athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.751
- Πόντοι
- 12.756
με τις γυναικες δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουροςπρεπει να σε αγαπαει πολυ τυχερουλη
με τις γυναικες δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουροςπρεπει να σε αγαπαει πολυ τυχερουλη
πως θα γραφατε το μου εχετε χρεωσει απειρα νικ, αν μιλατε σε καποιον στον πληθυντικο ευγενειας, αλλα αναφερεστε στην φιλο πριγκηπικη παραταξη του.Δεν προβάλατε άποψη. Γράψατε ευθαρσώς πως σας έχω χρεώσει καμιά 30 λογαριασμούς.
Και αυτές τις δικαιολογίες για παιδάκια με κοντά παντελονάκια, ότι δήθεν φταίει ο γρπτός λόγος, να πάτε να τις πουλήσετε αλλού.
Έχουμε δεί όλοι πως όταν το επιθυμείτε χειρίζεστε άπταιστα την ελληνική, και στον γραπτό.
Photoshop. Είμαι της δουλειάς και μπορώ να διακρίνω φωτοσοπιές
που κολλάνε τα 5 ευρώ έκπτωση?χαχαχαχ οχι 63 ευρωπουλα απο 68 που εκανε..ευγενικη χορηγια της κυρας...ποσο θα ηθελα να το βαλω στον πατο του νιπλη τωρα ρε πουστη μου
πιες τα χυσακια μου ειναι δυναμωτικαετσι και παει στον Τσακο να αγοράσει τον εχω λοκαρει απ ευθείας
εμενα ρωτας;αφου τοσο το ειχεπου κολλάνε τα 5 ευρώ έκπτωση?
τους αφησε να την χουφτωσουν λιγο στο ταμειοπου κολλάνε τα 5 ευρώ έκπτωση?
αλλαξε φωτο ρε νουμερο
σαν ψυχοπαθής εισαι
Απλά τυπε οι μηχανές θα τρέχουν στη βουτα πειράζει ;Tυπε υπαρχει πολυ δυσπιστια στο σαη,μου φαινεται ο μονος τροπος να πεισεις ειναι να γυρισεις οδοιπορικο αλα ευτυχης μπλετσας στην νησο Ιslay
πηγαινε μια βολτα απο εκει να παρω ενα τηλεφωνο να ενημερωσω οτι θα παςπιες τα χυσακια μου ειναι δυναμωτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμενα ρωτας;αφου τοσο το ειχε
αχ μου αρέσουν οι ευγένειες. Αν συνεχίσεις έτσι θα το σκεφτώ να σε ξε-αγνοήσω.Κυριε μου, αν σας στειλω ενα λινκ απο περιεργια θα το πατησετε? Γιατι αυτο αποτελει δειγμα απροσεξιας.
Επισης οπως ειπα, μου εστειλε λινκ και ειδα μια διαφημιση για αππ, σκεφτηκα μηπως στο μεσοδιαστημα αλλαξε το ονομα.
Οπως θα θυμαστε, μιας και το ειχατε και στο προφιλ σας, ο καλογερος αρχικα ειχε μια μπετα εκδοση. μιας και δε το βρηκα γιατι δε θυμομουν ενα γραμμα στο ονομα, σκεφτηκα οχι οτι διαβασα λαθος αλλα οτι αλλαξε το ονομα απο μπετα σε λανς βερσιον.
Αλλα βεβαιως, το ρεζιλικι ειναι απιστευτο, ωωω θεε μου τι τραγωδια....
Αν και το παραπανω αποτελει προκληση για να μοιρασω το λινκ, εμ δεν προκειται
εχεις βιασθει σημερα δεν ξερεις απο ποια τρυπα σου να αποκρουσεις τις πουτσιες μου ρε μπινε ΣΕ ΓΑΜΑΩ αλυπητα,αθηναιικα,μισθωτα και γλυφαδιωτικατους αφησε να την χουφτωσουν λιγο στο ταμειο
Δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα που τσακωνεστε, αλλα πως και την βλεπεις τοσο αμα εχεις γκαφρα ?οχι μην μου τα ΑΛΛΑΖΕΙΣ τωρα αρχιδάκι του μεροκάματου
πουτσα ζητησες πουτσα θα λάβεις
απλα θα πονέσει λιγο η σουφρα σου
που κολλάνε τα 5 ευρώ έκπτωση?
Θυμαμαι οταν του ειχαν αραδιασει μεγαλο η μπολικα ποστ και του ειπαν στο τελος
ποιος νομιζεις οτι εισαι η καπως ετσι, το πουλι απαντησε: ειμαι το μυθικο πουλι!
Δεν μπορω να βρω το ποστ.
Εχει γραψει φοβερες ατακες. Το αλλο που εχει πει, οτι τον παρακαλουσαν να τους πουλησει το νικ του.
Παιζει κι αυτο.
τον Τσακο δεν τον ξες μονο εσυ ρε βλακα αχρηστε συνελθε λιγο..πηγαινε μια βολτα απο εκει να παρω ενα τηλεφωνο να ενημερωσω οτι θα πας
και ουτε DNA σου δεν θα βρουν να σε ταυτοποιησουν
σας ευχαριστω,σας ευχαριστω πολυαχ μου αρέσουν οι ευγένειες. Αν συνεχίσεις έτσι θα το σκεφτώ να σε ξε-αγνοήσω.
συνεχίζεις τα αδύναμα επιχειρήματα. Δεν ευδοκούν.
πες τα του κομπλεξικου ναυαγιου..τα κανει μασουρια και τα βαζει στον πατο τουΔεν με νοιαζει και ιδιαιτερα που τσακωνεστε, αλλα πως και την βλεπεις τοσο αμα εχεις γκαφρα ?
Πολλοι εχουνε και τι εγινε.
επτους αφησε να την χουφτωσουν λιγο στο ταμειο