Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
οταν σε νοιαξει ξαναρωτα να σου απαντησωΔεν με νοιαζει και ιδιαιτερα που τσακωνεστε, αλλα πως και την βλεπεις τοσο αμα εχεις γκαφρα ?
Πολλοι εχουνε και τι εγινε.
οταν σε νοιαξει ξαναρωτα να σου απαντησωΔεν με νοιαζει και ιδιαιτερα που τσακωνεστε, αλλα πως και την βλεπεις τοσο αμα εχεις γκαφρα ?
Πολλοι εχουνε και τι εγινε.
ρουφα ΡΟΥΦΑ ΡΟΥΦΑοταν σε νοιαξει ξαναρωτα να σου απαντησω
στην κουβέντα που κολλάει λολεμενα ρωτας;αφου τοσο το ειχε
Εχεις χιουμορ κατι ειναι και αυτο.οταν σε νοιαξει ξαναρωτα να σου απαντησω
ο μισθωτος του εβαλε λαγκαβουλιν ΚΑΙ μπουκαλι και απλα εφαγε παλι ψωλια στην φυλακισμενη του σουφρα
το θεμα δεν ειναι ποιος τον ξερειτον Τσακο δεν τον ξες μονο εσυ ρε βλακα αχρηστε συνελθε λιγο..
δεν θυμαμαι γιατι το εγραψα ρε..οχι μαζι μενουμε οικονομια ειμαι μισθωτοςστην κουβέντα που κολλάει λολ
εξάλλου αφού δεν πλήρωσες εσύ ας το πλήρωνε και 100 ευρά σιγά
προσεχε εσυ προσεχεσε λιγο θα μας βαλεις και κανα philippe patek ρε μισθωτε...
παντως περα απο την πλακα, οκ εκανες το κομματι σου.....ολα καλα....αντε γυρνα τωρα το μπουκαλι στην καβα του φιλου σου που το δανειστηκες....
εζησες και εσυ το ονειρο σου να αποκτησεις κατι που αξιζει παραπανω απο ενα σακουλακι δρακουλινια...
εγω ειμαι κυριλε ατομο εσυ εκανες φυλακες και τους ξες αυτουςτο θεμα δεν ειναι ποιος τον ξερει
το θεμα ειναι σε ποιον χρωσταει χάρες
να ποστάρει σκρινσοτ από το gps της διαδρομής μέχρι την διεύθυνση της κάβας λολTυπε υπαρχει πολυ δυσπιστια στο σαη,μου φαινεται ο μονος τροπος να πεισεις ειναι να γυρισεις οδοιπορικο αλα ευτυχης μπλετσας στην νησο Ιslay
ελα πμ να μου πεις ποιος εισαι ρε ...αν το πω εστω σε εναν διαγραφομαι καπακι θα με φαει η περιεργειανα ποστάρει σκρινσοτ από το gps της διαδρομής μέχρι την διεύθυνση της κάβας λολ
το θεμα δεν ειναι ποιος τον ξερει
το θεμα ειναι σε ποιον χρωσταει χάρες
Τραίνο είχες πάει πούσυ, κοντά στις διπλάσιες ψήφους πήρες.το θυμαμαι το πουλι κι εγω
το χα ξεκωλιασει σε εναν διαγωνισμο μια χρονια
αααα χασμουρηθηκα τωρα
τι γίνεται εδώ μέσα όλοι στις παρυφές της νύχτας κινείστε, ήθελα και να σας γνωρίσω? φοβάμαι θα γίνω στόχος απαγωγής για λύτρατον Τσακο δεν τον ξες μονο εσυ ρε βλακα αχρηστε συνελθε λιγο..
καλα μην εισαι και σίγουρος, μπορει να χηρέψει και ο λογαριασμος σου εδωελα πμ να μου πεις ποιος εισαι ρε ...αν το πω εστω σε εναν διαγραφομαι καπακι θα με φαει η περιεργεια
θα τον στειλω στην καθαριοτητα του Δημου για δουλεια , οχι της Γλυφαδας , μεταθεση στο Μενιδιμην τον τσιγκλας και εσυ ρε τυπε ολη την ωρα τον μισθωτο....για να σου τη πει πηγε και εδωσε μισθους μιας ολοκληρης βδομαδας για να παρει το ουισκι...
αμα το μαθει η γυναικα του θα τον ταραξει στις φακες τον επομενο μηνα....
θα χρεωκοπησει ο μισθωτος και θα το εχεις βαρος στην συνειδηση σου...
καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει άμα βάλει τον φίλιππα όμως εσε λιγο θα μας βαλεις και κανα philippe patek ρε μισθωτε...
παντως περα απο την πλακα, οκ εκανες το κομματι σου.....ολα καλα....αντε γυρνα τωρα το μπουκαλι στην καβα του φιλου σου που το δανειστηκες....
εζησες και εσυ το ονειρο σου να αποκτησεις κατι που αξιζει παραπανω απο ενα σακουλακι δρακουλινια...
ψεμματα δεν λεω προσωπικα οχι εγω αλλα δικος μου τον ξερει πολλα χρονια..εγω εδω και χρονια ειμαι κυριλας δεν ξερω απο αυτατι γίνεται εδώ μέσα όλοι στις παρυφές της νύχτας κινείστε, ήθελα και να σας γνωρίσω? φοβάμαι θα γίνω στόχος απαγωγής για λύτρα
το πουλι ειχε βγει αργυρος μαλακας κατω απο τα αρχιδια του πουσηΤραίνο είχες πάει πούσυ, κοντά στις διπλάσιες ψήφους πήρες.
Αυτό λέμε με τον πούσυ.το πουλι ειχε βγει αργυρος μαλακας κατω απο τα αρχιδια του πουση
πως θα γραφατε το μου εχετε χρεωσει απειρα νικ, αν μιλατε σε καποιον στον πληθυντικο ευγενειας, αλλα αναφερεστε στην φιλο πριγκηπικη παραταξη του.
τεσπα, εχετε δικιο, ειμαι λασπολογος και ψευτης και σας προσεβαλα βαναυσα
οι εποχές είναι μυστήριες καλύτερα να φυλαγόμαστε, άστο αν είναι να στείλω τον σκύλο με σκυλοταξίψεμματα δεν λεω προσωπικα οχι εγω αλλα δικος μου τον ξερει πολλα χρονια..εγω εδω και χρονια ειμαι κυριλας δεν ξερω απο αυτα