The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.186
- Πόντοι
- 25.467
Εγω ξεφυγα ρε, πανε διαβασε ποιος αρχισε να βριζει.
Σαλλλλλλονικιός;
Εγω ξεφυγα ρε, πανε διαβασε ποιος αρχισε να βριζει.
Επειδη εισαι γκομενα σου χαριζουνε τις προσβολες οι σαλιαρηδες.Πόσο κλόουν ρε μαλάκα μου
Σε λυπάμαι και δεν κάνω screenshots από τη γλίτσα σου σιχαμερέ Gi JoeΕπειδη εισαι γκομενα σου χαριζουνε τις προσβολες οι σαλιαρηδες.
Εμενα θα μου μιλας με σεβασμο ξεκωλο.
Επειδη εισαι γκομενα σου χαριζουνε τις προσβολες οι σαλιαρηδες.
? καταβάθος σε αγαπώ γιατί σε θαυμάζω Άγιε.Αρειανάρα;
Ασε μωρη που εμαθες στις προσβολες, να δω πως θα βρεις κανα γκομενο της προκοπης με τετοια φρασεολογια.Σε λυπάμαι και δεν κάνω screenshots από τη γλίτσα σου σιχαμερέ Gi Joe
Όλοι σεβόμαστε την κατάστασή σου, ΟΛΟΙ.Επειδη εισαι γκομενα σου χαριζουνε τις προσβολες οι σαλιαρηδες.
ΦρτασεολογιαΑσε μωρη που εμαθες στις προσβολες, να δω πως θα βρεις κανα γκομενο της προκοπης με τετοια φρτασεολογια.
Λαθος, δεν μπορεις να βριζεις στο ξεκαρφωτο και να νομιζεις οτι ο αλλος δεν θα απαντησει.Ο σαεβασμός δεν απαιτείται. Κερδίζεται.
Πιο μορφωμενος απο εσενα ειμαι σαχλοκουδουνο, απλα γραφω γρηγορα.Φρτασεολογια
Σε γαμάει κανένας με βεραμάν ρε ναυάγιο;Λαθος, δεν μπορεις να βριζεις στο ξεκαρφωτο και να νομιζεις οτι ο αλλος δεν θα απαντησει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιο μορφωμενος απο εσενα ειμαι σαχλοκουδουνο, απλα γραφω γρηγορα.
? καταβάθος σε αγαπώ γιατί σε θαυμάζω Άγιε.
Ειπαμε με ναυαγια δεν μιλαω, αμα συνεχισεις τις παπαριες απλα θα τρως μπινελικια.Σε γαμάει κανένας με βεραμάν ρε ναυάγιο;
Απάντα ρε ψυχάκι, γιατί θίχθηκες, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω η γουαιν και σου πάτησε κάλο;Ειπαμε με ναυαγια δεν μιλαω, αμα συνεχισεις τις παπαριες απλα θα τρως μπινελικια.
Λαθος, δεν μπορεις να βριζεις στο ξεκαρφωτο και να νομιζεις οτι ο αλλος δεν θα απαντησει.
Δεν γουσταρω να με βριζουνε γενικα. Εσυ μην πολυσχολιαζεις τα ποστ μου.Απάντα ρε ψυχάκι, γιατί θίχθηκες, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω η γουαιν και σου πάτησε κάλο;
Ωραια, εγω κανω αντιποινα αμα με βριζουνε.Αυτό που γράψατε δεν έχει να κάνει με τον σεβασμό.
Με αντίποινα έχει να κάνει.
Με εκανε quote, αλλιως στα αρχιδια μου.Τύπε το βεραμάν υποθέτω το είπε λόγω του Ολυμπιακού Β ( ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΑΡΗΘ), εσύ γιατί θίχτηκες?
Ωραια, εγω κανω αντιποινα αμα με βριζουνε.
Οκ συμφωνω, αλλα το οτι ειναι γυναικα μου την εδωσε ακομα περισσοτερο και μπορει να εριξα και καμια προσβολη παραπανω.Από ό,τι είδα, ουδείς σας το απαγόρευσε.
Να είμεθα ορθοεπείς όμως.
Δεν γουσταρω να με βριζουνε γενικα. Εσυ μην πολυσχολιαζεις τα ποστ μου.
Σε θυμαμαι απο παλιοτερα που εγραφες κατι παπαριες σε μενα.