jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Τους γκαμω πες τους!!!???αγορινα μου σε ψαχνουν οι φίλοι σου να στην πεσουν , προσεχε
Τι να κανω τυπε , πρεπει να γινει το εμβολιο
Τους γκαμω πες τους!!!???αγορινα μου σε ψαχνουν οι φίλοι σου να στην πεσουν , προσεχε
Τι να κανω τυπε , πρεπει να γινει το εμβολιο
Είναι να μη σας αρχίσω στις κλωτσιές, που είμαι σα σέντερ φορ.Ειρήνη τι έγινε?
Προτιμουσα την ρωγα για προφιλ απο τις γαμπες
Τους γκαμω πες τους!!!???
ΑδιαβαστηΕίναι να μη σας αρχίσω στις κλωτσιές, που είμαι σα σέντερ φορ.
Κάπως έτσι?Είναι να μη σας αρχίσω στις κλωτσιές, που είμαι σα σέντερ φορ.
τοσους αχυρανθρωπους εχεις...εκλεισα εμβολιο ....
αντιο ζωή
Αφήστε να ξέρω καλύτερα από ποδοσφαιριστές. Όχι από ποδόσφαιρο, να τονίσω.Αδιαβαστη
Τις καλυτερες κλωτσιες τις ριχνουν τα σεντερ μπακ
Αφήστε να ξέρω καλύτερα από ποδοσφαιριστές. Όχι από ποδόσφαιρο, να τονίσω.
γεια σου ρε wineme , βλεπω εχεις τρελη περαση, μεχρι και μπαλαδορους ριχνεις.Αφήστε να ξέρω καλύτερα από ποδοσφαιριστές. Όχι από ποδόσφαιρο, να τονίσω.
Καταλαβα το νοημα απο την πρωτη προταση. Η δεύτερη ηταν περιττηΑφήστε να ξέρω καλύτερα από ποδοσφαιριστές. Όχι από ποδόσφαιρο, να τονίσω.
Για κανεναν Aμρ Γουαρντα την βλεπωγεια σου ρε wineme , βλεπω εχεις τρελη περαση, μεχρι και μπαλαδορους ριχνεις.
Καταλαβα το νοημα απο την πρωτη προταση. Η δεύτερη ηταν περιττη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για κανεναν Aμρ Γουαρντα την βλεπω
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος αλλα εγω την κοβω για ποδοσφαιριστη δ' εθνικης με 600 ευρω μισθο.Καταλαβα το νοημα απο την πρωτη προταση. Η δεύτερη ηταν περιττη
Και την κοπελιά εδω για πιτσιρίκα την κοβωΟ Αιγύπτιος θεός αρέσκεται σε μικρές(έως πολύ μικρές) κορασίδες...ρώτα και στο Αγρίνιο να σου πουν αλλά και Σαλόνικα που τον έχω πετύχει δεν αφήνει θηλυκιά γάτα ο μύσταρος
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΚαταλαβα το νοημα απο την πρωτη προταση. Η δεύτερη ηταν περιττη
Α τον ξερεις!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Έχε χάρη που δεν μπορώ να κάψω κόσμο. Βεραμάν φοράνε αυτοί που σας γαμάνε πάντως.Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος αλλα εγω την κοβω για ποδοσφαιριστη δ' εθνικης με 600 ευρω μισθο.
Νιπλη μεγαλοαστε πως πανε τα κεφια ?
Έκλαψα με ΑμρΚαταλαβα το νοημα απο την πρωτη προταση. Η δεύτερη ηταν περιττη
Βρε πανε ψοφα μωρη σαπια , που αμα σε ειχα διπλα μου θα σε αρχιζα στα σφαλιαριδια.Έχε χάρη που δεν μπορώ να κάψω κόσμο. Βεραμάν φοράνε αυτοί που σας γαμάνε πάντως.