wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Κανόνισε την πορεία σου!εκλεισα εμβολιο ....
αντιο ζωή
Έχεις πρότζεκτ στην κλινική
Κανόνισε την πορεία σου!εκλεισα εμβολιο ....
αντιο ζωή
θα παω μονος και θα με γυρίσουν 4Κανόνισε την πορεία σου!
Έχεις πρότζεκτ στην κλινική
Έλα γεια σου Σβαρτζενέγκερ από τα Άνω Πετράλωνα, κούρασεςΒρε πανε ψοφα μωρη σαπια , που αμα σε ειχα διπλα μου θα σε αρχιζα στα σφαλιαριδια.
Ρε σαικο χαλάρωσε λίγοΒρε πανε ψοφα μωρη σαπια , που αμα σε ειχα διπλα μου θα σε αρχιζα στα σφαλιαριδια.
θα παω μονος και θα με γυρίσουν 4
Kαι μετά που θα έτρεχες να κρυφτείς;Βρε πανε ψοφα μωρη σαπια , που αμα σε ειχα διπλα μου θα σε αρχιζα στα σφαλιαριδια.
ψυχοπαθής vs γουανιΈλα γεια σου Σβαρτζενέγκερ από τα Άνω Πετράλωνα, κούρασες
Μαθε να μην βριζεις , προβλημα σου αμα σπας τοσο ευκολα.Έλα γεια σου Σβαρτζενέγκερ από τα Άνω Πετράλωνα, κούρασες
O Adama Traore δεν είναι αυτός?Κάπως έτσι?
Σιγα μην καθομαι να με βριζουνε, πανε κανε κανα ζιγκολικι εσυ και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα.Kαι μετά που θα έτρεχες να κρυφτείς;
Ήρεμα,ξεφεύγεις!Βρε πανε ψοφα μωρη σαπια , που αμα σε ειχα διπλα μου θα σε αρχιζα στα σφαλιαριδια.
Εγω ξεφυγα ρε, πανε διαβασε ποιος αρχισε να βριζει.Ήρεμα,ξεφεύγεις!
Είσαι σε υποτροπή μάλλονΕγω ξεφυγα ρε, πανε διαβασε ποιος αρχισε να βριζει.
ναι οτι πεις.Είσαι σε υποτροπή μάλλον
Εγω ξεφυγα ρε, πανε διαβασε ποιος αρχισε να βριζει.
Οχι απλα δεν γουσταρω να μου λενε οτι με γαμανε.Τύπε μήπως έχεις νεύρα που τον ήπιαμε από την κούλα στο μπάσκετ? ...γιατί εγώ έχω πολλά, αλλά θα πάω να ξεσπάσω στα Mai-Tai
όχι στο μωράκι
Πόσο κλόουν ρε μαλάκα μουΜαθε να μην βριζεις , προβλημα σου αμα σπας τοσο ευκολα.
Σιγα μην καθομαι να με βριζουνε, πανε κανε κανα ζιγκολικι εσυ και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα.
Έχε χάρη που δεν μπορώ να κάψω κόσμο. Βεραμάν φοράνε αυτοί που σας γαμάνε πάντως.
Mai TaiΤύπε μήπως έχεις νεύρα που τον ήπιαμε από την κούλα στο μπάσκετ? ...γιατί εγώ έχω πολλά, αλλά θα πάω να ξεσπάσω στα Mai-Tai
όχι στο μωράκι
Με ρομπες ξεκουμπωτες δεν μιλαω.