Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Μπα σταματησε να γραφει, ξερει οτι θα τρωει ταπωμα απο εμενα αμα παει να μου την μπει πολυ.Έρίξε ένα δολωματάκι, είδε ότι "τσιμπάτε", και το συνεχίζει.
Μπα σταματησε να γραφει, ξερει οτι θα τρωει ταπωμα απο εμενα αμα παει να μου την μπει πολυ.Έρίξε ένα δολωματάκι, είδε ότι "τσιμπάτε", και το συνεχίζει.
Οκ συμφωνω, αλλα το οτι ειναι γυναικα μου την εδωσε ακομα περισσοτερο και μπορει να εριξα και καμια προσβολη παραπανω.
Βρε και αντρας να ητανε παλι θα απαντουσα, ισως να ειμαι ελαχιστα οσο παταει η γατα φαλλοκρατης.Συνεπώς παραδέχεστε πως την αντιμετωπίζετε με φαλλοκρατικό αίσθημα.
ΟυγκΟκ συμφωνω, αλλα το οτι ειναι γυναικα μου την εδωσε ακομα περισσοτερο και μπορει να εριξα και καμια προσβολη παραπανω.
Προϋποθέτει φαλλό αυτό.Συνεπώς παραδέχεστε πως την αντιμετωπίζετε με φαλλοκρατικό αίσθημα.
Θες να κλεισουμε ραντεβου σε ξενοδοχειο να δεις αμα εχω φαλλο ?Ουγκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προϋποθέτει φαλλό αυτό.
Σε βλέπω πολύ φορτωμένοΟχι απλα δεν γουσταρω να μου λενε οτι με γαμανε.
Ακομα και απο το internet.
Νομίζω οτι είναι οφθαλμοφανές.Θες να κλεισουμε ραντεβου σε ξενοδοχειο να δεις αμα εχω φελλο ?
Μπορει αμα φυγει τελειως το lockdown και ανοιξουνε ολα τελειως, προς το παρων παιζει λιγο πηξιμο.Σε βλέπω πολύ φορτωμένο
Πρέπει να εκτονωθείς σε κάτι δημιουργικό.
Πανε πλυνε τα στριγνκ σου, εχεις και αυριο δουλεια.Νομίζω οτι είναι οφθαλμοφανές.
Ουγκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προϋποθέτει φαλλό αυτό.
Kάπως έτσι.Σε βλέπω πολύ φορτωμένο
Πρέπει να εκτονωθείς σε κάτι δημιουργικό.
Γίνεσαι κακός τώραKάπως έτσι.
Του ανοίγω τους ορίζοντες.Γίνεσαι κακός τώρα
Ο Πάνος Καμμένος,ο Κιαμος,ο Μιχαλόπουλος,ποιος Πάνος?O Πάνος δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του.....
Ο πάνος ο αποπάνωςΟ Πάνος Καμμένος,ο Κιαμος,ο Μιχαλόπουλος,ποιος Πάνος?
Με πρόλαβεςΟ πάνος ο αποπάνως
Κάνει καλό στους άνω κοιλιακούς. ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΚΑΝΕΙΣ.Λοιπόν,εν ώρα διαλείμματος από γυμναστική δεν πρέπει σας διαβάζω πλέον γιατί λιώνω στα γέλια
Ο Πάνος ο ασφαλίτης είναι, αυτός που κυνηγούσε το Σαββίδαρο με στυλιάρι να τον ματσουκώσει.Λοιπόν,εν ώρα διαλείμματος από γυμναστική δεν πρέπει σας διαβάζω πλέον γιατί λιώνω στα γέλια