Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Κυνηγούσε τέτοιο φρούτο τον μεθιστάνα?Ο Πάνος ο ασφαλίτης είναι, αυτός που κυνηγούσε το Σαββίδαρο με στυλιάρι να τον ματσουκώσει.
Κυνηγούσε τέτοιο φρούτο τον μεθιστάνα?Ο Πάνος ο ασφαλίτης είναι, αυτός που κυνηγούσε το Σαββίδαρο με στυλιάρι να τον ματσουκώσει.
Άμα μας διαβάζει ενώ κάνει σανίδα καίει και σπλαχνικό λίπος. Μέση δαχτυλίδι θα φτιάξει.Κάνει καλό στους άνω κοιλιακούς. ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΚΑΝΕΙΣ.
Γιατί; Πιστεύεις ότι τον βρήκε;Κυνηγούσε τέτοιο φρούτο τον μεθιστάνα?
Μήπως είναι ο ίδιος μ εκείνον που του έριχνε ζβουνιές ο βιτάμ;Ο Πάνος ο ασφαλίτης είναι, αυτός που κυνηγούσε το Σαββίδαρο με στυλιάρι να τον ματσουκώσει.
Ζει αυτός ή τα τίναξε;Μπαρόκ σου λείπει καθόλου από το σαη το "Λάκη"-μπόι?
Ξέρω γω?Ζει αυτός ή τα τίναξε;
Δεν ξέρω αν αντέχει τόσο καιρό μακρυά μας ή θρόμβωση έχει πάθει ή κατάθλιψη.Ξέρω γω?
Μπα.... εκείνος ήταν Αιγύπτιος. Αν και με τις σβουνιές θα βρώμαγε σαν ψόφιος ποντικός και θα τον σβερκωναν οι μπάτσοι στην επιστροφή. Ικανό τον έχω όμως να έκανε καμία καταδρομική σε κανένα μαντρί, να κλέψει κανα σωρό για τη διαδήλωση.Μήπως είναι ο ίδιος μ εκείνον που του έριχνε ζβουνιές ο βιτάμ;
Ο Λάκαρος ήταν και είναι όαση. Ποστ σαν τα δικά του που μας εξιστορούσε ότι τα Καλάβρυτα και το Δίστομο δεν τα έκαψαν Γερμανοί, δε μπορούσε να τα γράψει άλλος.Δεν ξέρω αν αντέχει τόσο καιρό μακρυά μας ή θρόμβωση έχει πάθει ή κατάθλιψη.
Γνωριζεις πλεον οτι ψηφιζει ΣυριζαΟ Λάκαρος ήταν και είναι όαση. Ποστ σαν τα δικά του που μας εξιστορούσε ότι τα Καλάβρυτα και το Δίστομο δεν τα έκαψαν Γερμανοί, δε μπορούσε να τα γράψει άλλος.
Μα γιαυτό είναι όαση! Όλοι οι ναζιστόβλακες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Γιατί είναι "πατριώτες". Αναπολούν την κυρά Τασία και τα επιτεύγματά της.Γνωριζεις πλεον οτι ψηφιζει Συριζα
εσυ μονο τραβελια γαμαςΤους γκαμω πες τους!!!???
Κ αυτα!!!??εσυ μονο τραβελια γαμας
Καλημέρα στους επιστήμονες έκανα φαιζαρα και είμαι στην αναμονη του 15 λεπτού μετά το εμβόλιο.
Όταν λέω εγώ ότι είναι το ίδιο, κάποιοι με κράζουν!!!Μα γιαυτό είναι όαση! Όλοι οι ναζιστόβλακες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Γιατί είναι "πατριώτες". Αναπολούν την κυρά Τασία και τα επιτεύγματά της.
Περιβόλι σκέτο......