Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.948
- Πόντοι
- 12.756
πότε παντρευεσαι ?μικρα αστρακια
πότε παντρευεσαι ?μικρα αστρακια
32 Μαιουπότε παντρευεσαι ?
οποτε θελει ο μουνηςτι θα κανουμε με τον γκλομπεαρχιδι ? ποτε θα βρεθουμε να πληρωσει????
32 Μαιου
30 Φεβρουαρίου είναι καλύτερα λένε, ρώτα και την Άση Μπίλιου...32 Μαιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οποτε θελει ο μουνης
μακνα παω να παρω μακ λαπτοπ ή να παρω κανα ντελλ να ξεμπερδευω ...?
μου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
μου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
και εγω εκει παω 13 ή 14 , ειδα Χ1 καρμπον , ωραιο, ή κανα xps καλο και αυτοντελλ ή λενόβο (δλδ ιβμ), αν θες κλασσικό λαπτοπ.
κοιταζω και για τον εαυτό μου αυτό τον καιρό και εκεί έχω καταλήξει (σε κάτι 13-14άρια)
Έλα αγορίνα στείλε τα ψιλά για τις καραμπίνες σήμερα.και εγω εκει παω 13 ή 14 , ειδα Χ1 καρμπον , ωραιο, ή κανα xps καλο και αυτο
θα το συνηθισεις γρηγοραμου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
να παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?θα το συνηθισεις γρηγορα
ετσι ειναι μεχρι να τον φας την πρωτη φορα μετα δεν αλλαζει κατι το λεει και το ρητο μια φορα πουστης παντα πουστηςθα το συνηθισεις γρηγορα
2 ντελ μου καψανε σκληρονα παω να παρω μακ λαπτοπ ή να παρω κανα ντελλ να ξεμπερδευω ...?
περιεργο μαν , 2 ειχα και ολα καλα , εκτος απο θερμοκρασιες που ανεβαζαν μετα απο καιρο και πηγαιναν τα ανεμιστηράκια σαν τουρμπινες αεροπλανου σε απογειωση2 ντελ μου καψανε σκληρο
εννοειταινα παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?
και δωρο τα χαντςφρι
θα ηταν αεροπλανακι του jumboπεριεργο μαν , 2 ειχα και ολα καλα , εκτος απο θερμοκρασιες που ανεβαζαν μετα απο καιρο και πηγαιναν τα ανεμιστηράκια σαν τουρμπινες αεροπλανου σε απογειωση
tο ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει?να παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?
και δωρο τα χαντςφρι
αθηναιος που μου προτεινε μακθα ηταν αεροπλανακι του jumbo
tο ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει?