Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.008
- Πόντοι
- 12.756
πότε παντρευεσαι ?μικρα αστρακια![]()
πότε παντρευεσαι ?μικρα αστρακια![]()
32 Μαιουπότε παντρευεσαι ?
οποτε θελει ο μουνηςτι θα κανουμε με τον γκλομπεαρχιδι ? ποτε θα βρεθουμε να πληρωσει????
32 Μαιου
30 Φεβρουαρίου είναι καλύτερα λένε, ρώτα και την Άση Μπίλιου...32 Μαιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οποτε θελει ο μουνης
μακνα παω να παρω μακ λαπτοπ ή να παρω κανα ντελλ να ξεμπερδευω ...?
μου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
μου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
και εγω εκει παω 13 ή 14 , ειδα Χ1 καρμπον , ωραιο, ή κανα xps καλο και αυτοντελλ ή λενόβο (δλδ ιβμ), αν θες κλασσικό λαπτοπ.
κοιταζω και για τον εαυτό μου αυτό τον καιρό και εκεί έχω καταλήξει (σε κάτι 13-14άρια)
Έλα αγορίνα στείλε τα ψιλά για τις καραμπίνες σήμερα.και εγω εκει παω 13 ή 14 , ειδα Χ1 καρμπον , ωραιο, ή κανα xps καλο και αυτο
θα το συνηθισεις γρηγοραμου την σπαει το λειτουργικο , δεν μπορω να τα συνηθίσω ρε πουστη μου . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
να παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?θα το συνηθισεις γρηγορα
ετσι ειναι μεχρι να τον φας την πρωτη φοραθα το συνηθισεις γρηγορα
2 ντελ μου καψανε σκληρονα παω να παρω μακ λαπτοπ ή να παρω κανα ντελλ να ξεμπερδευω ...?
περιεργο μαν , 2 ειχα και ολα καλα , εκτος απο θερμοκρασιες που ανεβαζαν μετα απο καιρο και πηγαιναν τα ανεμιστηράκια σαν τουρμπινες αεροπλανου σε απογειωση2 ντελ μου καψανε σκληρο
εννοειταινα παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?
και δωρο τα χαντςφρι
θα ηταν αεροπλανακι του jumboπεριεργο μαν , 2 ειχα και ολα καλα , εκτος απο θερμοκρασιες που ανεβαζαν μετα απο καιρο και πηγαιναν τα ανεμιστηράκια σαν τουρμπινες αεροπλανου σε απογειωση
tο ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει?να παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?
και δωρο τα χαντςφρι
αθηναιος που μου προτεινε μακθα ηταν αεροπλανακι του jumbo
tο ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει?