athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
παρε ολα οσα εγραψες ρε μαλακα να προκαλεσεις εγκεφαλικα με τα μετρητονιααθηναιος που μου προτεινε μακ
παρε ολα οσα εγραψες ρε μαλακα να προκαλεσεις εγκεφαλικα με τα μετρητονιααθηναιος που μου προτεινε μακ
tο ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει?
να παω να παρα μακμπουκ, αιφον12 και αιγουοτς , να δωσω 3 χιλιαρικα να ξεμπερδευω και να μου κανει και μια πιπα δωρο η πωλητρια ?
και δωρο τα χαντςφρι
ετσι εχω μάθει και εγω.Το νέο MacBook Air το M1 είναι το πιο vfm Mac που έχει βγάλει η εταιρεία.
Δεν έχει ανεμιστηράκια και πίστεψέ με δε ζεσταίνεται το εργαλείο. Ο M1 είναι απίστευτα γρήγορος, σε σημείο εξωφρενικό.
Αν κάνεις χρήση πιο απαιτητική, τότε και μόνο τότε θα χρειαστείς το pro. Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω τι σημαίνει απαιτητική, αυτός που χρειάζεται δύναμη, ξέρει.
Αν κάποιος δει τα νούμερα στις δοκιμές θα καταλάβει.
Το 12 pro max είναι όπλο, φυσικά υπάρχουν ναυαρχίδες και άλλων εταιρειών για όποιον δεν είναι φαν της apple.
Για το Apple Watch, μπορώ να πω για το 5αρι και όχι για το 6. Είναι το καλύτερο smart watch? Πιθανότατα όχι. Έχει κάποιες λειτουργίες, όμως, που το κάνουν να ξεχωρίζει και κυρίως η επικοινωνία με τις apple συσκευές.
Αν σε κάνει πελάτη η apple, μπλέκεις.
Μην ανησυχείς μετά τα εμβόλιο θα ξανανοιώσεις.Καλημέρα στους επιστήμονες έκανα φαιζαρα και είμαι στην αναμονη του 15 λεπτού μετά το εμβόλιο.
ετσι εχω μάθει και εγω.
Απαιτιτικη χρήση δεν κανω, μονο δυνατα πολυ εξελ να παιξω λιγο εκει , αλλα το εξελ στα μακ δεν ειναι εντελως οπως τα γουιν.
στα τηλεφωνα μαζι τους σταματησα στο 6ς, εχω και ενα αιπαντ με το πενακι των 100 ευρω ( ρε μαλακα ημαρτον)
απλα πολυ περιορισμένο σαν λειτουργικο , μονο οτι θελουν αυτοι μπορεις να κανεις, ισως αυτο να ειναι και το μυστικο της επιτυχίας τους, που δεν σε αφηνουν να το πειραξει οποτε παιζει και σωστα
τωρα ρολοι, μα τι μαλακια ειναι αυτη , για το πουτσο σχημα, δεν μπορουσαν ενα που να μοιαζει με ρολοι ? ειναι σαν να φοράς ταμπλετα για τα κουνουπια με λουρακι ρε πουστη μου
που ησουν και σε ψαχναμε?
Ερμηνεία: Σεμέλη Μουσική-Σύνθεση-Εκτέλεση: Άκης Καπράνος, Φωκίων Μπόγρης, Σεμέλη Στίχοι: Αλέξανδρος Βούλγαρης Ηχογραφήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Studio 5 και στο Hellish Music Studio. Μίξη/Mastering: Billy Theta Η ταινία 'ΠΡΟΣΤΙΜΟ" του Φωκίωνα Μπόγρη κυκλοφορεί 21 Μαίου στους κινηματογράφους απο την Danaos Films.
να πατε να το δειτε προκειται περι διαμαντιου λαικου νουαρ luben crime
το σινεμα του οικονομιδη ανοιξε σχολη και το ελληνικο genre βρισκει πατηματα
πηγα και το ειδα χθες και θα το ξαναδω
ακουστε και το τραγουδι σε στοιχους του αλεξανδρου βουλγαρη the boy ειναι ο γιος του παντελη και κανει κι αυτος ταινιες
ακουστε στοιχο
και γεμιστε τα ποτηριαααα
για πες λεπτομερειεςεδω ημουν ρε απλα γραφω ενα σεναριο τωρα και δεν πολυγραφω αλλα σας διαβαζω τακτικα
που και που δηλαδη οταν βαριεμαι
αρχιδια ανησυχησατε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γκεστ εμφανισεις θα κανω τωρα γκεστ
ειχα δωσει οδηγιες σε μελος της ομαδας για το πρεπει να γινει σε περιπτωση απουσιας μουΠούτσα θα τρως τώρα που μας ανησύχησες. ΠΟΥΤΣΑ.
Καλά άστα αυτά τώρα και πες μας για το σενάριο που γράφεις.5 μηνυμαατα την ημερα 5 οχι παραπανω
γιατι μετα βρισκετε πατηματα και με καβαλατε
θα σας φτιαξω εγω θα σας φτιαξω
ειχα δωσει οδηγιες σε μελος της ομαδας για το πρεπει να γινει σε περιπτωση απουσιας μου
δεν φταιω εγω αν δεν ακολουθησε το πρωτοκολλο
5 μηνυμαατα την ημερα 5 οχι παραπανω
γιατι μετα βρισκετε πατηματα και με καβαλατε
θα σας φτιαξω εγω θα σας φτιαξω
ειχα δωσει οδηγιες σε μελος της ομαδας για το πρεπει να γινει σε περιπτωση απουσιας μου
δεν φταιω εγω αν δεν ακολουθησε το πρωτοκολλο
κανεναν ζανκλο θα εβαλε να δειςΠοιός δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο; ΠΟΙΟΣ;
?