Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.524
- Πόντοι
- 12.756
Εντάξει το ίδιο ειναι![]()
Καλός ο Βαγγος Αντζελο ;
Εντάξει το ίδιο ειναι![]()
Τυπε γιατί δεν έβαλες υδροπονικη κανναβη να έχεις και επιπρόσθετο εισόδημα κι αυτά σκιά κάνουνεΚαλά μαν αλλά τώρα δεν έχω χρόνο ήρθε ο κηπουρός με το συνεργείο έχω παραγγείλει δέκα φοίνικες για τον κήπο, τα λέμε.
Τύπε δεν έχω οικονομικό πρόβλημα για να κάνω τέτοια, αυτά που λές είναι για αναρχοκομουνομπατιριαΤυπε γιατί δεν έβαλες υδροπονικη κανναβη να έχεις και επιπρόσθετο εισόδημα κι αυτά σκιά κάνουνε
Τρουμπακης 2023ακομα και το να βγαζεις λεφτα σημαινει οτι δουλευεις,οτι εισαι στο μεροκαματο....
μονο ο ερωτας δινει ελευθερια
Φίλε Νιπλη θέλω 200€ δανεικάΤης γαμιολας πρεπει να γινεται με τις τιμες
Οπου παω ο κοσμος γκρινιάζει , πλεμπα παντου
![]()
Ναι αλλά πωσ θα μείνεις και εσύ γλυφαδα μου λες ?Τύπε δεν έχω οικονομικό πρόβλημα για να κάνω τέτοια, αυτά που λές είναι για αναρχοκομουνομπατιρια
Είναι εκνευριστικο πλέονΤης γαμιολας πρεπει να γινεται με τις τιμες
![]()
εισαι πλουσιος,εξυπνος αλλα δεν εισαι ερωτικος...Της γαμιολας πρεπει να γινεται με τις τιμες
![]()
Φίλε Νιπλη θέλω 200€ δανεικά![]()
Μη δώσεις τίποτα τύπε μου έχουν ζαλίσει και εμένα όλα τα αρχιδια οι πλεμπαιοι που γύρισαν αφραγκοι από διακοπέςΟ μισθωτός είναι να τσεπωσει 200 ευρω συντομα
ζήτα απο αυτον να στα δωσει
Μη δώσεις τίποτα τύπε μου έχουν ζαλίσει και εμένα όλα τα αρχιδια οι πλεμπαιοι που γύρισαν αφραγκοι από διακοπές
4,10 το πλήρωσα τις προάλλεςπηγε το τυλιχτό 3,7 ναπουμε και ειναι ολοι στο κλάμα
παραμιλάει ο κόσμος στον δρόμο
Τι μιζέρια ειναι αυτή ρε πουστη μου ...
Να το παίρνουν παιδικό χωρίς κρέας να τους έρχεται πιο φθηνάενα καφε σταματησα να παρω και ηταν οι αλλοι μαζεμένοι λες και οργανωναν καμιά ένοπλη ληστεία και έλεγε ο ενας στον αλλο ψιθυριστά σουβλατζιδικα με τυλιχτό κάτω απο 3,5 ευρω
Λες και κανόνιζαν νταλαβερι κανά τόνο ηρωίνη ναπουμε
Δράμα η κατάσταση
Πιτογυρο θα σου μείνει και 1,5 για colaΚερδισα 5 ευρω στο κινο σημερα,να τα ξαναριξω η να παρω πιτογυρο ?![]()
θα αγρειεψουν τα πραγματα με τους φτωχους σε λιγο....ενα καφε σταματησα να παρω και ηταν οι αλλοι μαζεμένοι λες και οργανωναν καμιά ένοπλη ληστεία και έλεγε ο ενας στον αλλο ψιθυριστά σουβλατζιδικα με τυλιχτό κάτω απο 3,5 ευρω
Λες και κανόνιζαν νταλαβερι κανά τόνο ηρωίνη ναπουμε
Δράμα η κατάσταση
Πάρε Μπιτκοιν τυπεΚερδισα 5 ευρω στο κινο σημερα,να τα ξαναριξω η να παρω πιτογυρο ?![]()