troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.926
- Πόντοι
- 5.506
μονο για κατι τετοια ειναι που στεναχωριεμε που φευγει το καλοκαιρι...
μονο για κατι τετοια ειναι που στεναχωριεμε που φευγει το καλοκαιρι...
Θα ήθελα να ήξερα ποιος πούστης σε γαμεί εδώ μέσα και μας έχεις γίνει ταγάρι.Φίλε Νιπλη θέλω 200€ δανεικά
Και ο Σεπτέμβριος καλοκαίρι είναιμονο για κατι τετοια ειναι που στεναχωριεμε που φευγει το καλοκαιρι...
ο μπατλερ του νιπλη του ριχνει κανα πουτσο που και που αλλα μεχρι εκει.....Θα ήθελα να ήξερα ποιος πούστης σε γαμεί εδώ μέσα και μας έχεις γίνει ταγάρι.
δεν εχετε πει τιποτα για τα συκα που τρεντ αυτη την στιγμη.....
στ μεταξυ οι συκιες παντα ηταν ενα "βρωμικο" δεντρο στην ακρη ενος περιβολιου που εκανε κιλα συκα και δεν τα ετρωγε κανεις....καποιος σκεφτηκε το 2023 οτι η τιμη ειναι 15/κιλο 41%
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ>>>>Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
με κανεις να κλαιω και θα ερθει το κοριτσι τωρα.....
Τελικά όποιο σκατό πας να μαζέψεις, θα βρεις κάτι Νιπλικο από κάτω.ο μπατλερ του νιπλη του ριχνει κανα πουτσο που και που αλλα μεχρι εκει.....
καμμια αντιρρηση...αλλα 15 το κιλο...στην ελλαδα ειναι τζαμπα....εγω που θα ηθελα μια 400ρου να παω με την μικρη στο μπολιβαρ σημερα χαλαρα θα με βρισειςΣε αυτό το σημείο να ενημερώσω πως κατά την αρχαιότητα η Αθηναϊκή Πολιτεία απαγόρευε την ιδιωτική εξαγωγή τους. Τα σύκα καθώς και το μέλι ανήκαν στην δικαιοδοσία της πολιτείας και η εξαγωγή τους γινόταν από ένα μόρφωμα σαν το μονοπώλιο.
Τον έχετε φάει τον άνθρωπο δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που είναι πάνω από εσάς νισαφι πιαΤελικά όποιο σκατό πας να μαζέψεις, θα βρεις κάτι Νιπλικο από κάτω.
Αυτός δεν τρώγεται με τίποτα, κύριε.Τον έχετε φάει τον άνθρωπο δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που είναι πάνω από εσάς νισαφι πια
καμμια αντιρρηση...αλλα 15 το κιλο...στην ελλαδα ειναι τζαμπα....εγω που θα ηθελα μια 400ρου να παω με την μικρη στο μπολιβαρ σημερα χαλαρα θα με βρισεις
Καλός παραδοσιακός ξέρει ο costΚαλός ο Βαγγος Αντζελο ;
διαβαζω....Κάτσε μέσα να διαβάσεις κάνα βιβλίο να μάθεις και τίποτα χρήσιμο! Όλο μεθύσια με τις ξετσίπωτες είσαι!
διαβαζω....
μου εσηκωθηκε....
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
Ἐν τούτῳ τῷ διαλόγῳ πειρῶμαι διαλέγεσθαι μετὰ τῶν ἐμῷν φίλων καὶ διδασκάλων τῆς ἑλληνικῆς, τῇ παλαιᾷ γλώττῃ χρωμένη. Σύγγνωτέ μοι τοῖς σφάλμασι, γηράσκω γὰρ δ' ἀεὶ διδασκομένη καὶ ἔτι μανθάνω. Καλὴν θέασιν εὔχομαι ὑμῖν!
δεν ειμαι με ξετσιπωτη ...περναμε λιγο χιπικα ρε μπαρμπουλη ακομα
Η τρέχουσα σημασία της λέξης συκοφάντης, είναι “αυτός που διαβάλλει κάποιον, που τον κατηγορεί ψευδώς, αποσκοπώντας στη μείωση του κύρους του, και το τσαλάκωμα της δημόσιας εικόνας του”. Η λέξη είναι μία από εκείνες τις υπέροχες ελληνικές λέξεις, που χαίρεσαι να τις χρησιμοποιείς και να μαθαίνεις γι’ αυτές. Παράγεται βεβαίως από το σύκο, το γνωστό φρούτο και το «φάντης», το ουσιαστικό που προέρχεται από το ρήμα φαίνω, δηλαδή φανερώνω. Συκοφάντης, είναι, κατά λέξη, αυτός που φανερώνει τα σύκα.Και μία που μιλάγαμε για σύκα... Τι ήταν ο συκοφάντης;
200 θα παρεις απο Αθηναιο , μην μασαςΗ τρέχουσα σημασία της λέξης συκοφάντης, είναι “αυτός που διαβάλλει κάποιον, που τον κατηγορεί ψευδώς, αποσκοπώντας στη μείωση του κύρους του, και το τσαλάκωμα της δημόσιας εικόνας του”. Η λέξη είναι μία από εκείνες τις υπέροχες ελληνικές λέξεις, που χαίρεσαι να τις χρησιμοποιείς και να μαθαίνεις γι’ αυτές. Παράγεται βεβαίως από το σύκο, το γνωστό φρούτο και το «φάντης», το ουσιαστικό που προέρχεται από το ρήμα φαίνω, δηλαδή φανερώνω. Συκοφάντης, είναι, κατά λέξη, αυτός που φανερώνει τα σύκα.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ 300ΡΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ