brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
μηπως επειδη ζεις σε διαμερισμα και αυτη φαινεται να της αρεσει η φυση?
μηπως επειδη ζεις σε διαμερισμα και αυτη φαινεται να της αρεσει η φυση?
Περιμενες να παρεις χρημα απο τον μπαρμπς σου, σπυ ειπε θα σου δωσει, κοιταξες τον λογαριασμο σου και βρηκες τ'αρχιδια του. Σε καταλαβαινω.εχω μια μελαγχολικη διαθεση
πηρα ....περιμενω και τον μπαρμπα να τσονταρει κατι να παω με μικρη ενα 3μεροΠεριμενες να παρεις χρημα απο τον μπαρμπς σου, σπυ ειπε θα σου δωσει, κοιταξες τον λογαριασμο σου και βρηκες τ'αρχιδια του. Σε καταλαβαινω.
που θα την πας τυπε για να σε βοηθησουμεπηρα ....περιμενω και τον μπαρμπα να τσονταρει κατι να παω με μικρη ενα 3μερο
Καταλαβα. Ολο το πακετο ο αγιος θα το πληρωσει.πηρα ....περιμενω και τον μπαρμπα να τσονταρει κατι να παω με μικρη ενα 3μερο
παξους....ειναι και παπακαλιατης εκειπου θα την πας τυπε για να σε βοηθησουμε
την γαλλιδα την πας αμοργο ρε ντιπ μπλου και ετσι απεραντο γαλαζιο λε γκραντ μπλου πως το λενεπαξους....ειναι και παπακαλιατης εκει
μην με γαμας τωρα.... λες?την γαλλιδα την πας αμοργο ρε ντιπ μπλου και ετσι απεραντο γαλαζιο λε γκραντ μπλου ως το λενε
Γιατι δεν την εφερες στον παππου να ευλογησει την σχεση σας.ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χωρισαμε...
Ρεβυθουσα.μην με γαμας τωρα.... λες?
κατσε να πιουμε μια μπυραΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ...
ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
Θα ερθω και εγω. Μιση ωρα με τηνπαξους....ειναι και παπακαλιατης εκει
Σε νιωθω φιλε ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ...
ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
αληθεια?Θα ερθω και εγω. Μιση ωρα με τηνβαρκαθαλαμηγο ειμαι.
Βρε μλκ πάλι παραμύθι λες,από το μεσημέρι κοιμασαιΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ...
ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
Αν δεν χαθω στο Ιονιο μεσα στην καπνα.αληθεια?
συγγνωμη αδερφε αλλα δεν μπορει να ειναι αληθεια αυτοΒρε μλκ πάλι παραμύθι λες,από το μεσημέρι κοιμασαι
βρε μουνοπανο 3 ωρες δουλεια εισαι....απο αξημερωτα τωρα καθησα λιγο..Βρε μλκ πάλι παραμύθι λες,από το μεσημέρι κοιμασαι