troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.924
- Πόντοι
- 5.506
βαλε τοκεν στην ξανθια ρε θειο να δουμε κανα σκρινσοτΚερδισα 5 ευρω στο κινο σημερα,να τα ξαναριξω η να παρω πιτογυρο ?
βαλε τοκεν στην ξανθια ρε θειο να δουμε κανα σκρινσοτΚερδισα 5 ευρω στο κινο σημερα,να τα ξαναριξω η να παρω πιτογυρο ?
τύπε σταματησα να παρω τις προαλλες ντραγκον φρουτ να φτιαξω κανα φρουτοχυμό στα παιδια και εχει παει 8 ευρω το κομματι. μιλαμε η πρεπει να ειναι στα κάγκελα ο κοσμάκηςΤης γαμιολας πρεπει να γινεται με τις τιμες
Οπου παω ο κοσμος γκρινιάζει , πλεμπα παντου
Δεν ξαναβαζω χαλιεται ο αγιος ο μπραμπ και ο ατενεζος,θα παθουν και τιποτα και δεν θα ξανασηκωθει η τσουτσουνα τουςβαλε τοκεν στην ξανθια ρε θειο να δουμε κανα σκρινσοτ
Οτι πιο αγευστο εχω δοκιμασει εν τω μεταξυ,και δεν εχει και μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιταμινεςτύπε σταματησα να παρω τις προαλλες ντραγκον φρουτ να φτιαξω κανα φρουτοχυμό στα παιδια και εχει παει 8 ευρω το κομματι. μιλαμε η πρεπει να ειναι στα κάγκελα ο κοσμάκης
στα παπαρια μας τύπε η γευση και οι βιταμίνες. το αγοράζουμε για την καυλαντα επειδη ειναι πιο ακριβο απο τα αλλαΟτι πιο αγευστο εχω δοκιμασει εν τω μεταξυ,και δεν εχει και μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιταμινες
Σορρυ τυπε,ειμαι μιντλ κλας οποτε δεν εχω το μενταλιτε του πλουσιουστα παπαρια μας τύπε η γευση και οι βιταμίνες. το αγοράζουμε για την καυλαντα επειδη ειναι πιο ακριβο απο τα αλλα
Τυπε εγω που αγόρασα σύκα έχω το μανταλιτε πουστη ?Σορρυ τυπε,ειμαι μιντλ κλας οποτε δεν εχω το μενταλιτε του πλουσιου
βαλε και τωρα σπανια τους σηκωνεταιΔεν ξαναβαζω χαλιεται ο αγιος ο μπραμπ και ο ατενεζος,θα παθουν και τιποτα και δεν θα ξανασηκωθει η τσουτσουνα τους
Δεν πηγαν καλα τα συκα φετος,οψιμισαν πολυ και υπηρχε ελειψη στην αγοραδεν εχετε πει τιποτα για τα συκα που τρεντ αυτη την στιγμη.....
στ μεταξυ οι συκιες παντα ηταν ενα "βρωμικο" δεντρο στην ακρη ενος περιβολιου που εκανε κιλα συκα και δεν τα ετρωγε κανεις....καποιος σκεφτηκε το 2023 οτι η τιμη ειναι 15/κιλο 41%
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ>>>>Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
χαχαχαχαχαχααχαααααΔεν πηγαν καλα τα συκα φετος,οψιμισαν πολυ και υπηρχε ελειψη στην αγορα
Οχι ρε ,αλλα μαλακια, τα συκα τα κλεβουμε δεν παμε να αγορασουμεΤυπε εγω που αγόρασα σύκα έχω το μανταλιτε πουστη ?
Τυπε άμα μέναμε γλυφαδα μόνο νερατζια θα μπουρασαμε να κλεψουμεΟχι ρε ,αλλα μαλακια, τα συκα τα κλεβουμε δεν παμε να αγορασουμε
ΟΧΙ αλλα εσφαλες....Τυπε εγω που αγόρασα σύκα έχω το μανταλιτε πουστη ?
Μη το λες εχει πολλες συκιες εκει κατωΤυπε άμα μέναμε γλυφαδα μόνο νερατζια θα μπουρασαμε να κλεψουμε
Τώρα είναι αργά τυπε ξεκίνησα να σπαω καρπόΟΧΙ αλλα εσφαλες....