The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
παραγωγής σας το κώνιο σεβασμιότατε;
Ναι.
παραγωγής σας το κώνιο σεβασμιότατε;
μισθωτο που πηγε κεφαλλονια καμπινγκ
τυπε σαν τα μουνια που εχουν ονλυ φανς απλα εμεις θα εχουμε ονλυ κλανςΒρέθηκε η ιδανική δουλειά...
Ζωντανή μετάδοση του ύπνου η νέα (επί πληρωμή) μόδα στο Διαδίκτυο
Ο κόσμος του Internet συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το πώς καταφέρνει να παράγει κοινωνικές τάσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που ακόμη και μετά τα όσαwww.naftemporiki.gr
Τι λέει μαν?Ετσι μπραβο
Ολοι στις δουλιτσες σας , σκλαβοι του μεροκάματου
Μου θέλατε και διακοπές ...
Τι λέει μαν?
η Άλλη η γαμιολα ηρθε από τα Μέθανα που είχε πάει διακοπές και θελει δανεικα μια 200 μέχρι να πληρωθείΌνειρο
Για πες τι συμπεριλάμβανε το όνειρο;Όνειρο
Μην βρίζεις μανη Άλλη η γαμιολα ηρθε από τα Μέθανα που είχε πάει διακοπές και θελει δανεικα μια 200 μέχρι να πληρωθεί
Να παει στον Αλεξ πες του , και αν δεν τον βρισκει να παει στον Κουληη Άλλη η γαμιολα ηρθε από τα Μέθανα που είχε πάει διακοπές και θελει δανεικα μια 200 μέχρι να πληρωθεί
Δε δίνω τιποτα,την άλλη φορά νερό δεν μας έδινε με το καυσωναΝα παει στον Αλεξ πες του , και αν δεν τον βρισκει να παει στον Κουλη
Αλλιως πες του θα παρει διακοσια και τελος του μηνα θα πρεπει να επιστρεψει 500
Μόνο έτσι θα το σκεφτεις
Τι λέει μαν στα ναυπηγεία?Μην βρίζεις μαν
Καλά μαν αλλά τώρα δεν έχω χρόνο ήρθε ο κηπουρός με το συνεργείο έχω παραγγείλει δέκα φοίνικες για τον κήπο, τα λέμε.Δε δίνω τιποτα,την άλλη φορά νερό δεν μας έδινε με το καυσωνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λέει μαν στα ναυπηγεία?
Τσακο κηπουρόΚαλά μαν αλλά τώρα δεν έχω χρόνο ήρθε ο κηπουρός με το συνεργείο έχω παραγγείλει δέκα φοίνικες για τον κήπο, τα λέμε.
Δε δίνω τιποτα,την άλλη φορά νερό δεν μας έδινε με το καυσωνα
Σου έχω πει μην κάνεις παρέα με πλεμπαιους θα σε χαλάσουνΤσακο κηπουρό
Και του γρηγορη μετά τις 7 που τα δίνει στα περιστεριαα μπραβο , Α ΜΠΡΑΒΟ !!
Ασε την γαμιολα να τρωει απο αυτα που πετανε οι τουριστες στα περιστερια
Να κανει την Βιρνα Δράκου
Ποτε έρχεσαι αγιο μητσο να κεράσεις Βαγγέλη 1943Σου έχω πει μην κάνεις παρέα με πλεμπαιους θα σε χαλάσουν
Ακόμα είμαι διακοπές θα αργήσω, Βαγγέλης 1965 ρε μανΚαι του γρηγορη μετά τις 7 που τα δίνει στα περιστερια
Ποτε έρχεσαι αγιο μητσο να κεράσεις Βαγγέλη 1943
Εντάξει το ίδιο ειναιΑκόμα είμαι διακοπές θα αργήσω, Βαγγέλης 1965 ρε μαν