athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.235
- Πόντοι
- 12.756
Είσαι ο Δικαστής ΝτρεντΚαθόλου....
Το είπα όσο πιο λάϊτ μπορώ.....
Είσαι ο Δικαστής ΝτρεντΚαθόλου....
Το είπα όσο πιο λάϊτ μπορώ.....
Ουδέν σχόλιον.Νίπλη καλή η καυλάντα με την μουνάρα...
Εδώ όμως ένας είναι ο πραγματικός με μπαγιόκο.....
Αμίλητος,τουμπεκής,έχει γαμήσει το μισό νήμα με διάσημες και δεν έχετε πάρει χαμπάρι....
Εσύ με πιστωτική στο χέρι να δεις λίγο ρόγα και ο Άγιος αν ήθελε ήδη θα είχε χύσει μέσα στο κωλοσουφρίδι......
Νίπλη καλή η καυλάντα με την μουνάρα...
Αμίλητος,τουμπεκής,έχει γαμήσει το μισό νήμα με διάσημες και δεν έχετε πάρει χαμπάρι....
Εσύ με πιστωτική στο χέρι να δεις λίγο ρόγα και ο Άγιος αν ήθελε ήδη θα είχε χύσει μέσα στο κωλοσουφρίδι......
τζαμπατζης.Νίπλη καλή η καυλάντα με την μουνάρα...
Για πες τα μυστικά πως είναι να είσαι Τζαμπατζης;τζαμπατζης.
τι να πιω μια καιζερ,μια αμστελ η μια βοτκα πορτοκαλι?Για πες τα μυστικά πως είναι να είσαι Τζαμπατζης;
Κώνιο δεν σερβίρει το μαγαζί;τι να πιω μια καιζερ,μια αμστελ η μια βοτκα πορτοκαλι?
τι να πιω μια καιζερ,μια αμστελ η μια βοτκα πορτοκαλι?
δυστυχως δεν εχω.Κώνιο δεν σερβίρει το μαγαζί;
τι ειμαι ρε μλκ ντιντης να πιω ανευ.
δυστυχως δεν εχω.
τυπε εχεις μαθει την μασσαλιωτιδα ? γιατι θα εξεταστειςκανουμε πλανα για την νεα σεζον
αυτο κανω τωρα....τυπε εχεις μαθει την μασσαλιωτιδα ? γιατι θα εξεταστεις
Κανε γιατι ο παππους αρχιζει και ρεταρει, θελει μια αποκλειστικη να τον προσεχει.κανουμε πλανα για την νεα σεζον
βοηθα να σε προσεχουν τα δισεγγονα σου που θα κανω λιαν συντομως....Κανε γιατι ο παππους αρχιζει και ρεταρει, θελει μια αποκλειστικη να τον προσεχει.
Δεν χρειαζεται, φερε το κοριτσι να του κανω ταχυρυθμα Ελληνικα.αυτο κανω τωρα....
απο τον σκορπιο στο σταυρο στην πειραικη σε βλεπω να παραθεριζεις μπιαριζ χοτελ ντε παλες και να πουλας μουρη στο νημα στο μισθωτο που πηγε κεφαλλονια καμπινγκαυτο κανω τωρα....