Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
κανω κριτικες αυνανιας μαλακιας για τις ελλεεινιδες διασημες. λετε στο κανονικο γαμησι απο κοντα να νιωσω διαφορετικα για καθεμια απο αυτες ; να ειναι σχετη απογοητευση ή να παλαβωσω απο την καυλα. θα δειξει αναμενω με υπομονη ποτε θα γινει η συναντηση μαζι τους.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
εχω και αντεννα πλας να δω σε επαναληψη εκπομπη ρουκ ζουκ μακρυπουλια σημερινη εκπομπη με τρελο καυτο μεινει ελπιζω να καταφερω να καταθεσω απο αυτην την κοπελα ειδωμεν και μελετησωμεν γιατι σαν πολυ δεν τραβηξε η αφλογιστια αχυσια ;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
κανω κριτικες αυνανιας μαλακιας για τις ελλεεινιδες διασημες. λετε στο κανονικο γαμησι απο κοντα να νιωσω διαφορετικα για καθεμια απο αυτες ; να ειναι σχετη απογοητευση ή να παλαβωσω απο την καυλα. θα δειξει αναμενω με υπομονη ποτε θα γινει η συναντηση μαζι τους.

Καλό είναι που προπονείστε. Η προπόνηση φέρνει τις επιδόσεις.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
αφου αντεχω να κρατηθω βλεποντας τις πολυ καυλωτικες διασημες. γερονικολου με μπικινι και ζοζεφιν με τα μπουτια εξω πιστευω οταν μου ερθουν στο σπιτι για outcall θα κρατησω ετσι δεν ειναι. αυτη η μποφιλιου ρε παιδι μου και η ιωαννα ασημακοπουλου δεν δειχνουν μπουτια με εχουν στην πεινα. την ασλανιδου την εχυσα μια και μοναδικη φορα που εβγαλε μπουτια εξω της την εφερα εκμεταλευτηκα την ευκαιρια γιατι σπανια τα βγαζει εξω. η ελλη τριγγου και η ευγενια δημητροπουλου μου εδειξαν και μουνι σε βιντεο δεν εχω παραπονο απο αυτες μου χαριζονται απλοχερα. οι αλλες ειναι κακιασμενες τα κρυβουν τα σωματικα καλλη τους. η κορινθιου ωπα και ρογιτσα μαζι με την ματσουκα και την χαραλαμπιδου.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
ποια ειναι αυτη η xeniarecband που μου εστειλε ειδοποιηση οτι κανει λαιβ ; ακολουθω και μερικες που δεν τις ξερω καθολου αλλα ειναι φιλες φιλων διασημων και μου εκανε εντυπωση η εμφανιση τους και τις εκανα φολοου σπανια βλεπω τα προφιλ τους. ομως μια ελενα λυσανδρου απο GNTM με εκανε να χυσω αγρια με διαρκεια χωρις να την ξερω. μετα εμαθα οτι ειναι γνωστη και ηρεμησα δεν εκανα γκαφα κοινως μαλακια

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
δεν αντεξα την στα μπουτια της τρουφακου μια σουπερ σεξυ φωτογραφια. δεν επιασε ουτε καθυστερηση εκσπερματωσης ουτε τεχνικες delay ουτε τιποτα αυτες η αθλιες ανανια και τρουφακου κατι εχουν δεν ξερω πολυ καυλωτικες. οπως η γκαβη μπουλε που οταν την πηδηξω θα ευθυγραμμιστουν τα ματια της και τζενη θεωνα που μενει στην περιοχη μου. ποτε θα χυσω με την μπακλεση δεν ξερω της την εχω φυλαγμενη στημενη οπως και στη μποφιλιου. με την φιλη της την τζωρτζινα λιωση την skinny εχυσα την δοκιμασα τωρα μενει η εξηνταβελωνη καικ η μπακλεση. η αμαλια καβαλη η ουρανιτσα απο αγριες μελισσες μου προσφερε ενα ποιοτικο χυσιμο διαρκειας. η μαρια κιτσου παλι ελενη σταμιρη καλη ηταν αλλη συντομη διαρκεια οργασμου ηδονης.
αφου αντεχω να κρατηθω βλεποντας τις πολυ καυλωτικες διασημες. γερονικολου με μπικινι και ζοζεφιν με τα μπουτια εξω πιστευω οταν μου ερθουν στο σπιτι για outcall θα κρατησω ετσι δεν ειναι. αυτη η μποφιλιου ρε παιδι μου και η ιωαννα ασημακοπουλου δεν δειχνουν μπουτια με εχουν στην πεινα. την ασλανιδου την εχυσα μια και μοναδικη φορα που εβγαλε μπουτια εξω της την εφερα εκμεταλευτηκα την ευκαιρια γιατι σπανια τα βγαζει εξω. η ελλη τριγγου και η ευγενια δημητροπουλου μου εδειξαν και μουνι σε βιντεο δεν εχω παραπονο απο αυτες μου χαριζονται απλοχερα. οι αλλες ειναι κακιασμενες τα κρυβουν τα σωματικα καλλη τους. η κορινθιου ωπα και ρογιτσα μαζι με την ματσουκα και την χαραλαμπιδου.
Τύπε κάπου ζαλίστηκα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
γουσταρω zoe pre και dat lilly. την σαλτου την ειδα απο κοντα αγγιξα το χερακι της την αλλη μερα ξερωχυσα γιαυτην αλλα εχει μια ανατριχιστικη ομορφια. την ιωαννα τρανταφυλλιδη και την ζωη δημητρακου τις προσπερναω γρηγορα γιατι τις φοβαμαι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
γουσταρω zoe pre και dat lilly. την σαλτου την ειδα απο κοντα αγγιξα το χερακι της την αλλη μερα ξερωχυσα γιαυτην αλλα εχει μια ανατριχιστικη ομορφια. την ιωαννα τρανταφυλλιδη και την ζωη δημητρακου τις προσπερναω γρηγορα γιατι τις φοβαμαι
Τις φοβάσαι γιατί είναι ψηλές?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.715
Πόντοι
6.035
γουσταρω zoe pre και dat lilly. την σαλτου την ειδα απο κοντα αγγιξα το χερακι της την αλλη μερα ξερωχυσα γιαυτην αλλα εχει μια ανατριχιστικη ομορφια. την ιωανo
mono νιπλης σου κανει λαικ και σε γουσταρει,αυτος θα σε βοηθησει.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
αντε πειτε και σεις καμμια ιστορια για επεικη μαλακια μονο εγω θα λεω μαλακιες ;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom