Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.653
Πόντοι
10.411
πηνελοπη πλακα ντανη γιαννακοπουλου αρετη πασχαλη ναντια κοντογιωργη αρετη κετιμε ναντια μπουλε αθηνα οικονομακου χριστινα βραχαλη αυτες θα τις τιμωρησω δια σκληρου αγριου και βιαιου γαμησιου γιατι με μπλοκαραν στο ινστα κανοντας πως δεν θελουν να ακουσουν ουτε κουβεντα για σεξ ενω σκυλογαμιουνται κανοντας οτι ανωμαλια τους κατεβει. αλλωστε πουτσα εχουν δει αφου εχουν παιδια. η δε οικονομακου το παρακανε στο πηδημα πριν παντρευτει
Καλά ρε μλκ,την Βραχάλη πως θα την γαμήσεις έτσι όπως είναι?Πιο πολύ θα σου σηκωθεί να σου στήσει κώλο ο Μάνταλος,παρά με αυτήν

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
λοιπον ποια νομιζετε οτι θα μου χαρισει δυνατο χυσιμο διαρκειας αυτη τη βραδια ;

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Την Μαριέττα τη Χρουσαλά;
ωραιο μουνι αλλα γρουσουζικο την μερα οπου εχυσα με αυτην επεσε ο γεροπατερας μου κατω και χτυπησε στο κεφαλι δεν το ξανακανω το λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελενη καρακαση τη ριζω με φτανει στα ακρα ανεβαζει τα pick στα κοκκινα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
ωραιο μουνι αλλα γρουσουζικο την μερα οπου εχυσα με αυτην επεσε ο γεροπατερας μου κατω και χτυπησε στο κεφαλι δεν το ξανακανω το λαθος

Πως έπεσε;

Γλίστρισε στα φλόκια ο φουκαράς;;;

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
μηπως να παω στην συνισμενη μου ελενη βαιτσου ή στην ιωαννα πηλιχου για δευτερη φορα που ειναι τυχερουλα. οταν την εχυσα ενοιωθα ολη την μερα ευεξια και ολο γυναικες συναντουσα στο δρομο οπως με την κλαψινου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως έπεσε;

οχι ρε εξω στο δρομο

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Πως έπεσε;

δεν αφηνω φλοκια παιρνω τα μετρα μου στρωνω χαρτι παχυ γιατι ξενερωνω αν τα πατανε αντρες. στην φιλοσοφικη τα αφηνω ελευθερα να ρεουν αφου οπου και να πεσουν γυναικες θα τα πατησουν. οπως και στη βιβλοθηκη της ενοριας μου που ειναι γεματη ολο κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα. λιγο παχιουλες αλλα εκαναν διαιτα και εγιναν κουκλες. αυτες να δεις απαιτησεις. γιαυτο το εριξα στις διασημες. παλιοτερα πηγαινα εκει με καμπαρντινα και τραβουσα μαλακια. αυτες το ξερανε βεβαια τι εκανα αλλα δεν ελεγαν τιποτα γιατι σου λεει αφου δεν του καθομαστε επειδη θελουμε τον τελειο γαμπρο πριγκηπα αστον να ξεθυμανει. και σκουπιζαν τα χυσια μου με πανια απο το πατωμα. μονο μια βαγγελιω μου την ειπε μια φορα αλλα σταματησε. αυτη παντρευτηκε εναν μικροτερο της που το παιζει ομορφονιος η τεκνατζου

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Τελευταία ευκαιρία η Άση Μπίλιου.
σιγα μην θυσιασω σπερμα και για τη λιτσα πατερα προτιμω να χυσω τονους για γερονικολου και τσιμτσιλη. την προτιμουν τη δευτερη εδω στο μπου για μαλακια το λενε συχνα γιατι εχει ποδαρες μπουταρες. ρε συ μια φορα εχυσα για γερονικολου και πεταγονταν σαν συντριβανι ρουκετα μαν αμα μου παρει πιπα owo χωρις προφυλακτικο δεν ξερω αν θα αντεξω θα πεσω ξερος και θα κανω ωρα να γινω καλα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
σιγα μην θυσιασω σπερμα και για τη λιτσα πατερα προτιμω να χυσω τονους για γερονικολου και τσιμτσιλη. την προτιμουν τη δευτερη εδω στο μπου για μαλακια το λενε συχνα γιατι εχει ποδαρες μπουταρες. ρε συ μια φορα εχυσα για γερονικολου και πεταγονταν σαν συντριβανι ρουκετα μαν αμα μου παρει πιπα owo χωρις προφυλακτικο δεν ξερω αν θα αντεξω θα πεσω ξερος και θα κανω ωρα να γινω καλα
θα κανω reset λειτουργικου συστηματος

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
να μου θυμισεις να κανω backup δεδομενων πριν δοκιμασω την πιπα της γερονικολου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.767
Πόντοι
6.035
μαλακα @Νίπλης ξερω τι προσπαθεις να κανεις,μην το κανεις.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.721
Πόντοι
2.306

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76