baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.715
- Πόντοι
- 6.035
τον αρες.Τι προσφέρετε για να σας διηγηθώ;
τον αρες.Τι προσφέρετε για να σας διηγηθώ;
μα τα γραφω τοσο απλα εκλαικευμενα σε απλη γλωσσα για τους απλους πολιτες του μπου
ποσα σου δινουν?δινω τα διπλα.αντε πειτε και σεις καμμια ιστορια για επεικη μαλακια μονο εγω θα λεω μαλακιες ;
Τύπε εδώ γράφει μόνο η αφρόκρεμα,τι απλούς πολίτες και κολοκύθια τούμπανα μας τσαμπουνάς?μα τα γραφω τοσο απλα εκλαικευμενα σε απλη γλωσσα για τους απλους πολιτες του μπου
τον αρες.
μακαρι να γινουν γαμησιατικα μεχρι στιγμης ειναι μαλακιατικαΩραία βραδιά.
Με Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στο Σταρ και τα γαμησιάτικα του ares στο μπου.
για πειτε ποια προτεινετε. την καινουργιου μονο απο κοντα γιατι το κοριτσι το εχει πολυ μεγαλη αναγκη
δεν την ξερω αστοχησες δοκιμασε παλι με καποια γνωστη μου αυτη που λες θα την ψαξω κι αν αξιζει....Από κοντά συστήνω Αριέτα Μουτούση. Τρελή καύλα!!!
δεν την ξερω αστοχησες δοκιμασε παλι με καποια γνωστη μου αυτη που λες θα την ψαξω κι αν αξιζει....
οχι ρε την gilfαρα καποτε μου ψιλοαρεσε βεβαιαΑπό κοντά συστήνω Αριέτα Μουτούση. Τρελή καύλα!!!
δεν ειμαι ανωμαλος γριολατρηςΡίκα Δαλυνά;
οχι ρε την gilfαρα καποτε μου ψιλοαρεσε βεβαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειμαι ανωμαλος γριολατρης
Πάρτην από κοντά αφού το θεςγια πειτε ποια προτεινετε. την καινουργιου μονο απο κοντα γιατι το κοριτσι το εχει πολυ μεγαλη αναγκη
ζωζα μεταξα μανΤην Ζωζώ που την έχουμε σε προσφορά;
ειπαμε σε ομορφια απο δουκισσα νομικου και γερονιλκολου και πανω οι αλλες απορριπτονται αυτοματα απο το συστημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ζωζα μεταξα μαν