Ετοιμαστηκα ο κακομοιρης εστρωσα χαρτι παχυ ρολο κουζινας στο πατωμα. Με μεγαλη λαχταρα να δω τις ειδησεις και να κανω την καταθεση πανω στο χαρτι βλεποντας το μπιζογλακι ριτσακι και ω! της ατυχιας μου βγηκε το μαρακι σαραφογλακι που το ξερω λιγοτερο καιρο. Εχω αδυναμια στο μπιζογλακι. Τελικα μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες δεν καταφερα να αφιερωσω μια καταθεση σπερματος πανω στο χαρτι για παρτη του σαραφογλακιου. Αχυστος εμεινα και τωρα θα ξενυχτισω προσπαθωντας να κανω την αφιερωση σπερματος βλεποντας την καινουργια μου λατρεια την μαρθα λαμπιρη φεντορουφ ή την σοφια φαραζη βλεποντας τους παγιδευμενους. Προτιμω τα κοριτσια του αντεννα εκπεμπουν μια γλυκια θαλπωρη ζεστασιας. Αλλα εχω και αλλη επιλογη στο οπεν τη δικια μας οικογενεια με την ελενη βαιτσου απο το μπρουσκο του αντεννα τη γλυκια μελινα το μελινακι. Αν δεν τα καταφερω θα ξημερωθω στο ινστα βλεποντας κανα λαιβ βιντεο που θα μεταδωσει η αλλη μελινα η ασλανιδου η τρελοποντια αγριομουνα με τις μπουταρες της. Αλλιως θα ξεκινησω με το γερονικολακι να αναψω μαζι με το καλομοιρακι και την πανεμορφη αποστολια ζωη σε ντουετο με την demy κανω και βιντεο μονταζ. Και θα ξεροχυσω με καμμια παπουτσακη θεωνα ή θα δοκιμασω με τη μποφιλιου που δεν εχω χυσει ποτε. Ασε που τωρα τελευταια μου την εχει δωσει κατακεφαλα η ελεονορα ζουγανελη με την χρυσπα και την κοκκινου. Βεβαια συχνα χυνω με την τζουλι τσολκα και την ελενη βαιτσου τα δικα μου κοριτσια γιατι μπρουσκο σημαινει αγριο και εχω ενα σχεδιο. Αλλα πως εχυσα χωρις να το καταλαβω με την αβαφτη ξεμαλιασμενη τραιανα ανανια δεν μπορω να καταλαβω. Εγω να παθω τετοια ζημια με το χαζο βλαμμενο που πιστεψε τον αλητη το λαμογιο. Σημερα θα δουμε ποια διασημη ινφλουεσερ θα γαμησω με την χουφτα. Οσο αντεξω ετσι κι αλλιως ολες ειναι διασημες και μου αρεσουν. Με οποια χυσω ρε αδερφε μου. Δεν θυμαμαι με λκια πηγα εχθες εχυσα αρχισα να μεγαλωνω φαινεται να ξεχναω