Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Που πήγε ο κ. Άρης τώρα που του κανονίσαμε διαδικτυακό με τη Ναυπλιώτου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Παω για καταθεση και επιστρεφω δριμυτερος
Τύπε ares αν ενδιαφέρεσαι να πηδήξεις διάσημη worldwide αυτό είναι το σαιτ που πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά.

Με ευχαριστείς αφού πηδήξεις Ναόμι Κάμπελ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
autism_meter_by_onlinedaterpolice_de04uap-fullview.jpg

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ετοιμαστηκα ο κακομοιρης εστρωσα χαρτι παχυ ρολο κουζινας στο πατωμα. Με μεγαλη λαχταρα να δω τις ειδησεις και να κανω την καταθεση πανω στο χαρτι βλεποντας το μπιζογλακι ριτσακι και ω! της ατυχιας μου βγηκε το μαρακι σαραφογλακι που το ξερω λιγοτερο καιρο. Εχω αδυναμια στο μπιζογλακι. Τελικα μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες δεν καταφερα να αφιερωσω μια καταθεση σπερματος πανω στο χαρτι για παρτη του σαραφογλακιου. Αχυστος εμεινα και τωρα θα ξενυχτισω προσπαθωντας να κανω την αφιερωση σπερματος βλεποντας την καινουργια μου λατρεια την μαρθα λαμπιρη φεντορουφ ή την σοφια φαραζη βλεποντας τους παγιδευμενους. Προτιμω τα κοριτσια του αντεννα εκπεμπουν μια γλυκια θαλπωρη ζεστασιας. Αλλα εχω και αλλη επιλογη στο οπεν τη δικια μας οικογενεια με την ελενη βαιτσου απο το μπρουσκο του αντεννα τη γλυκια μελινα το μελινακι. Αν δεν τα καταφερω θα ξημερωθω στο ινστα βλεποντας κανα λαιβ βιντεο που θα μεταδωσει η αλλη μελινα η ασλανιδου η τρελοποντια αγριομουνα με τις μπουταρες της. Αλλιως θα ξεκινησω με το γερονικολακι να αναψω μαζι με το καλομοιρακι και την πανεμορφη αποστολια ζωη σε ντουετο με την demy κανω και βιντεο μονταζ. Και θα ξεροχυσω με καμμια παπουτσακη θεωνα ή θα δοκιμασω με τη μποφιλιου που δεν εχω χυσει ποτε. Ασε που τωρα τελευταια μου την εχει δωσει κατακεφαλα η ελεονορα ζουγανελη με την χρυσπα και την κοκκινου. Βεβαια συχνα χυνω με την τζουλι τσολκα και την ελενη βαιτσου τα δικα μου κοριτσια γιατι μπρουσκο σημαινει αγριο και εχω ενα σχεδιο. Αλλα πως εχυσα χωρις να το καταλαβω με την αβαφτη ξεμαλιασμενη τραιανα ανανια δεν μπορω να καταλαβω. Εγω να παθω τετοια ζημια με το χαζο βλαμμενο που πιστεψε τον αλητη το λαμογιο. Σημερα θα δουμε ποια διασημη ινφλουεσερ θα γαμησω με την χουφτα. Οσο αντεξω ετσι κι αλλιως ολες ειναι διασημες και μου αρεσουν. Με οποια χυσω ρε αδερφε μου. Δεν θυμαμαι με λκια πηγα εχθες εχυσα αρχισα να μεγαλωνω φαινεται να ξεχναω

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Θα κανω μια ερευνα να ψαξω στο pc με ποια εχυσα εχθες.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Ετοιμαστηκα ο κακομοιρης εστρωσα χαρτι παχυ ρολο κουζινας στο πατωμα. Με μεγαλη λαχταρα να δω τις ειδησεις και να κανω την καταθεση πανω στο χαρτι βλεποντας το μπιζογλακι ριτσακι και ω! της ατυχιας μου βγηκε το μαρακι σαραφογλακι που το ξερω λιγοτερο καιρο. Εχω αδυναμια στο μπιζογλακι. Τελικα μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες δεν καταφερα να αφιερωσω μια καταθεση σπερματος πανω στο χαρτι για παρτη του σαραφογλακιου. Αχυστος εμεινα και τωρα θα ξενυχτισω προσπαθωντας να κανω την αφιερωση σπερματος βλεποντας την καινουργια μου λατρεια την μαρθα λαμπιρη φεντορουφ ή την σοφια φαραζη βλεποντας τους παγιδευμενους. Προτιμω τα κοριτσια του αντεννα εκπεμπουν μια γλυκια θαλπωρη ζεστασιας. Αλλα εχω και αλλη επιλογη στο οπεν τη δικια μας οικογενεια με την ελενη βαιτσου απο το μπρουσκο του αντεννα τη γλυκια μελινα το μελινακι. Αν δεν τα καταφερω θα ξημερωθω στο ινστα βλεποντας κανα λαιβ βιντεο που θα μεταδωσει η αλλη μελινα η ασλανιδου η τρελοποντια αγριομουνα με τις μπουταρες της. Αλλιως θα ξεκινησω με το γερονικολακι να αναψω μαζι με το καλομοιρακι και την πανεμορφη αποστολια ζωη σε ντουετο με την demy κανω και βιντεο μονταζ. Και θα ξεροχυσω με καμμια παπουτσακη θεωνα ή θα δοκιμασω με τη μποφιλιου που δεν εχω χυσει ποτε. Ασε που τωρα τελευταια μου την εχει δωσει κατακεφαλα η ελεονορα ζουγανελη με την χρυσπα και την κοκκινου. Βεβαια συχνα χυνω με την τζουλι τσολκα και την ελενη βαιτσου τα δικα μου κοριτσια γιατι μπρουσκο σημαινει αγριο και εχω ενα σχεδιο. Αλλα πως εχυσα χωρις να το καταλαβω με την αβαφτη ξεμαλιασμενη τραιανα ανανια δεν μπορω να καταλαβω. Εγω να παθω τετοια ζημια με το χαζο βλαμμενο που πιστεψε τον αλητη το λαμογιο. Σημερα θα δουμε ποια διασημη ινφλουεσερ θα γαμησω με την χουφτα. Οσο αντεξω ετσι κι αλλιως ολες ειναι διασημες και μου αρεσουν. Με οποια χυσω ρε αδερφε μου. Δεν θυμαμαι με λκια πηγα εχθες εχυσα αρχισα να μεγαλωνω φαινεται να ξεχναω

Μου αρέσει που είστε εύκαμπτος στις επιλογές σας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.715
Πόντοι
6.035

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.715
Πόντοι
6.035
Θα κανω μια ερευνα να ψαξω στο pc με ποια εχυσα εχθες.
σε ζηλευουν και σε θελουν κοντα τους στο τσατ ρουμ σπαμ θρεντ εκει ειναι και ο τυπος νιπλης που ξερει καλα τη σοου μπιζ.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
τελικα ρε μαγκες μετα απο μεγαλη προσπαθια αναζητησης προφιλ διασημων ελλεεινιδων θυμηθηκα ποια ηταν η ζημιαρα που με εκανε να χυσω. εχω μνημη ελεφαντα τερας μνημης. και η τυχερη ειναι η.... ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ ΝΑΙ ΑΥΤΗ. πως ξεχασα μια τοσο αγαπητη διασημη ελλεεινιδα την φρατζεσκα απο το παρουσιαστε του αντεννα δεν ειναι τυχαιο που επαιζε μαζι με την ανανια. της πηρα ολες σβαρνα. κατι μου εκαναν φαινεται μυστηρια πραγματα. σκεψου να κλεισω ραντεβου με μια διασημη και πανω στο σεξ πανω στην καυλα να πω αλλο ονομα αλλης διασημης θα ξεμαλιαστουν. οπως στην ψησταρια που πηγαινω και τρωω τα κοψιδια εχει μια ταμεια που τη λενε ελπιδα και ολο δεσποινα τη λεω στο μυαλο μου δεν ξερω γιατι. σκεψου αυτη δεν μου δινει σημασια αδιαφορει εντελως. ομως αν μια μερα τα φτιαξουμε και την πω αντι για ελπιδα δεσποινα θα με ξεσκισει. εντωμεταξυ εχει μακρια σγουρα μαλλια σωματαρα και μπουταρες που τις δειχνει το καλοκαιρι φορωντας μινι φουστα. μοιαζει στα ματια με την αγαπημενη μου λατρεια τραγουδιαρα μαρινα σαττι.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
δεν αντεξα την στα μπουτια της τρουφακου μια σουπερ σεξυ φωτογραφια. δεν επιασε ουτε καθυστερηση εκσπερματωσης ουτε τεχνικες delay ουτε τιποτα αυτες η αθλιες ανανια και τρουφακου κατι εχουν δεν ξερω πολυ καυλωτικες. οπως η γκαβη μπουλε που οταν την πηδηξω θα ευθυγραμμιστουν τα ματια της και τζενη θεωνα που μενει στην περιοχη μου. ποτε θα χυσω με την μπακλεση δεν ξερω της την εχω φυλαγμενη στημενη οπως και στη μποφιλιου. με την φιλη της την τζωρτζινα λιωση την skinny εχυσα την δοκιμασα τωρα μενει η εξηνταβελωνη καικ η μπακλεση. η αμαλια καβαλη η ουρανιτσα απο αγριες μελισσες μου προσφερε ενα ποιοτικο χυσιμο διαρκειας. η μαρια κιτσου παλι ελενη σταμιρη καλη ηταν αλλη συντομη διαρκεια οργασμου ηδονης.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom