ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Οχι δεν εστειλα μηνυμα ρωταω αν ξερει καποιος αν παρεχει συνοδεια καποια απο αυτεςΈστειλες μήνυμα σε όλες???
Οχι δεν εστειλα μηνυμα ρωταω αν ξερει καποιος αν παρεχει συνοδεια καποια απο αυτεςΈστειλες μήνυμα σε όλες???
Ρε και με μια να παω απο αυτες ικανοποιημενος θα μαι αρκει νατην ξερω και να ειμαι φανατικος φολοερ της ακολουθος τηςΈστειλες μήνυμα σε όλες???
ρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?Ρε και με μια να παω απο αυτες ικανοποιημενος θα μαι αρκει νατην ξερω και να ειμαι φανατικος φολοερ της ακολουθος της
Αρκουμαι στο σεξ δεν με ενδιαφερουν οι δοξες και δημοσιοτητες και τα χρηματα. Εγω αγαπαωρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?
Καλησπέρα pimp βάρε...αναλαμβανεις τον αρες μαρες κουκουναρες.
Εχω στερηθει το σεξ το γυνακειο μουνι απο γνωστες οικιες γυναικες βαρεθηκα τις ιεροδουλες των οικων. Θελω μια κανονικη γυναικα να την ξερω να μου αρεσειρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?
Οι δοξες και η κακια δεν εχουν καμμια αξια ουτε τα λεφτα. Αξια εχει η αγαπη ο ερωτας οι ανθρωπινες σχεσειςρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?
Ανωριμα παιδια ειμαστε τι ειμαι κανας βλακας. Αφου θα την ξαναπαρω οταν θελω κι αν ειναι διαθεσιμη γιατι να καταστρεψω την ευκαιρια να κανω παλι παρεα μαζι τηςρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?
μεσα στα κοκορια εισαι φιλε αρη ???Εχω θυσιασει το υπνο μου προσπαθωντας να γινω θαμωνας του θρεντ εδω. Δεν κοιμηθηκα καθολου εχω φαει λιγο και αργω να παω τουαλετα και να πιω νερο .
Αδελφε τι Λέει το τελωνείο?μεσα στα κοκορια εισαι φιλε αρη ???
Και σιγα τον εκβιασμο αυτες εχουν ακρες και τα διαψευδουν. Αντε να αποδειξεις οτι την πηδηξες θα το αρνηθει παραυτα με συνοπτικες διαδικασιες. Εγω ομως θα εχω αποκλειστικα μεσα μου για τον εαυτο μου τις εμπειριες και τις αναμνησεις απο αυτα που εκανα μαζι τηςρε μμουνι θες να την πηδηξεις για να την εκβιαζεις μετα?
ολα ρολοι αδερφε....το γαμησαμε το 4ημερο...χτες δεν πηγα ουτε σημερα να εχουμε δυναμεις για αυριο να πιασουμε τον σταυροΑδελφε τι Λέει το τελωνείο?
Τις κυριες τις σεβομαι οσο και ελλεεινες και σκαρτες να ειναι ως μεγιστος ευγενης ιπποτηςΚαι σιγα τον εκβιασμο αυτες εχουν ακρες και τα διαψευδουν. Αντε να αποδειξεις οτι την πηδηξες θα το αρνηθει παραυτα με συνοπτικες διαδικασιες. Εγω ομως θα εχω αποκλειστικα μεσα μου για τον εαυτο μου τις εμπειριες και τις αναμνησεις απο αυτα που εκανα μαζι της