Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Οι διασημες μαλλον θελουν θυσιες αγρυπνιες πεινες διψες και ξεκοκαλισμα χρηματων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να γινεις ενας απο μας πρεπει να περασεις δοκιμασιες.
Για λεγε για λεγε

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ακολουθω 500+ στο ινστα και δεν ειναι καμμια διαθεσιμη απο αυτες ? Αποκλειεται ειναι ολες παρθενες ?και πιστες συζυγοι ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.715
Πόντοι
6.035
Οι διασημες μαλλον θελουν θυσιες αγρυπνιες πεινες διψες και ξεκοκαλισμα χρηματων

Για λεγε για λεγε
πρωτα θα πας να γαμησεις φυλακοβια.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Την εξηνταβελωνη την μπακλεση την λιωση την μακρυγιαννη την πηλιχου τις ηθοποιους μπρουσκου αντεννα τις ηθοποιους αγριες μελισσες εκτος την διδασκαλου τις παρουσιαστριες εκπομπων και ειδησεων αντεννα μεγκα σκαι σταρ οπεν τις πασιγνωστες τραγουδιστριες οπως ζοζεφιν και demy ασλανιδου δεν εχετε ? Αμαν πια ζηταω πολλα σας λεω εγω ονοματα. Κι αμα δωσετε μια απο αυτες πληρωνω κιολας και σταματαω να σας τα ζαλιζω και περναω και απο τεστ μυησεως να γινω μελος του θρεντ αν θελετε ειμαι καλο και φιλοτιμο παιδι αλλα χωρις πολλες εμπειριες με γυναικες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ακολουθω 500+ στο ινστα και δεν ειναι καμμια διαθεσιμη απο αυτες ? Αποκλειεται ειναι ολες παρθενες ?και πιστες συζυγοι ?
Την εξηνταβελωνη την μπακλεση την λιωση την μακρυγιαννη την πηλιχου τις ηθοποιους μπρουσκου αντεννα τις ηθοποιους αγριες μελισσες εκτος την διδασκαλου τις παρουσιαστριες εκπομπων και ειδησεων αντεννα μεγκα σκαι σταρ οπεν τις πασιγνωστες τραγουδιστριες οπως ζοζεφιν και demy ασλανιδου δεν εχετε ? Αμαν πια ζηταω πολλα σας λεω εγω ονοματα. Κι αμα δωσετε μια απο αυτες πληρωνω κιολας και σταματαω να σας τα ζαλιζω και περναω και απο τεστ μυησεως να γινω μελος του θρεντ αν θελετε ειμαι καλο και φιλοτιμο παιδι αλλα χωρις πολλες εμπειριες με γυναικες
Μίλα με σεβαστά μέλη @DayStalker και @TNT!
Είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Δηλαδη μονο οι σκυλες κανουν βιζιτες με αγριεμενα προσωπα ? Αυτες που θελω με αθωα προσωπακια σαν γερονικολου δουκισσα και κλαψινου και οι πιτσιρικες που ανεφερα πριν δεν κανουν βιζιτες ? Ειναι καλομαθημενες παιδουλες μπειμπι φαιης. Με τους πλουσιους πανεμορφους γκομενους ή συζυγους τους ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.715
Πόντοι
6.035
επειδη εισαι καλο παιδι δωσε προκαταβολα μαξ 3 ποστ τη μερα.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Τι ειναι τα 3 ποστ εκσπλειν εξηγα μου μαν

Εννοεις σχολια ή χρημα ?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις