ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι θα βουτήξεις με το μπαρο?ολα ρολοι αδερφε....το γαμησαμε το 4ημερο...χτες δεν πηγα ουτε σημερα να εχουμε δυναμεις για αυριο να πιασουμε τον σταυρο
Ετσι θα βουτήξεις με το μπαρο?ολα ρολοι αδερφε....το γαμησαμε το 4ημερο...χτες δεν πηγα ουτε σημερα να εχουμε δυναμεις για αυριο να πιασουμε τον σταυρο
καθε χρονο τον πιανουμε εγω και ο φιλος βαρος...μια αυτος μια εγωΕτσι θα βουτήξεις με το μπαρο?
καθε χρονο τον πιανουμε εγω και ο φιλος βαρος...μια αυτος μια εγω
Μωρή γαμιόλα
κατσε λιγο ακομα....με αλλα 500 μνμ θα γαμησεις σιγουραΑυτα τα ολιγα και καλη καρδια
μη βρίζεις ρε μανΜωρή γαμιόλα
αθηνα....θα γαμαμε διασημεςΠου θα πατε τριημερο ? Εκτος αθηνων ?
Ε δεν τον βλέπεις τον μπούστη;;μη βρίζεις ρε μαν
Ωραιοςαθηνα....θα γαμαμε διασημες
ναι το γαμιοληΕ δεν τον βλέπεις τον μπούστη;;
ρουφα αλλη μια και ελα να σου πουμε ακρες.....Ωραιος
Που σαι ρε νιμού?Μωρή γαμιόλα
Μην καταλήξει να γαμήσει Λάκη ή Καλόγεροανησυχω μηπως πηδηξε απο το μπαλκονι ο αρης
οχι τιποτα θα εφυγε χωρις να γαμησει διασημη
μην σου εχει στειλει βαιμπερ και στους 2 ηδη....δεν εχει γραψει μιση ωρα τωρα και ειναι απο προχτες εδωΜην καταλήξει να γαμήσει Λάκη ή Καλόγερο
Λες να τους έστειλε?μην σου εχει στειλει βαιμπερ και στους 2 ηδη....δεν εχει γραψει μιση ωρα τωρα και ειναι απο προχτες εδω
ναι ο λακης δεν εχει δει ακομα ο καλογερο τον εχει στο διαβαστηκεΛες να τους έστειλε?
Θα παίξει μπαλίτσα ο aresναι ο λακης δεν εχει δει ακομα ο καλογερο τον εχει στο διαβαστηκε