Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Το επάγγελμά σου καλύπτει σεξουαλικές ανάγκες, αλλά συμπεριλαμβάνει και το girl friend experience που καλύπτει ψυχολογικές ανάγκες. Το τελευταίο, για σένα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά για τον άντρα είναι ξεφτίλα. Οι ιερόδουλες είναι για σεξ. Άμα πας σε αυτές για να αισθανθείς ότι είσαι με γκόμενα, έχεις τελειώσει σαν άντρας. Γλυκόλογα, γλωσσόφιλα, και για μερικούς ακόμα και δωράκια, τηλεφωνάκια «πώς πας τι κάνεις, μωράκι», κλπ δείχνουν μοναξιά σε σημείο απελπισίας για αυτόν που τα κάνει. Και προφανώς ανικανότητα να βρει γκόμενα.

Είχα μία σπονσορέτα πρόσφατα για λίγο καιρό (που έκανε και τις δουλειές του σπιτιού). Κάλυπτε μόνο σεξουαλικά κενά, επειδή η γκόμενά μου είναι από άλλο νομό και τη βλέπω δύο φορές το μήνα. Τι γλυκόλογα να πω με την κοπελίτσα-ετών-27 ενώ είμαι 60; Αυτά τα κάνουν κάτι φουκαράδες σαν τον Άγιο Παπάριο. Πληρώνουνε δηλ. όχι μόνο για να γαμάνε, αλλά και για την ψυχολογική τους επιβίωση.
Επίσης το ότι ο άγιος αποδέχεται το χιουμορ μου και τη συμπαθεια που του έχω και εσύ νευριάζεις με αυτό και το μεταφράζεις αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να το κοιτάξεις

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.939
Πόντοι
4.546
Το girlfriend experience όπως εγω το αντιλαμβανομαι ούσα εργαζομενη είναι καθαρά πρόγραμμα σε χαμηλούς τόνους
Πιο αισθησιακούς
Τα υπόλοιπα που λες για ψυχολογικούς λόγους τηλεγωνακια και τα λοιπά απλα ξεπερνάνε το όριο του ραντεβού και παίρνει μια πιο προσωπική χροιά
Τωρα οι λόγοι που κάνει κάποιος σεξ είτε αγοραίοείτε όχι είναι άπειροι, πίστεψέ με μόνο η ανάγκη δεν είναι σαν λόγος
Μέχρι και άγχος θανάτου αν το δούμε ψυχαναλυτικα ..
Επίσης μην κρίνεις ...εάν εσύ θεωρείς ότι μια κοπέλα 27 χρονων δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα είναι δικό σου θέμα....
Δεν σχολιάζω ότι εχεις γκομενα να σου καθαρίζει και να γαμας ...και θεωρείς πως καλύπτεις μόνο σεξουαλικη ανάγκη με αυτο και όχι ας πούμε κάποιου είδους υπεροχή στο γυναικείο φύλο...
Τα σέβη μου κυρία μου :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.693
Πόντοι
5.506
δεν μας ακουει κανεις...τα εχει κανει πλακακια με το αφεντικο
ναι ρε πουστη μου....ουτε το υποργειο εξωτερικων απαντησε σε διαβημα που εκανα να απελαθει.
μας μενει μονο ενα συμβολαιο με γεωργιανους για απαγωγη

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.190
Πόντοι
3.656
ναι ρε πουστη μου....ουτε το υποργειο εξωτερικων απαντησε σε διαβημα που εκανα να απελαθει.
μας μενει μονο ενα συμβολαιο με γεωργιανους για απαγωγη
Δεν ξερεις κανεναν να ασχολειται με βουντου και τετοια να του φταξουμε ενα κουκλακι να το γεμισουμε με καρφιτσες στον κωλο?
Η τυπος Τεα δεν κανει τετοια?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.693
Πόντοι
5.506

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Επίσης μην κρίνεις ...εάν εσύ θεωρείς ότι μια κοπέλα 27 χρονων δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα είναι δικό σου θέμα....
Σεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.

Δεν σχολιάζω ότι εχεις γκομενα να σου καθαρίζει και να γαμας ...και θεωρείς πως καλύπτεις μόνο σεξουαλικη ανάγκη με αυτο και όχι ας πούμε κάποιου είδους υπεροχή στο γυναικείο φύλο...
Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.

Επίσης το ότι ο άγιος αποδέχεται το χιουμορ μου και τη συμπαθεια που του έχω και εσύ νευριάζεις με αυτό και το μεταφράζεις αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να το κοιτάξεις
Έχουμε παλιό ανοιχτό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.190
Πόντοι
3.656
αυτο που το πας....αν και με τους αλλους 2 τα ειδαμε τα χαιρια μας....δεν τρωγαμε γκολ με τιποτα :confused:
Να ξερεις οτι αν φαμε το πρωτο εμεις και ανοιχτουμε να ισοφαρισουμε,θα μπουν πολλα...Αυτοι δεν ειναι καθολου αστειοι στις αντεπιθεσεις

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.693
Πόντοι
5.506
Σεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.

Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.

Έχουμε παλιό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.693
Πόντοι
5.506
Να ξερεις οτι αν φαμε το πρωτο εμεις και ανοιχτουμε να ισοφαρισουμε,θα μπουν πολλα...Αυτοι δεν ειναι καθολου αστειοι στις αντεπιθεσεις
273101707a8b760cdefb33aac0383b9a.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Μήπως θέλεις να πας και συ για ένα μπανάκι 19:45-21:45 μαζί με τον άλλο το βαζελόγαυρο τον κτηνίατρο;;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.190
Πόντοι
3.656
Μήπως θέλεις να πας και συ για ένα μπανάκι 19:45-21:45 μαζί με τον άλλο το βαζελόγαυρο τον κτηνίατρο;;
Μηπως θες καλυτερα να παω να παιξω αμυντικος,γιατι δεν μας βλεπω καλα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom