Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
δεν προκυπτει απο τα γραπτα τιποτα απο αυτα που κατηγορειτε τυπο καλογερο :coffee:

Τα έγραψε μετά τις 16 Αυγούστου. Πως να τα διαβάσετε αφού έχετε αποχωρήσει από τότε;

Μην επιμένεις και συ βρε Reznov. Για να το λέει ο Άγιος Παπάριος έτσι θα είναι. :2funny:

ΥΓ Απελπισμένη προσπάθεια να πάρει το πάνω χέρι με συκοφαντία, μετά την χθεσινοβραδυνή πανωλεθρία που έπαθε ο φουκαράς. Για λύπηση πραγματικά. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
το ξεχασε ρε

σαν τους παππουδες που σου λενε να σε ρωτησω που...?

τους λες ναι ελα λιγο πιο μεσα μη σε κοψει κανενα αμαξι και πες τι ηθελες

και σου λενε ε?
εγω ρε μαλακα δεν ξεχνάω..

Ερωτηση .. αλλα ειναι για γνωμη Αθηναιου @athinaios44

Πόσα να βγαζει ο Αλεξ ; ( θα σου πω γιατι ρωταω ) :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
το ξεχασε ρε

σαν τους παππουδες που σου λενε να σε ρωτησω που...?

τους λες ναι ελα λιγο πιο μεσα μη σε κοψει κανενα αμαξι και πες τι ηθελες

και σου λενε ε?
κοιμηθηκε ο Αθηναιος , παει αυτο ηταν , το απογευμα-βραδυ παλι θα επικοινωνησει

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Σας γραφω στ αρχιδια μου τωρα , ηρθαν οι εφημερίδες μου , διάλειμμα για ενημέρωση :birdman:

Μόλις τελειώσετε την ανάγνωση, περάστε μου τον ελληνόφωνο Τύπο παρακαλώ. Στην τελευταία επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ το πιο οικονομικό αξιοπρεπές κωλοχαρτο είχε πάει 4,5 από 3 ευρώ. Και δεν δίνουν και κάποιο ένθετο με μόδα, μαγειρική και ταινία μαζί, τουλάχιστον

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.032
Πόντοι
27.261
μπα εκανε τα τελευταιο μπανιο του απο οτι ειδα
μα η καθαριοτητα ειναι πανω απ'ολα για καθε εργαζομενη, αμα θελει να κρατησει σταθερη πελατεια και αυτη εκανε μπαμ οτι εψαχνε και για νεους.
μπηκε ορεξατη... :tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μια χαρούλα το έχει καταλάβει το επάγγελμα. Αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι ομολόγησε από μόνος του και χωρίς καμία απολύτως πίεση, ότι πληρώνει τις γυναίκες για να του λένε γλυκόλογα και να τον κολακεύουν για να πάρει τα πάνω του ψυχολογικά και όχι για σεξ. :grin:
Δεν χρειάζεται να το τραβάς τόσο. Εγώ βλέπω τα ζόρια σου, αλλά τα βλέπουν και τα φιλαράκια σου... Προκαλείς λύπηση προσπαθώντας να αντιστρέψεις τα πράγματα. :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.147
Πόντοι
10.411
Μόλις πεταχτεί η πουτανα και βάλει καμία μικροποσότητα κωλου θα εμφανιστούν πάλι όπως οι μύγες στο σκατο
cf84cebf-cebccebfcf85cebdceb9-cf83ceb5cf81cebdceb5ceb9.webp

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
μα η καθαριοτητα ειναι πανω απ'ολα για καθε εργαζομενη, αμα θελει να κρατησει σταθερη πελατεια και αυτη εκανε μπαμ οτι εψαχνε και για νεους.
μπηκε ορεξατη... :tooth:
Μιλησε μου για τις υποχρεώσεις μιας σεξεργατριας..σε ακούω πολύ προσεκτικά .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πληρώνομαι λέει
Δεν έχεις καταλάβει καλά το επάγγελμα...
Εάν δεν τον φάω δεν
πληρώνομαι
Το επάγγελμά σου καλύπτει σεξουαλικές ανάγκες, αλλά συμπεριλαμβάνει και το girl friend experience που καλύπτει ψυχολογικές ανάγκες. Το τελευταίο, για σένα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά για τον άντρα είναι ξεφτίλα. Οι ιερόδουλες είναι για σεξ. Άμα πας σε αυτές για να αισθανθείς ότι είσαι με γκόμενα, έχεις τελειώσει σαν άντρας. Γλυκόλογα, γλωσσόφιλα, και για μερικούς ακόμα και δωράκια, τηλεφωνάκια «πώς πας τι κάνεις, μωράκι», κλπ δείχνουν μοναξιά σε σημείο απελπισίας για αυτόν που τα κάνει. Και προφανώς ανικανότητα να βρει γκόμενα.

Είχα μία σπονσορέτα πρόσφατα για λίγο καιρό (που έκανε και τις δουλειές του σπιτιού). Κάλυπτε μόνο σεξουαλικά κενά, επειδή η γκόμενά μου είναι από άλλο νομό και τη βλέπω δύο φορές το μήνα. Τι γλυκόλογα να πω με την κοπελίτσα-ετών-27 ενώ είμαι 60; Αυτά τα κάνουν κάτι φουκαράδες σαν τον Άγιο Παπάριο. Πληρώνουνε δηλ. όχι μόνο για να γαμάνε, αλλά και για την ψυχολογική τους επιβίωση.

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Το επάγγελμά σου καλύπτει σεξουαλικές ανάγκες, αλλά συμπεριλαμβάνει και το girl friend experience που καλύπτει ψυχολογικές ανάγκες. Το τελευταίο, για σένα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά για τον άντρα είναι ξεφτίλα. Οι ιερόδουλες είναι για σεξ. Άμα πας σε αυτές για να αισθανθείς ότι είσαι με γκόμενα, έχεις τελειώσει σαν άντρας. Γλυκόλογα, γλωσσόφιλα, και για μερικούς ακόμα και δωράκια, τηλεφωνάκια «πώς πας τι κάνεις, μωράκι», κλπ δείχνουν μοναξιά σε σημείο απελπισίας για αυτόν που τα κάνει. Και προφανώς ανικανότητα να βρει γκόμενα.

Είχα μία σπονσορέτα πρόσφατα για λίγο καιρό (που έκανε και τις δουλειές του σπιτιού). Κάλυπτε μόνο σεξουαλικά κενά, επειδή η γκόμενά μου είναι από άλλο νομό και τη βλέπω δύο φορές το μήνα. Τι γλυκόλογα να πω με την κοπελίτσα-ετών-27 ενώ είμαι 60; Αυτά τα κάνουν κάτι φουκαράδες σαν τον Άγιο Παπάριο. Πληρώνουνε δηλ. όχι μόνο για να γαμάνε, αλλά και για την ψυχολογική τους επιβίωση.
Το girlfriend experience όπως εγω το αντιλαμβανομαι ούσα εργαζομενη είναι καθαρά πρόγραμμα σε χαμηλούς τόνους
Πιο αισθησιακούς
Τα υπόλοιπα που λες για ψυχολογικούς λόγους τηλεγωνακια και τα λοιπά απλα ξεπερνάνε το όριο του ραντεβού και παίρνει μια πιο προσωπική χροιά
Τωρα οι λόγοι που κάνει κάποιος σεξ είτε αγοραίοείτε όχι είναι άπειροι, πίστεψέ με μόνο η ανάγκη δεν είναι σαν λόγος
Μέχρι και άγχος θανάτου αν το δούμε ψυχαναλυτικα ..
Επίσης μην κρίνεις ...εάν εσύ θεωρείς ότι μια κοπέλα 27 χρονων δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα είναι δικό σου θέμα....
Δεν σχολιάζω ότι εχεις γκομενα να σου καθαρίζει και να γαμας ...και θεωρείς πως καλύπτεις μόνο σεξουαλικη ανάγκη με αυτο και όχι ας πούμε κάποιου είδους υπεροχή στο γυναικείο φύλο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Κάποιοι νομίζουν πως επειδή η εργαζόμενη έχει χιούμορ και είναι ανεκτική στο χαβαλέ και τα πειράγματα μπορούν να γράφουν οτι μαλακία τους κατέβει. Και να βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Ε ρε κούνια που σας κούναγε.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom