Καλή ημέρα και σε εσάς.
Σίγουρα δεν μπορώ να φτάσω τις επιστημονικές σας γνώσεις, την εμπειρία σας, καθώς και το σπάνιο ταλέντο σας στην ψυχανάλυση, αλλά θα αποτολμήσω να κάνω και εγώ μια εκτίμηση για εσάς.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα σας βασίζεται στο ότι ενώ έχετε φροντίσει επιμελώς να κτίσετε κ την περσόνα σας φορτώνοντας της αρετές, και συνεπώς να μας παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως έναν γοητευτικό, ευκατάστατο, πανέξυπνο και επιτυχημένο σε όλα κύριο, προκειμένου να κερδίσετε το ενδιαφέρον και τα εύσημα των υπολοίπων, διαπιστώνετε ότι τις εντυπώσεις τις κερδίζουν τελικά περσόνες με αμαρτωλότητα όπως ¨το ρεμάλι" του κ.
@koutavoulias, περσόνες με ανηθικότητα, όπως "το αμετανόητο λαμόγιο" του κ.
@Νίπλης καθώς και περσόνες γεμάτες μειονεκτήματα και μόνο, όπως η δική μου, πράγμα το οποίο σας πικραίνει αφάνταστα και σας κάνει προσβλητικό.
Καλοπροαίρετα λοιπόν σας λέγω, πως δεν έχει σημασία η περσόνα, γιατί η περσόνα είναι απλώς μια μαριονέτα στα χέρια του μαριονετίστα. Σημασία έχει η παράσταση της. Δεν κερδίζει η περσόνα από μόνη της τις εντυπώσεις όσο καλοφτιαγμένη κι αν είναι και με όσα θετικά στοιχεία και να της δώσετε. Τις εντυπώσεις τις κερδίζει η παράσταση του μαριονετίστα που της κινεί τα νήματα. Κι εσείς δεν είστε τόσο καλός μαριονετίστας όσο θέλετε να πιστεύετε.
Ελπίζω να σας βοήθησα.