barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Ακόμα μόνο πίτσα τρως;Με βλέπω να τρελαθώ στο
![]()
Ακόμα μόνο πίτσα τρως;Με βλέπω να τρελαθώ στο
![]()
Υπάρχει ανέχεια ανέχειαΑκόμα μόνο πίτσα τρως;
Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά αν τρως προσφορά, 3 οικογενειακές +1 σαλάτα της αρεσκείας σου +1,5 λίτρο κοκα κόλα με 9,80 Ευρώ, δε θα πας μακρυά, ΔΕ ΘΑ ΠΑΣΥπάρχει ανέχεια ανέχεια
πιστευω θα ζησεις πολυ αλλα καλου κακου κανε μια διαθηκη να υπαρχει φιλε-μπραμπΥπάρχει ανέχεια ανέχεια
Δεν θα κάνει κανένας αποδοχή κληρονομιάς οπότε δεν χάνω το χρόνο μου με τέτοιαπιστευω θα ζησεις πολυ αλλα καλου κακου κανε μια διαθηκη να υπαρχει φιλε-μπραμπ
κανει διατροφη "και καλα για τον δει η γκομενα" και μετα παει εξω και γαμιεται στις πιτσες ..πιστευω θα ζησεις πολυ αλλα καλου κακου κανε μια διαθηκη να υπαρχει φιλε-μπραμπ
ΕΓΩ θα κανω δεν εχω θεμα..Δεν θα κάνει κανένας αποδοχή κληρονομιάς οπότε δεν χάνω το χρόνο μου με τέτοια
Εγω εχωΕΓΩ θα κανω δεν εχω θεμα..![]()
θα τα γλεντησω ΕΓΩ ολα,ΟΛΑ εσυ εχεις λεφτα ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑΕγω εχω
Κανε εσυ πρωτα να παρεις τα liabilities και μετα μου περνας εμενα τα καθαρα assets![]()
ερωτηση εχω για σενα που θα σου αρεσειθα τα γλεντησω ΕΓΩ ολα,ΟΛΑ εσυ εχεις λεφτα ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ![]()
τα παντα ξερω,ΤΑ ΠΑΝΤΑ απλα γεννηθηκα ΤΙΜΙΟΣ,ΗΘΙΚΟΣ,ΜΙΣΘΩΤΟΣΨαχνει γκουκλ να δει το του εγραψα για να μου απαντησει .....
Αυτη ηταν η ατυχία σου , αυτη ηταντα παντα ξερω,ΤΑ ΠΑΝΤΑ απλα γεννηθηκα ΤΙΜΙΟΣ,ΗΘΙΚΟΣ,ΜΙΣΘΩΤΟΣ
δεν γαμιεται...εσυ φιλε-χρυση βιζα θα με βαλεις στη διαθηκη σου;Αυτη ηταν η ατυχία σου , αυτη ηταν
οχιδεν γαμιεται...εσυ φιλε-χρυση βιζα θα με βαλεις στη διαθηκη σου;
θα πιασουν τοπο ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟοχιθα τα σπαταλησεις σε μαλακίες ..
ασε που δεν θα ξερεις και να τα γλεντησεις
Ακόμα περιμένω τα σουβλάκια ρομβης γαμιολαθα πιασουν τοπο ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
α μπραβο αυτο θα εγραφα τωρατην ερωτηση κανε![]()
ηταν που θα ερχοσουν μαλακα μικρε -Νιπλη να κερασεις για τις επιτυχιες σουΑκόμα περιμένω τα σουβλάκια ρομβης γαμιολα
το ξεχασε ρεα μπραβο αυτο θα εγραφα τωρα
Είχα για σέρβις το μοτοσακοα μπραβο αυτο θα εγραφα τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηταν που θα ερχοσουν μαλακα μικρε -Νιπλη να κερασεις για τις επιτυχιες σου
![]()