barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Είναι και αυτό μια κάποια λύση, ξεκίνα ζέσταμαΜηπως θες καλυτερα να παω να παιξω αμυντικος,γιατι δεν μας βλεπω καλα?
Είναι και αυτό μια κάποια λύση, ξεκίνα ζέσταμαΜηπως θες καλυτερα να παω να παιξω αμυντικος,γιατι δεν μας βλεπω καλα?
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΑ στα ουζα (ball boy)...θα απεδιδες καλυτεραΜηπως θες καλυτερα να παω να παιξω αμυντικος,γιατι δεν μας βλεπω καλα?
Πού το βρήκες το πνεύμα για να κάνεις κουβέντα, πανίβλακα τρουμπάκη;ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!
Εγω θα εβαζα τον Μπα εκει να ξερεις και εσενα κεντρο αμυνας...ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΑ στα ουζα (ball boy)...θα απεδιδες καλυτερα
σκασε και παρε πουλο....Πού το βρήκες το πνεύμα για να κάνεις κουβέντα, πανίβλακα τρουμπάκη;
Ρούφα το αυγό σου ρε, το νήμα δεν είναι ιδιοκτησία σου.
Μη του μιλάς έτσι...του αρέσει...σκασε και παρε πουλο....
σωστο...Μη του μιλάς έτσι...του αρέσει...![]()
Που να πάει ο τρουμπάκης σεντερε μπακ με 1,67 ύψοςΕγω θα εβαζα τον Μπα εκει να ξερεις και εσενα κεντρο αμυνας...
Τρουμπάκι, βλακάκι. Θα έρχομαι όποτε θέλω και θα με ανέχεσαι, το κώλο σου να χτυπάς.σκασε και παρε πουλο....
ρε μουνη ειμαι λεβεντης 1,85 δυνατος σαν ταυρος αλλα παιζω μονο μεσα δεξια γιατι ειμαι αριστος τεχνιτηςΠου να πάει ο τρουμπάκης σεντερε μπακ με 1,67 ύψος![]()
Ψήλωσες ρε μπούστη αλλά μπάλα έμαθες άραγες;ρε μουνη ειμαι λεβεντης 1,85 δυνατος σαν ταυρος αλλα παιζω μονο μεσα δεξια γιατι ειμαι αριστος τεχνιτης
μωρη καριολα σου αρεσουν τα μπινελικια οπως λεει ο τροβας...ελα στον πουτσο μουΤρουμπάκι, βλακάκι. Θα έρχομαι όποτε θέλω και θα με ανέχεσαι, το κώλο σου να χτυπάς.![]()
το κατεχω το τοπι οσο λιγοι....αλλα ειμαι τζορτζ μπεστ φαση ηερεις,αλκοολ τσιγαρα γυναικες και δεν ηθελα να κανω κακο στον θρυλο αμα πηγαιναΨήλωσες ρε μπούστη αλλά μπάλα έμαθες άραγες;
Γιατι αυτοι που εχουμε ξερουν?Ψήλωσες ρε μπούστη αλλά μπάλα έμαθες άραγες;
Ψυχούλα είσαι ρε, ψυχούλατο κατεχω το τοπι οσο λιγοι....αλλα ειμαι τζορτζ μπεστ φαση ηερεις,αλκοολ τσιγαρα γυναικες και δεν ηθελα να κανω κακο στον θρυλο αμα πηγαινα
ρε μουνοπανοοοοοοοΓιατι αυτοι που εχουμε ξερουν?
μη βριζεις αδερφεΡε μουνοσκυλα αντε να πουμε γρουσούζηδες μουνοσκυλα
Έχετε γαμηθει ρε μαλακες με την ομάδαμη βριζεις αδερφε
το παιξες Χ2 και οβερ 1,5?Έχετε γαμηθει ρε μαλακες με την ομάδα