Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
το παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
Εγώ μόλις το έριξα...και κάτι ψιλά στο 2 το σκέτο.
index.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
το βαζω εδω γιατι ειναι νημα πολιτισμου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
το βαζω εδω γιατι ειναι νημα πολιτισμου
και ποιησης

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Σεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.

Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.

Έχουμε παλιό ανοιχτό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.
Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς αιτιολογηθεις για την προαωπικη σου ζωή. .. ..μόνο και μόνο που την παρουσίασες όμως με αυτό τον τρόπο δείχνει Πολλά
Το " μου κάνει και δουλειέςκαι τη γαμαω " από το ότι οι οικιακές δουλειές είναι τέχνασμα λόγω επιδόματος και τη πληρώνω για υπηρεσίες σεξ .......απέχει ΠΑΡΑ πολυ...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Επίσης το ότι ο άγιος αποδέχεται το χιουμορ μου και τη συμπαθεια που του έχω και εσύ νευριάζεις με αυτό και το μεταφράζεις αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να το κοιτάξεις

Ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα ευφυΐας, δεσποινίς μου. Μόνο οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι φροντίζουν να περιαυτολογούν κομπάζοντας για τα προτερήματα τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς αιτιολογηθεις για την προαωπικη σου ζωή. .. ..μόνο και μόνο που την παρουσίασες όμως με αυτό τον τρόπο δείχνει Πολλά
Το " μου κάνει και δουλειέςκαι τη γαμαω " από το ότι οι οικιακές δουλειές είναι τέχνασμα λόγω επιδόματος και τη πληρώνω για υπηρεσίες σεξ .......απέχει ΠΑΡΑ πολυ...
Ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα ευφυΐας, δεσποινίς μου. Μόνο οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι φροντίζουν να περιαυτολογούν κομπάζοντας για τα προτερήματα τους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Εντάξει, τώρα έσκασε ΜΠΕΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
1-2 με αυτογκόλ των Ουι Τζο και μονόφθαλμου Ομαρ...προσωρινά θα έχει μειώσει ο Χαμουρες με πάσα του Μαρτσελου Μαστρογιανι...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Σεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.

Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.

Έχουμε παλιό ανοιχτό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.

Τώρα αυτά τα γράφετε για να σας πιστέψουν οι άλλοι; Ή για να τα πιστέψετε εσείς ο ίδιος;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom