ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.618
- Πόντοι
- 5.006
Όχιτο παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
Όχιτο παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
Εγώ μόλις το έριξα...και κάτι ψιλά στο 2 το σκέτο.το παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
το παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
Εγώ μόλις το έριξα...και κάτι ψιλά στο 2 το σκέτο.
Μη βρίζεις μανΈχετε γαμηθει ρε μαλακες με την ομάδα
ΓαμιολεςΜη βρίζεις μαν
και ποιησηςτο βαζω εδω γιατι ειναι νημα πολιτισμου
![]()
Οι μόλις πέντε ομάδες που έχουν περισσότερους followers από τον Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μία εξέλιξη στην καριέρα του την οποία θα δουν κυριολεκτικά δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη λόγω και του Instagram του.www.sport24.gr
Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς αιτιολογηθεις για την προαωπικη σου ζωή. .. ..μόνο και μόνο που την παρουσίασες όμως με αυτό τον τρόπο δείχνει ΠολλάΣεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.
Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.
Έχουμε παλιό ανοιχτό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.
Επίσης το ότι ο άγιος αποδέχεται το χιουμορ μου και τη συμπαθεια που του έχω και εσύ νευριάζεις με αυτό και το μεταφράζεις αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να το κοιτάξεις
Ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα ευφυΐας, δεσποινίς μου. Μόνο οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι φροντίζουν να περιαυτολογούν κομπάζοντας για τα προτερήματα τους.Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς αιτιολογηθεις για την προαωπικη σου ζωή. .. ..μόνο και μόνο που την παρουσίασες όμως με αυτό τον τρόπο δείχνει Πολλά
Το " μου κάνει και δουλειέςκαι τη γαμαω " από το ότι οι οικιακές δουλειές είναι τέχνασμα λόγω επιδόματος και τη πληρώνω για υπηρεσίες σεξ .......απέχει ΠΑΡΑ πολυ...
Tυπε Μπιρλα, στους διαδρομους ψιθυριζεται οτι σε βαζουν να τους δινεις προγνωστικα για να πονταρουν τα αντιθετα.το παιξες Χ2 και οβερ 1,5?
Για μίλα καλά! Που είναι η αγωγή που σου έδωσα;;;ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!
ΩΞΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗ!!!Εδώ είναι που λέμε προγνωστικά για τον θρύλο;
χώσε μια μεζονέτα, ΜΕΖΟΝΕΤΑΩΞΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗ!!!
Έλα τραβά ρε γρουσούζη χαμες μαρσελο βαγγελας μη μας τα χαλάςΕδώ είναι που λέμε προγνωστικά για τον θρύλο;
Όξω πουστη από τη παραγκα1-2 με αυτογκόλ των Ουι Τζο και μονόφθαλμου Ομαρ...προσωρινά θα έχει μειώσει ο Χαμουρες με πάσα του Μαρτσελου Μαστρογιανι...
Σεξεργάτρια 27 χρονών. Δεν ερχόταν για να ανταλλάξουμε ιδέες.
Δεν ήταν γκόμενα. Πληρωνόταν για σεξ και οι οικιακές εργασίες ήταν τέχνασμα για να πάρει γρηγορότερα τα επιδόματα της Γαλλίας. Πολλές ξένες το κάνουν. Η γκόμενα που ανέφερα είναι διαφορετικό πρόσωπο.
Έχουμε παλιό ανοιχτό λογαριασμό, δεν τα ξέρεις. Ένας κλόουν είναι που δεν διστάζει να πει οποιαδήποτε ψευτιά, όταν τον στριμώξεις. Δεν έχει καμμία τσίπα. Ό,τι έχει πει για μένα είναι ως επί το πλείστον διαστρεβλώσεις. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή είναι πελάτης σου, θες να τον υποστηρίξεις.