Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.429
- Πόντοι
- 11.146
....τσιμεντωνεις κ εσυ ή προτιμας τα ροφηματα με γευση πικραμυγδαλου?!?!?!Χαχαχαχ εχω προηγούμενα θέλω να τον αναλάβω προσωπικά![]()
....τσιμεντωνεις κ εσυ ή προτιμας τα ροφηματα με γευση πικραμυγδαλου?!?!?!Χαχαχαχ εχω προηγούμενα θέλω να τον αναλάβω προσωπικά![]()
Μήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;Όντως είναι καλό περιστατικό
Γι " αυτό ασχολούμαι εχω βάλει σε δεύτερη μοίρα το παπαφιλιπσ θα τον πιάσω μετά![]()
φαντασου την ψυχολογια ενος γαυρου σημερα....σε παρακαλω φερσου με στοργηζηλευεις και του πας κοντρα![]()
φαντασου την ψυχολογια ενος γαυρου σημερα....σε παρακαλω φερσου με στοργη
Μηπως να μην ησουν τοσο σκατοψυχος?Μήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΙΑΛΕΞΕ....ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΙΝΕΜήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
Μήπως να μας άδειαζες την γωνιά; Δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσαΜήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
Ναι καλά .. τώρα σάλτα γαμησου ,εχθές γινόταν της γαμιολας το κάγκελο
Η ζωή του τον έκανε έτσι...Μηπως να μην ησουν τοσο σκατοψυχος?
Ρε αντε γαμησουηρθα να ανεβασω το επιπεδο ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
μην βριζεις ρε μουνηΡε αντε γαμησου
Νόμιζα ότι θα δούλευες 15ώρο σερί....εκτός και αν είναι η ώρα του κολατσιούηρθα να ανεβασω το επιπεδο ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Εχω ασχοληθεί αλλά δεν βγάζω άκρη τόσοι ειδικοί έσκισαν πτυχία ..... περνάω δύσκολα με αυτοΜήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
ολιγολεπτο διαλειμμα φιλαρακι..δεν μασαμε ομως,ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕΝόμιζα ότι θα δούλευες 15ώρο σερί....εκτός και αν είναι η ώρα του κολατσιού
θες να του γαμησω οτι ζωτικο οργανο εχει και μετα να το δωσω στον νιπλη να το πουλησει κοψοχρονια?Εχω ασχοληθεί αλλά δεν βγάζω άκρη τόσοι ειδικοί έσκισαν πτυχία ..... περνάω δύσκολα με αυτοαλλα εντάξει τώρα ασχολούμαι με άλλους και νιώθω καλύτερα.....σου θυμίζει κάτι?
βασικα αν τον εγραφες στα βαρια σου αρχιδια θα εσκαγε περισσοτεροθες να του γαμησω οτι ζωτικο οργανο εχει και μετα να το δωσω στον νιπλη να το πουλησει κοψοχρονια?
ΟΧΙ χανουμε 0-1 και οταν χανουμε ΓΑΜΑΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟβασικα αν τον εγραφες στα βαρια σου αρχιδια θα εσκαγε περισσοτερο
Τραβά ξαναγαμησουμην βριζεις ρε μουνη
Φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου και για αυτό στο εξήγησα. Αλλά επειδή συνεχίζεις το χαβά σου, φαίνονται και οι προθέσεις σου: πρέπει να μου πας σώνει και καλά κόντρα για να ευχαριστήσεις το πελατάκι τον Άγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τις μαγκιές σου αλλού.![]()