athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
την ακυρωσα μεχρι νεωτερας αφου ειναι κυριζιαΤι έγινε με την βραδιά μόδας?![]()
την ακυρωσα μεχρι νεωτερας αφου ειναι κυριζιαΤι έγινε με την βραδιά μόδας?![]()
...αλλαξτε ομαδα!Θα φάμε και μια ξεγυρισμενη 5αρα θα φάμε και τιμωρία της έδρας από τα πρεζόνια...
Ίσως δεν κατάλαβες ότι ήθελα να ρυθμίσω έναν τελευταίο παλιό λογαριασμό. Όλα πήγαν μια χαρά.![]()
Μήπως να κάνεις μια βραδιά με (πολύτην ακυρωσα μεχρι νεωτερας αφου ειναι κυριζια
Χαχαχα κλαιω που δεν έχεις τι να πεις και απλώς επιτίθεσαι
Τσούζει που ο άγιος δεν είναι πελάτης μου και τον υποστηρίζω ε?
θα τον εγαμησω...αν μου δωσεις και μια 300ρου ΕΞΤΡΑ θα τον συντριψωΑφήστε τον στον πόνο του καλή μου.
Η απουσία επιχειρημάτων στις αναρτήσεις του, που περιορίζονται αυστηρά σε υβριστικές επιθέσεις, είναι σαφές δείγμα του ότι έχει συντριβεί ψυχολογικά.
Για λύπηση είναι.
στην σελιδα 34 φιλε νιπλημην γραφετε ρε μουνια και αυξανετε σελιδες και δεν βρισκω τα σημεια του Μπιρλα !!!
δεν εχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ γι αυτο την ακυρωσεςτην ακυρωσα μεχρι νεωτερας αφου ειναι κυριζια
βλεπω Θρυνοδεν εχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ γι αυτο την ακυρωσες
εγω κοιταω ενα τιμολογιο απο το πρωι και σκεφτομαι αν το πληρωσω η να βαλω να τον τσιμεντωσουν αυτονβλεπω Θρυνο![]()
ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ...ΦΩΝΑΞΕ με για λεπτομερειεςεγω κοιταω ενα τιμολογιο απο το πρωι και σκεφτομαι αν το πληρωσω η να βαλω να τον τσιμεντωσουν αυτον
θα στο κανω εγω δωρεαν γιατι εχω ψυχολογικα με τον θρυλο σημεραεγω κοιταω ενα τιμολογιο απο το πρωι και σκεφτομαι αν το πληρωσω η να βαλω να τον τσιμεντωσουν αυτον
10Κ + ΦΠΑ για 28 ωρες εργασια ....ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ...ΦΩΝΑΞΕ με για λεπτομερειες
ο αντισθενης φταιει που δεν μπαναρε μπιχλα και βαζελοχελ.θα στο κανω εγω δωρεαν γιατι εχω ψυχολογικα με τον θρυλο σημερα
....πληρωστο, τα τσιμεντα εχουν παει στον θεο!εγω κοιταω ενα τιμολογιο απο το πρωι και σκεφτομαι αν το πληρωσω η να βαλω να τον τσιμεντωσουν αυτον
ναι...εισαι αδερφοςο αντισθενης φταιει που δεν μπαναρε μπιχλα και βαζελοχελ.
θα το γυρισουμε.ναι...εισαι αδερφος
Ας πρόσεχες. Αδιάφορη μού είναι η ζωή του καθενός, αρκεί να μην με προκαλέσει. Εκεί έξω ντρέπεστε να πείτε τι δουλειά κάνετε κι επειδή εδώ σας έχουν σαν βασίλισσες, έχασες την αίσθηση της πραγματικότητας.Χαχαχα κλαιω που δεν έχεις τι να πεις και απλώς επιτίθεσαι
Τσούζει που ο άγιος δεν είναι πελάτης μου και τον υποστηρίζω ε?