athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
εισαι μεγαλος αλητης τελικα..ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΠΕΔΟΤραβά ξαναγαμησου
εισαι μεγαλος αλητης τελικα..ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΠΕΔΟΤραβά ξαναγαμησου
...οχι στον καντινιερη ρε αρχοντα, θα το βρουμε στα πιτογυρα μας!!!!θες να του γαμησω οτι ζωτικο οργανο εχει και μετα να το δωσω στον νιπλη να το πουλησει κοψοχρονια?
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑς ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΜΠΙΑ?
...οχι στον καντινιερη ρε αρχοντα, θα το βρουμε στα πιτογυρα μας!!!!![]()
Δε γαμιεσαι ρε μουνοπανο;Μήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
....το ανεβασα εγω, 1.58 το πηγα! Ποσο ακομα?!?!?!ηρθα να ανεβασω το επιπεδο ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου και για αυτό στο εξήγησα. Αλλά επειδή συνεχίζεις το χαβά σου, φαίνονται και οι προθέσεις σου: πρέπει να μου πας σώνει και καλά κόντρα για να ευχαριστήσεις το πελατάκι τον Άγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τις μαγκιές σου αλλού.![]()
Χαχαχα κλαιω που δεν έχεις τι να πεις και απλώς επιτίθεσαιΦαίνεται ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου και για αυτό στο εξήγησα. Αλλά επειδή συνεχίζεις το χαβά σου, φαίνονται και οι προθέσεις σου: πρέπει να μου πας σώνει και καλά κόντρα για να ευχαριστήσεις το πελατάκι τον Άγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τις μαγκιές σου αλλού.![]()
πες του να με βαλει στην διαθηκη τουΧαχαχα κλαιω που δεν έχεις τι να πεις και απλώς επιτίθεσαι
Τσούζει που ο άγιος δεν είναι πελάτης μου και τον υποστηρίζω ε?
Εχω ασχοληθεί αλλά δεν βγάζω άκρη τόσοι ειδικοί έσκισαν πτυχία ..... περνάω δύσκολα με αυτοαλλα εντάξει τώρα ασχολούμαι με άλλους και νιώθω καλύτερα.....σου θυμίζει κάτι?
Eπειδη εχει παρει την κατω βολτα το νημα θα μιλησω σοβαρα
Τρολ μοουντ οφ
Αυτα![]()
Ίσως δεν κατάλαβες ότι ήθελα να ρυθμίσω έναν τελευταίο παλιό λογαριασμό. Όλα πήγαν μια χαρά.Μήπως να μας άδειαζες την γωνιά; Δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα
Ποσο αλητης, ποσο πουτανα στην ψυχη να εισαι αραγε ρε σκατογερεΜήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
μην βριζεις μανΠοσο αλητης, ποσο πουτανα στην ψυχη να εισαι αραγε ρε σκατογερε
Είσαι σίγουρος?Eπειδη εχει παρει την κατω βολτα το νημα θα μιλησω σοβαρα
Τρολ μοουντ οφ
Αυτα![]()
Ασε με μωρε με τον μπασταρδομην βριζεις μαν
Μήπως να ασχολιόσουνα με την περίπτωσή σου που κατάντησες πόρνη;
σαλτα γαμησου τωρα μην σου γαμησω τα αυτιαΊσως δεν κατάλαβες ότι ήθελα να ρυθμίσω έναν τελευταίο παλιό λογαριασμό. Όλα πήγαν μια χαρά.![]()
Τι έγινε με την βραδιά μόδας?πες του να με βαλει στην διαθηκη του![]()