baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Δεν έχει καλημέρα?παρακαλω..
Δεν έχει καλημέρα?παρακαλω..
Εντάξει έτσι που το λες, κατάλαβα. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, αλλά με τη φαγωμάρα που υπάρχει, παίζει ο σημερινός φίλος να είναι αυριανός εχθρός και να βγάλει πράγματα στον αέρα.τα παμε τοσο καλα εδω μεσα που καθε τοσο ολο και κανενα ραντεβου κλεινουμε και για εξω ναι
καλημερα φιλε-ΜπαρεΔεν έχει καλημέρα?
@Νίπλης
τι πιστευεις τσουζει πιο πολυ την μουνα τους στο βαιμπερ?
1.το διαβαστηκε μετα απο ωρες και τιποτα
2.το πηρα δεν το ανοιξα ακομα αλλα εχω συνδεθει 5-6 φορες
3.η απλα ενα λαικ οτι και αν γραφει
Καλημέρα μπροκαλημερα φιλε-Μπαρε
περνα καλα γιατι με τους μαλακες που εχουμε μπλεξει προβλεπεται πολυ δυσκολος χειμωναςΚαλημέρα μπρο
τυπε τζορ...γραφεις αρλεκιν?4. Άμεση απάντηση στο μήνυμα της. Λιτή, μεστή, και ταυτόχρονα δηλωνοντας ότι είσαι απασχολημένος.
Με αυτόν τον τρόπο: δείχνεις ότι νοιάζεσαι όπως οφείλεις ως άντρας (αν την αγνοείς θα χάσει ενδιαφέρον, θα πάει αλλού), είσαι στο απυρόβλητο για τυχόν επιπλέον σπαμ, κατανοεί ότι σφάλλει, ότι δεν έχει τον έλεγχο και ότι θα περιμένει καρτερικά. Ταυτόχρονα, θαυμάζει το γεγονός ότι για σένα ο χρόνος είναι χρήμα και ότι η μέρα σου είναι γεμάτη. Τα διάφορα μικρά της τεστ πέφτουν στο κενό. Στην ερώτηση της αν είσαι κουρασμενος ή αν θα πας για ύπνο, η απάντηση σου είναι ηχηρή. Όχι αγάπη μου το χρήμα ποτέ δε κοιμάται, εχω δουλεια. Περηφανη, ξέρει οτι είναι με έναν αληθινό άντρα. Σε καληνυχτει. Όνειρα γλυκά μωρό μου της λες, θα τα πούμε αύριο. Κλεινεις το τηλέφωνο. Ξερει ότι είσαι απασχολημενος, δουλευεις, χτιζεις, θα σέβεται. Στα επόμενα δυο λεπτά εχεις ξεραθεί. Δε θα σε ενοχλήσει κανένας για τις επομενες οκτώ ωρες, συν αλλες οκτώ που θα πας «επιτελους» να ξεκουραστείς. Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού...
τυπε τζορ...γραφεις αρλεκιν?
Από εκεί βγάζει το χρήμα,τυπε τζορ...γραφεις αρλεκιν?
τσακω κρεμ μπρουλε νιπλικηΚαλημέρα στο αδερφάτο της Γλυφάδας.
Έρχεται και φουντ παςς φίλε βάρο...
Εντάξει έτσι που το λες, κατάλαβα. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, αλλά με τη φαγωμάρα που υπάρχει, παίζει ο σημερινός φίλος να είναι αυριανός εχθρός και να βγάλει πράγματα στον αέρα.
τσακω κρεμ μπρουλε νιπλικη
εχω παρει ενα ξυστηρι πλατης και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙΠράγματα στον αέρα βγαίνουν ούτως ή άλλως.
Το κουτσομπολιό μέσω πμ, είναι μια πρακτική που ανθεί στον παρόντα.
Άκουσες το όνομα σου και απάντησες λουλού?τσακω κρεμ μπρουλε νιπλικη
για τα ολιγολεπτα διαλειμματα?εχω παρει ενα ξυστηρι πλατης και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
μην βριζεις μανΆκουσες το όνομα σου και απάντησες λουλού?