barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Γεια σου τζορ αλεπού.
Δε λέω ποτέ ψέμματα παρεπιπτόντως. Δεν είναι γλύκας;
Γεια σου τζορ αλεπού.
Δε λέω ποτέ ψέμματα παρεπιπτόντως. Δεν είναι γλύκας;
Έγραψες αυτό, μαν: «Άμεση απάντηση στο μήνυμά της....»Δεν απαντάς κάθε φορά. Απαντάς μια και καλή. Το γράφω, τυχόν μικρά τεστ και σπαμ προσπερνάς. Το να απαντήσεις άμεσα σε κάτι σημασίας δηλώνει το ενδιαφέρον σου προς εκείνη. Η μαλακια «φτύσε κολλαει» δεν λειτουργεί, απλά περνάς το μήνυμα ότι δεν νοιάζεσαι, και η ίδια σαλπάρει γι’ αλλού. Μη μπούμε σε debate να χαρείς, εσυ λιάζεσαι Ριβιέρα εγώ έχω να ταΐσω μια αλεπού.
Σκασμός. Τώρα ρουφάμε γνώση. ΡΟΥΦΑΜΕ ΓΝΩΣΗ!!!εχω να ταισω τον εγωισμο μου τι να φαω?
εχω να ταισω τον εγωισμο μου τι να φαω?
λουτσοεχω να ταισω τον εγωισμο μου τι να φαω?
εχω να ταισω τον εγωισμο μου τι να φαω?
Ας φάει τα αρχίδια του ο κακιασμένος.Σκραμπλ εγκς
Τι ναι αυτό το πραμα ρε πουστη ,με το που τρώω πρωινό ξανακοιμαμαι
Πολύ πιθανοΚάτι ρίχνει μέσα η πινέζα. Κανει δοκιμές.
Τι ναι αυτό το πραμα ρε πουστη ,με το που τρώω πρωινό ξανακοιμαμαι
Εγώ πάλι κοιμάμαι μετά το γαμησι ενίοτε κοιμάται και η γκομεναΑς φάει τα αρχίδια του ο κακιασμένος.
Δεν ειναι η μέρα σου σήμερα ....Εγώ πάλι κοιμάμαι μετά το γαμησι ενίοτε κοιμάται και η γκομενα
Κατα τη διάρκεια
Αν έχετε βρει μια σειρά να κοιμάστ , δεν είναι κακόΕγώ πάλι κοιμάμαι μετά το γαμησι ενίοτε κοιμάται και η γκομενα
Κατα τη διάρκεια
χθες δεν ηταν χθεςΔεν ειναι η μέρα σου σήμερα ....
Πολύ ευτυχισμένος είσαι και άρχισες τα χαζοχαρουμενα
Και εγώ κοιμάμαι μετά, αλλά η γκόμενα όχιΕγώ πάλι κοιμάμαι μετά το γαμησι ενίοτε κοιμάται και η γκομενα
Κατα τη διάρκεια
Τι Μπαροκιες ειναι αυτες ,κοινως πουστριλικια,ρε μαλακες;Καλή και ταχεία ανάρρωση σας εύχομαι.
Μην τσιμπας τυπε το οχημα ειναι αυτο....ξεροχυσαμε με φωτο κοντρα ρελανς στον χελλ με μπρελοκ γυαλι αλφαδιασμενα
μπρατσο ελλεινιδας δεν ειδαμε αλλα οκ