The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Να μου το φέρετε να ξύσω τ αρχίδια μου. ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΟΥ!εχω παρει ενα ξυστηρι πλατης και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
Να μου το φέρετε να ξύσω τ αρχίδια μου. ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΟΥ!εχω παρει ενα ξυστηρι πλατης και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
δεν κανει για αρχιδια το δοκιμασαΝα μου το φέρετε να ξύσω τ αρχίδια μου. ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΟΥ!
δεν κανει για αρχιδια το δοκιμασα
Γιαρμάκας και Καβαλοκαλαμόγερος, δεν μου απαντάνε. Γνώμη σας ..δεν κανει για αρχιδια το δοκιμασα
Γιαρμάκας και Καβαλοκαλαμόγερος, δεν μου απαντάνε. Γνώμη σας ..
δεν ειναι καλοι οι αποκλεισμοι...Γιαρμάκας και Καβαλοκαλαμόγερος, δεν μου απαντάνε. Γνώμη σας ..
τσιμπαει ο λουτσος?Γιαρμάκας και Καβαλοκαλαμόγερος, δεν μου απαντάνε. Γνώμη σας ..
δεν ειναι καλοι οι αποκλεισμοι...
ολο το νημα εξαφανιστηκε?Τον έκανα αλλά μετά δε φαίνεται το νήμα και επρεπε να τον ξαναφέρω πίσω στη ζωη μου.
Μόλις τσίμπησε!τσιμπαει ο λουτσος?
Καλή σας ημέρα, κύριε.Κάνε ααα
Καλημέρα ναυάγιο.
Καλή σας ημέρα, κύριε.
Πως έχει η πολύτιμος υγεία σας σήμερα;
μονη λυση μια καλη μπουκα...μελετημενη,να παιζουν πολλα χρηματα και μετα πουτσα μας και το ρευμαΑυπνος, αρκετό άγχος, πολλά στο μυαλό μου, γι’ αυτό μη με κάνεις χειρότερα, να χαρεις...
μονη λυση μια καλη μπουκα...μελετημενη,να παιζουν πολλα χρηματα και μετα πουτσα μας και το ρευμα
Καλή και ταχεία ανάρρωση σας εύχομαι.Αυπνος, αρκετό άγχος, πολλά στο μυαλό μου, γι’ αυτό μη με κάνεις χειρότερα, να χαρεις...
Καλή και ταχεία ανάρρωση σας εύχομαι.
Καλημέρα αγαπητέ φίλε, κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.Ευχαριστω, επίσης.
Έχει λογική αυτό που λες, αλλά δεν θα το επέλεγα. Προκαλεί για σένα διάσπαση από τις ασχολίες σου. Αν πραγματικά έχεις ασχολίες και απαντάς σε «αιτήματα/προκλήσεις» που έρχονται απέξω υπάρχει ένα φαινόμενο που λέγεται επαναφορά του πλαισίου. Μία εργασία λαμβάνει χώρα σε ένα πληροφοριακό πλαίσιο που κάθε φορά που διακόπτεται πρέπει η μνήμη σου να το επαναφέρει και καταντά κουραστικό.4. Άμεση απάντηση στο μήνυμα της. Λιτή, μεστή, και ταυτόχρονα δηλωνοντας ότι είσαι απασχολημένος.
Με αυτόν τον τρόπο: δείχνεις ότι νοιάζεσαι όπως οφείλεις ως άντρας (αν την αγνοείς θα χάσει ενδιαφέρον, θα πάει αλλού), είσαι στο απυρόβλητο για τυχόν επιπλέον σπαμ, κατανοεί ότι σφάλλει, ότι δεν έχει τον έλεγχο και ότι θα περιμένει καρτερικά. Ταυτόχρονα, θαυμάζει το γεγονός ότι για σένα ο χρόνος είναι χρήμα και ότι η μέρα σου είναι γεμάτη. Τα διάφορα μικρά της τεστ πέφτουν στο κενό. Στην ερώτηση της αν είσαι κουρασμενος ή αν θα πας για ύπνο, η απάντηση σου είναι ηχηρή. Όχι αγάπη μου το χρήμα ποτέ δε κοιμάται, εχω δουλεια. Περηφανη, ξέρει οτι είναι με έναν αληθινό άντρα. Σε καληνυχτει. Όνειρα γλυκά μωρό μου της λες, θα τα πούμε αύριο. Κλεινεις το τηλέφωνο. Ξερει ότι είσαι απασχολημενος, δουλευεις, χτιζεις, θα σέβεται. Στα επόμενα δυο λεπτά εχεις ξεραθεί. Δε θα σε ενοχλήσει κανένας για τις επομενες οκτώ ωρες, συν αλλες οκτώ που θα πας «επιτελους» να ξεκουραστείς. Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού...
Έχει λογική αυτό που λες, αλλά δεν θα το επέλεγα. Προκαλεί για σένα διάσπαση από τις ασχολίες σου. Αν πραγματικά έχεις ασχολίες και απαντάς σε «αιτήματα/προκλήσεις» που έρχονται απέξω υπάρχει ένα φαινόμενο που λέγεται επαναφορά του πλαισίου. Μία εργασία λαμβάνει χώρα σε ένα πληροφοριακό πλαίσιο που κάθε φορά που διακόπτεται πρέπει η μνήμη σου να το επαναφέρει και καταντά κουραστικό.
Για να στο δώσω με ένα παράδειγμα. Πες ότι εξυπηρετείς τηλεφωνικά πελάτες. Κάθε φορά που παίρνει τηλέφωνο πελάτης πρέπει να βρεις το πληροφοριακό του πλαίσιο, χοντρικά ποιος είναι, τι έχει αγοράσει, τι συμπεριφορά έχει δείξει κλπ, κοιτώντας στον υπολογιστή και ανακαλώντας τον στην μνήμη σου. Κάθε φορά που παίρνει καινούργιος πελάτης γίνεται αυτό το πράγμα.
Οι απαντήσεις σε γκόμενες και σε μη επείγουσες «κλήσεις/προκλήσεις» προκαλούν διακοπή με επαναφορά πλαισίου, ανάγκη να ξανασυνδεθείς με αυτό που έκανες. Κι όχι μόνο. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποια διάθεση θα σε βάλει το να απαντάς σε μηνύματα εν ώρα εργασίας. Μπορεί να πετάξει ένα δεύτερο μήνυμα και να σε βάλει σε σκέψεις που θα σε αποσυντονίσουν. Ή να πει καμμιά μαλακία και να στη σπάσει.
Οι γκόμενες πρέπει να ξέρουν ότι θα απαντήσεις (αλλιώς θα σου φύγουν), αλλά δεν απαντάς αμέσως.
Κοιτάς τα μηνύματα όποτε επιλέξεις εσύ κι αν δεις από το μήνυμα ότι μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή δεν απαντάς ούτε στα διαλείμματα εργασίας, αλλά μετά. Εγώ το κάνω και με τα επαγγελματικά emails, αν δεν είναι επείγοντα.