Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.752
- Πόντοι
- 6.256
Ξεκινησα trend....![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
η κλουβα ειναι...επαγγελματικομερτσεντε τι εισαι φορτογκας νιπλης?
Μερσεντές έχει και η Κούτση Μαρία.μερτσεντε τι εισαι φορτογκας νιπλης?
Mερσεντικό μωρή πουτάνα μπάρο;
ξεροχυσαμε με φωτο κοντρα ρελανς στον χελλ με μπρελοκ γυαλι αλφαδιασμεναΠερίπτερο.![]()
γιατι θες να μας γνωρισεις τυπε εισαι κανας ανωμαλος?Καλημέρα. Εσείς τώρα που μιλάτε στο νήμα, βρίσκεστε και στην πραγματική ζωή έξω;
Δώσε τρεις ισοπαλίες.η κλουβα ειναι...επαγγελματικο
τι εννοεις τυπε??αν ειμαστε στις βεραντες?Καλημέρα. Εσείς τώρα που μιλάτε στο νήμα, βρίσκεστε και στην πραγματική ζωή έξω;
Κλεμμένο κλειδί.Mερσεντικό μωρή πουτάνα μπάρο;
Μόνο εμείς είμαστε πτωχοί;
Έτσι από περιέργεια ρωτάω.γιατι θες να μας γνωρισεις τυπε εισαι κανας ανωμαλος?
τυπε εμεις τετοιες υπηρεσιες δεν μπορουμε να σου προσφερουμεΈτσι από περιέργεια ρωτάω.
Όταν κατεβαίνω Αθήνα, βρίσκω παλιές γνωστές για σεξ, δεν έχω πρόβλημα.
Πιάνει το κόλπο, τσιμπάνε τα νέτα φλεξάρισμα;Κλεμμένο κλειδί.
τυπε εμεις τετοιες υπηρεσιες δεν μπορουμε να σου προσφερουμε![]()
τα παμε τοσο καλα εδω μεσα που καθε τοσο ολο και κανενα ραντεβου κλεινουμε και για εξω ναιΚαλημέρα. Εσείς τώρα που μιλάτε στο νήμα, βρίσκεστε και στην πραγματική ζωή έξω;
τα παμε τοσο καλα εδω μεσα που καθε τοσο ολο και κανενα ραντεβου κλεινουμε και για εξω ναι
Να, εγώ σήμερα έχω κανονίσει με γιαρμά και κτηνίατροτα παμε τοσο καλα εδω μεσα που καθε τοσο ολο και κανενα ραντεβου κλεινουμε και για εξω ναι
Έτσι από περιέργεια ρωτάω.
Όταν κατεβαίνω Αθήνα, βρίσκω παλιές γνωστές για σεξ, δεν έχω πρόβλημα.
Ξέρετε τι λένε για τους περίεργους ε;;;![]()