jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
εκεινη τη χρονια ειχε παρει πρωταθλημα η λαρισα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μην το κανεις θεμα αλλα ετσι ειναι....αστο να περναει ντουκουΟ Νιπλης... ο τιτάνας της φωτογραφίας... με δεκάδες χιλιάδες ποστ... εισοδηματίας... να τρέμει...
Δε μας τα λες καλά Τρου. Να με πεις τον Μπαρόκ που θα καθάριζε το ματωμένο κυλοτακι της Χατζη για ένα φιλί στο μάγουλο να σε πω ναι Τρου, ναι, όντως. Αλλά ο Νιπλης; ....
μην το κανεις θεμα αλλα ετσι ειναι....αστο να περναει ντουκου
γιατι τυπε ησουν στα χαρακωματα στο κιλελερ και σου ξυπνησαν μνημες?
εγω σε περιπτωση τσαμπουκα που θα κανετε με νιπλη θα ειμαι με νιπλη....ξηγηθηκα
Διακρίνω ψήγματα ειρωνείας.Ο Νιπλης... ο τιτάνας της φωτογραφίας... με δεκάδες χιλιάδες ποστ... εισοδηματίας... να τρέμει...
Δε μας τα λες καλά Τρου. Να με πεις τον Μπαρόκ που θα καθάριζε το ματωμένο κυλοτακι της Χατζη για ένα φιλί στο μάγουλο να σε πω ναι Τρου, ναι, όντως. Αλλά ο Νιπλης; ....
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα που ειπες λαρισα τον νιπλη σε διεγραψαγιατι τυπε ησουν στα χαρακωματα στο κιλελερ και σου ξυπνησαν μνημες?
με εβαλε ο μαλάκας τωρα στο τρυπακι να υπολογίσω τα χρόνιασε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα που ειπες λαρισα τον νιπλη σε διεγραψα
σας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...καλησπεριζω
Λίγα με την Κυρία Χατζή, πουτανάκι.Ο Νιπλης... ο τιτάνας της φωτογραφίας... με δεκάδες χιλιάδες ποστ... εισοδηματίας... να τρέμει...
Στηρίζωσας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
δεν τον ειπα αυτον λαρισα τυπε μαλλον θες να κανεις βουτιες στην πισινα προσεξε μην παρεις φορα και πεσεις γιατι νερο δεν υπαρχει θα σπασεις το κεφαλι σου σε συλλεκτικο πλακακι ικαρος απ τη ροδοσε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα που ειπες λαρισα τον νιπλη σε διεγραψα
τυπε πισινα ειχε ο ποδολάγνοςδεν τον ειπα αυτον λαρισα τυπε μαλλον θες να κανεις βουτιες στην πισινα προσεξε μην παρεις φορα και πεσεις γιατι νερο δεν υπαρχει θα σπασεις το κεφαλι σου σε συλλεκτικο πλακακι ικαρος απ τη ροδο
μονο εσυ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΝΜ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥσας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Διακρίνω ψήγματα ειρωνείας.δεν τον ειπα αυτον λαρισα τυπε μαλλον θες να κανεις βουτιες στην πισινα προσεξε μην παρεις φορα και πεσεις γιατι νερο δεν υπαρχει θα σπασεις το κεφαλι σου σε συλλεκτικο πλακακι ικαρος απ τη ροδο
περιμενω μπας και γινουμε να ξες!Διακρίνω ψήγματα ειρωνείας.
Αν δεν βρεις κάποιον να μαλώσεις έλα μετά από εδώ να ανεβάσουμε τηλεθέαση ή σε όποιο άλλο νήμα θες να δώσεις λίγη από την αίγλη μας
Μόνο οι σχεσάκιδες το είδανμονο εσυ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΝΜ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ
ευαγγελιο το ποστ σου ΕΥΑΓΓΕΛΙΟμονο εσυ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΝΜ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ
δεν εχει σχεση ειναι μνμ αγαπης ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑΜόνο οι σχεσάκιδες το είδαν