troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΑπεριμενω μπας και γινουμε να ξες!
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΑπεριμενω μπας και γινουμε να ξες!
ναι τυπε ειμαι ηρων της γνωστης οικογενειας ενεργειαςΔιακρίνω ψήγματα ειρωνείας.
εισαι μουνης και σπειρεις δαιμονια στο ποιο αγαπημενο νημα του διαδικτυου
Στηρίζω, με αγάπη και συμπόνοια για τον συνάνθρωπο ΘΑ ΤΟΝΕ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΡΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ.δεν εχει σχεση ειναι μνμ αγαπης ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ
γίνεσαι πεζός ....δεν εχει σχεση ειναι μνμ αγαπης ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ
Ενταξει...ποιας οικογενειας μπραμπ μην με τρομαζεις?????ναι τυπε ειμαι ηρων της γνωστης οικογενειας ενεργειας
ειπες ενα καλο αστειο, γελάσαμε , πηρες τα "πανω σου" και ξεκίνησες τις μαλακίες αστεία..ναι τυπε ειμαι ηρων της γνωστης οικογενειας ενεργειας
λιγα με τον Μπραμπ ρε μουνηειπες ενα καλο αστειο, γελάσαμε , πηρες τα "πανω σου" και ξεκίνησες τις μαλακίες αστεία..
γίνεσαι πεζός ....
ΟΧΙ...ειμαι με ομαδα νιπλη....μετα το μπασκετ θα σας γαμησουμελιγα με τον Μπραμπ ρε μουνη
Μην μπλεκεσαι οταν μιλάνε οι αντρες ,κανε πέραλιγα με τον Μπραμπ ρε μουνη
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩΜην μπλεκεσαι οταν μιλάνε οι αντρες ,κανε πέρα
Μην μπλεκεσαι οταν μιλάνε οι αντρες ,κανε πέραΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ
σκεψου καλα τι πας να κανεις,ΣΚΕΨΟΥΟΧΙ...ειμαι με ομαδα νιπλη....μετα το μπασκετ θα σας γαμησουμε
λιγα με τον Μπραμπ ρε μουνηειπες ενα καλο αστειο, γελάσαμε , πηρες τα "πανω σου" και ξεκίνησες τις μαλακίες αστεία..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩΜην μπλεκεσαι οταν μιλάνε οι αντρες ,κανε πέρα
κοινωνισα,πληρωσα την ΔΕΗ και θα σας ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑσκεψου καλα τι πας να κανεις,ΣΚΕΨΟΥ
ποιο φουντα ,τον ταξιαρχη?ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΑ
οπως θα ελεγε και ΤζορΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ
λιγα με τον Μπραμπ θα χυθει αιμα Νιπλικοοπως θα ελεγε και Τζορ
πάΝε πιο κει μωρη μαιμού
ναι τον καλαματιανοποιο φουντα ,τον ταξιαρχη?