barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλακα γιαρμα, εκτος απο αυτιστικο εισαι και λουγκρα;;;;Γι’ αυτό σ’ αγαπώ μωρή αρρώστια
Ρε μαλακα γιαρμα, εκτος απο αυτιστικο εισαι και λουγκρα;;;;Γι’ αυτό σ’ αγαπώ μωρή αρρώστια
σικινοΠου είναι αυτό το μέρος?
Ελβετία , αλλα μην βγει παραεξω και γεμισει πλεμπα απο εδω μέσαΠου είναι αυτό το μέρος?
Εχει εμφανιστει ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ απο πουσυ, ουτε φανταζομουν οτι μπορει να συμβει αυτο.ο πούσι κυκλοφορεί ανάμεσά μας κάπως...ξέρει κανείς?
πες καλη ταβερνα σικινο....σικινο
εχει παει ηδη βιρλας μετα απο συνεχομενα παρολι που επιασε με αμυθητα κερδηΕλβετία , αλλα μην βγει παραεξω και γεμισει πλεμπα απο εδω μέσα
δεν θυμαμαι τυπε πανε χρονιαπες καλη ταβερνα σικινο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει παει ηδη βιρλας μετα απο συνεχομενα παρολι που επιασε με αμυθητα κερδη
κατσε να τελειωσει η εθνικη να τσιμπισουμε και κατι και θα τα κανουμε πουτανα ολαπαιδια στο ρελαντι το πατε για να ανεβουμε λιγο στους κοφτες στους κοφτες
να δωσει και σημειο ο Μπιρλας να χωσουμε κανα φραγκο να γυρίζει και στο ενδιάμεσο να βλεπουμε χαμόκατσε να τελειωσει η εθνικη να τσιμπισουμε και κατι και θα τα κανουμε πουτανα ολα
ναι ...θελω να βγω αυριο....θα χωρισω νιπληνα δωσει και σημειο ο Μπιρλας να χωσουμε κανα φραγκο να γυρίζει και στο ενδιάμεσο να βλεπουμε χαμό
το καλυτερο μέρος της σχέσης ειναι ο χωρισμοςναι ...θελω να βγω αυριο....θα χωρισω νιπλη
εχεις απολυτο δικιο φιλέ μου....το καλυτερο μέρος της σχέσης ειναι ο χωρισμος
Το αγαπημένο μου
το καλυτερο μέρος της σχέσης ειναι ο χωρισμος
Το αγαπημένο μου
δεν κάνω σχέσεις φίλε-ΤζορΠότε ήταν η τελευταία σου σχέση φίλε-Νιπλη;
δεν κάνω σχέσεις φίλε-Τζορ
Εμπορικές συναλλαγές κάνω
παπαρια σου λεει...εχει μια που τρεμει να την χωρισειΠότε ήταν η τελευταία σου σχέση φίλε-Νιπλη;
παπαρια σου λεει...εχει μια που τρεμει να την χωρισει
εκεινη τη χρονια ειχε παρει πρωταθλημα η λαρισαΠότε ήταν η τελευταία σου σχέση φίλε-Νιπλη;
εκεινη τη χρονια ειχε παρει πρωταθλημα η λαρισα