Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.260
- Πόντοι
- 12.756
το μονο που μενει ειναι να βρεις και γκομενα αλλιως ρωτα την πινεζα που θα της αρεσε να παει
το μονο που μενει ειναι να βρεις και γκομενα αλλιως ρωτα την πινεζα που θα της αρεσε να παει
Μη βρίζεις μανΡε μαλάκες, πόσο τριμπούρδελο είναι το καινουριο αυτιστικό ο γιαρμάς που κατσικώθηκε στο σαη;
Μην βριζεις μανεγω παντως αν ειχα γκομενα θα την επαγενα ενα 360 ναυπλιο εγγυμενη αποδοση ανταποδοτικου τελους
Άγιο έχουμε εμείς οι α-γκόμενοι. Καλοκαίρι και γκόμενα μόνο πάγιο έξοδο είναι.εγω παντως αν ειχα γκομενα θα την επαγενα ενα 360 ναυπλιο εγγυμενη αποδοση ανταποδοτικου τελους
ο "γιαρμας" παιδια που κατσικωθηκε στο "σαιτ σας" εχει καμια 300ρια κριτικες και δεν εχω ιδεα ποσες ενημερωσειςΡε μαλάκες, πόσο τριμπούρδελο είναι το καινουριο αυτιστικό ο γιαρμάς που κατσικώθηκε στο σαη;
γι αυτο δεν εχεις ...εγω παντως αν ειχα γκομενα θα την επαγενα ενα 360 ναυπλιο εγγυμενη αποδοση ανταποδοτικου τελους
ο "γιαρμας" παιδια που κατσικωθηκε στο "σαιτ σας" εχει καμια 300ρια κριτικες και δεν εχω ιδεα ποσες ενημερωσεις
εσεις μισο να δω...
α ναι ουτε μιση πληροφορια για τιποτα ποτε
αυτα
1ον δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ σαιτ "μας".ο "γιαρμας" παιδια που κατσικωθηκε στο "σαιτ σας" εχει καμια 300ρια κριτικες και δεν εχω ιδεα ποσες ενημερωσεις
εσεις μισο να δω...
α ναι ουτε μιση πληροφορια για τιποτα ποτε
αυτα
Eυγε,σοφα λογιασας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Ποσους συνολοφρεντο εσπρεσσο σκετο
ναι στα αρχιδια σου γιατι δεν πας πουθενα αν πηγαινες και γλυτωνες 5-10 φολες θα το εβλεπες αλλιως1ον δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ σαιτ "μας".
2ον στ αρχίδια μας οι κριτικές του ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ.
αυτα
προχωράμε.
οι πριγκιπες πινουν με "ολιγη"φρεντο εσπρεσσο σκετο
αντε γαμησου......Eυγε,σοφα λογια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσους συνολο
Εσύ πας;;;ναι στα αρχιδια σου γιατι δεν πας πουθενα αν πηγαινες και γλυτωνες 5-10 φολες θα το εβλεπες αλλιως
αυτα
και προχωραμε οντως
Eυγε,σοφα λογια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσους συνολο
οι πριγκιπες πινουν με "ολιγη"
ο σκετος ειναι για αυτους που δεν παιρνουν ναρκωτικα
Κάπως πρέπει να ζεσταθούμε και αυτό το δύσκολο χειμώνα, κάποιος πρέπει να κάνει το σάκο του μποξ.υπαρχει ενας ερπων εκνευρισμος στο νημα...παραξενος χειμωνας μπαινει