brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
ΚανονικάΈχεις πάρει υπηκοότητα?
ΚανονικάΈχεις πάρει υπηκοότητα?
θελω να μου περασεις καλωδια συναγερμου στο δωματιο...εχουν γινει μπουρδελο...θα τα περασεις απο την αρχη...Έχεις πάρει υπηκοότητα?
Μην μου τον τσαντιζεις μωρη γαμιολα και θελω πληροφορίεςΈχεις πάρει υπηκοότητα?
τα θες να μπορεις και να κρεμαστεις κάποια στιγμη τον χειμωνα ή τα θες μονιμα ;θελω να μου περασεις καλωδια συναγερμου στο δωματιο...εχουν γινει μπουρδελο...θα τα περασεις απο την αρχη...
Τι φοβάσαι,δεν έχεις και τπτ να σου κλέψουν.θελω να μου περασεις καλωδια συναγερμου στο δωματιο...εχουν γινει μπουρδελο...θα τα περασεις απο την αρχη...
ΜπραμπακοΚανονικά
δεν παιζει ρολο...θα ερθεις ρε τεμπελοσκυλο;τα λεφτα θα τα παρεις ΑΦΟΥ τελειωσεις απο φιλο-ΝιπληΤι φοβάσαι,δεν έχεις και του να σου κλέψουν.
Βρε άντε γαμησου εσυσας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Του κεντερη το 1870 κάπως έτσιΜπραμπακο
Πες για πάνω .. λεω Ζαγοροχώρια ..
Βασικα ξενοδοχείο καλο θέλω , και ας ειναι ολο το γυρω γυρω καμμενο, κρανιου τόπος
Μονο μην που πεις το Αρίστι ..
Βρε άντε γαμησου εσυ
μια μαλακία ειναι , κιτς εντελωςΤου κεντερη το 1870 κάπως έτσι
ρε γαμημενε ακοινωνητε εδω οταν θα μπαινεις θα πλενεις τα χερια σου με ροδονεροΒρε άντε γαμησου εσυ
Έσκασα από το παστίτσιο,τώρα καφέ και σοκολατοπιτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μια μαλακία ειναι , κιτς εντελως
Βρε ξανά άντε γαμησου,τι τσιμπήσες?ρε γαμημενε ακοινωνητε εδω οταν θα μπαινεις θα πλενεις τα χερια σου με ροδονερο
ηταν βιαστικός τυπερε γαμημενε ακοινωνητε εδω οταν θα μπαινεις θα πλενεις τα χερια σου με ροδονερο
Σήμερα τσουλου μεροκατο,ανάποδα του βιρλαηταν βιαστικός τυπε
Σκέτη απογοήτευση είναι ο Γιαρμάκας. Εκεί που πιστεύεις ότι κατάφερες να αρχίσει το μαδομούνι, πετάει τη μπάλα πλάγια, και φεύγει.Μπραμπακο
Πες για πάνω .. λεω Ζαγοροχώρια ..
Βασικα ξενοδοχείο καλο θέλω , και ας ειναι ολο το γυρω γυρω καμμενο, κρανιου τόπος
Μονο μην που πεις το Αρίστι ..
ρε μαλακα κοιμισμενε και εσυ, εφαγα την ζωη μου στις κομπινες για να πηγαινω Ελλαδα με την σαιζον οπως παει η πλεμπα;Καμία ψαροταβέρνα θες να σου πω ? Ο Μαλακασ καλοκαιριατικα που θα πάει
Τον Τζόνη64 δεν τον θυμάμαι καλά. Αλλά αν έφτασες στο σημείο να συγκρίνεις Alex71 με jean-claud, σίγουρα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Το να ενοχλείσαι που ωραιοποιεί τη διακυβέρνηση Κούλη το καταλαβαίνω, αλλά ο άνθρωπος ούτε βλάκας είναι ούτε περιμένει τα 0,60/ανά ποστ για να ζήσει. Ο jean-claud είπε ότι έπαιρνε το ΚΕΑ (ή όπως λέγεται) και δεν κάνει ούτε για εξηνταράκιας.κατι σαν τζονη64 ζανκλοντ κλπ δλδ μια αηδια ορθια που τους ταιζει το κομμα...
τυπε μην διακοπτεις την ροη του νηματος με συγκρίσεις ηλιθιωνΤον Τζόνη64 δεν τον θυμάμαι καλά. Αλλά αν έφτασες στο σημείο να συγκρίνεις Alex71 με jean-claud, σίγουρα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Το να ενοχλείσαι που ωραιοποιεί τη διακυβέρνηση Κούλη το καταλαβαίνω, αλλά ο άνθρωπος ούτε βλάκας είναι ούτε περιμένει τα 0,60/ανά ποστ για να ζήσει. Ο jean-claud είπε ότι έπαιρνε το ΚΕΑ (ή όπως λέγεται) και δεν κάνει ούτε για εξηνταράκιας.
Πήγαινε ελάτη περτουλι μωρή μαϊμού αρχοντικό Χατζηγακη και από εκεί νεραιδοχωρι και συνέχισε από εκεί ώστε τα μετέωραρε μαλακα κοιμισμενε και εσυ, εφαγα την ζωη μου στις κομπινες για να πηγαινω Ελλαδα με την σαιζον οπως παει η πλεμπα;
Οπως ειναι ο αλλος ο μαλάκας ο γιατρος που εχει παει με την αλλη και βγαζει φωτο σαν γιαπωνεζος τουριστας ,καθε φορα που κάθεται σε καρέκλα
Ηρεμία θέλω , αλλιως θα πηγαινα σε συναυλια
Δεν σου ειπα να παω σκι Παρνασσο Αυγουστο μηνα..
τυπε μην διακοπτεις την ροη του νηματος με συγκρίσεις ηλιθιων
εχουμε σοβαρη κουβέντα εδω
Περτούλι Ελάτη καφέ και ωραία σοκολάτα στην αρκούδαΠήγαινε ελάτη περτουλι μωρή μαϊμού αρχοντικό Χατζηγακη και από εκεί νεραιδοχωρι και συνέχισε από εκεί ώστε τα μετέωρα