Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
σας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
:grouphug:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Είσαι αντράκι?αντράκι ο πουσις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
IMG_20220906_152858.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
ανεβασε μια φωτο ο μαλακας ο γιατρος και μου εχετε κανει το νημα
- Εγω και οι διακοπές μου ....

σε λιγο θα ανεβαζετε τις πατουσες χωμενες στην αμμο και να αχνοφαινεται το βαμμενο νυχι σας

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Δεν χρειάζεται να κολυμπάω στα κατουροχεσμένα μπροστά από μπιτσόμπαρα για δω κάνα καλό κώλο.

Όποιον κώλο γουστάρω τον πληρώνω και μου κάθεται .

Άλλωστε ποτέ δεν έτρεφα την αυταπάτη πως οι γυναίκες που ήταν μαζί μου, έρχονταν για το αδαμάντινο του χαρακτήρα μου, και για την κορμοστασιά μου.

Οντως, έχει πλάκα η κατάθεση ψυχής. Κώλο γαμάς γιατί κόλπο δε συγκινεις και πολύ φοβάμαι δε συγκινησες ποτέ αρκετά για να μείνει μαζί σου. Γυναικες ΔΕΝ είχες μαζί σου, και έχεις αρκετή ντροπή - ευτυχώς - μέσα σου για να μην συνεχίσεις τον παπά αλλά μέσω του χιούμορ σου να το πας μαλακά-μαλακά εκεί στο συμπέρασμα που καταλήγουμε και οι δυο.

Ότι δηλαδή είσαι ένα ραμολιμεντο χρόνιος μπάκουρος που πήρε σεξ μόνο με πληρωμή, επαγγελματίας πελατάκος, που σε ξεχνάνε με το που βγεις απ’ την πόρτα και τα τραυματα του πελάτη ξες είναι τεράστια. Η κορμοστασιά είναι απόρροια αυτοπεποίθησης, ο αδαμάντινος χαρακτήρας σφυρηλατείται μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, άρα πώς να τα είχες; Και γιατί να εμπαινες στη διαδικασία να απατας τον εαυτό σου ότι τα έχεις; Βλέπεις, και τα δυο σου λείπουν, λόγω των επιλογών σου. Τώρα κάτσε εκεί που είσαι, κολύμπα και πλήρωνε. Αλλαγές στις καθυστερήσεις δεν έχουν νόημα.

Τυχαρπαστε, που πηγες να γαβγισεις κιόλας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ανεβασε μια φωτο ο μαλακας ο γιατρος και μου εχετε κανει το νημα
- Εγω και οι διακοπές μου ....

σε λιγο θα ανεβαζετε τις πατουσες χωμενες στην αμμο και να αχνοφαινεται το βαμμενο νυχι σα
Μισό το έχω.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
Οντως, έχει πλάκα η κατάθεση ψυχής. Κώλο γαμάς γιατί κόλπο δε συγκινεις και πολύ φοβάμαι δε συγκινησες ποτέ αρκετά για να μείνει μαζί σου. Γυναικες ΔΕΝ είχες μαζί σου, και έχεις αρκετή ντροπή - ευτυχώς - μέσα σου για να μην συνεχίσεις τον παπά αλλά μέσω του χιούμορ σου να το πας μαλακά-μαλακά εκεί στο συμπέρασμα που καταλήγουμε και οι δυο.

Ότι δηλαδή είσαι ένα ραμολιμεντο χρόνιος μπάκουρος που πήρε σεξ μόνο με πληρωμή, επαγγελματίας πελατάκος, που σε ξεχνάνε με το που βγεις απ’ την πόρτα και τα τραυματα του πελάτη ξες είναι τεράστια. Η κορμοστασιά είναι απόρροια αυτοπεποίθησης, ο αδαμάντινος χαρακτήρας σφυρηλατείται μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, άρα πώς να τα είχες; Και γιατί να εμπαινες στη διαδικασία να απατας τον εαυτό σου ότι τα έχεις; Βλέπεις, και τα δυο σου λείπουν, λόγω των επιλογών σου. Τώρα κάτσε εκεί που είσαι, κολύμπα και πλήρωνε. Αλλαγές στις καθυστερήσεις δεν έχουν νόημα.

Τυχαρπαστε, που πηγες να γαβγισεις κιόλας.

Ωραίο διπλόφαρδο.

Το υφάνατε από εμπειρία να φανταστώ .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
εγω δεν μπορω , θελω πληροφοριές απο Μπραμπ γιατι εχω ταξίδι σε λιγες μέρες :coffee:
Καλά λες έχουμε μάχη τώρα.ποιος θα γινει σχολιαστής του ματς?
Ωραίο διπλόφαρδο.

Το υφάνατε από εμπειρία να φανταστώ .
οταν κανω καλεσμα γαμιολια δεν θα με γραφετε στα μαραμενα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom