Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.605
- Πόντοι
- 10.411
αντε γαμησου......
τακιτη εμα
αντε γαμησου......
τακιτη εμα
ειδες σημερα Λιαγκα ; γιατι δεν πρόλαβαυπαρχει ενας ερπων εκνευρισμος στο νημα...παραξενος χειμωνας μπαινει
εισαι ασχετος εντελως τυπε σορρυ κιολαςΕσύ πας;;;
Δε βλέπω κριτικούλες να βοηθήσεις την κοινότητα.
Έλεος με αυτή την καραμέλα. Και ειδικά με το καθυστερημένο το ναυάγιο που το χαντάκωσες περισσότερο άθελά σου.
ΑΝ είχε 300+ κριτικές πάλι ένας αυτιστικός μαλάκας που έκανε επίδειξη θα ήταν, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ακόμα και στις κριτικές.
Αλλά ΔΕΝ. Ας καθήσει στο καβούκι του, έχει γεμίσει τον τόπο νήματα, ας κάτσει εκεί στα κλουβιά του γιατί όπου πάει τον σφαλιαρίζουν τον κακομοίρη, πίστευα οτι δε θα υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας από τον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ πουσυ μέχρι που είπα να τσεκάρω λίγο αυτόν.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!
ο "γιαρμας" παιδια που κατσικωθηκε στο "σαιτ σας" εχει καμια 300ρια κριτικες και δεν εχω ιδεα ποσες ενημερωσεις
εσεις μισο να δω...
α ναι ουτε μιση πληροφορια για τιποτα ποτε
αυτα
ειδα λιγο....ειδες σημερα Λιαγκα ; γιατι δεν πρόλαβα
Για τους φίλους μας τους βαζελιακούς τίποτα?ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!
2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ
εσυ πας λεει δεν βλεπω κριτικουλες? ποιο ασχετος απλα πεθαινειςΓι’ αυτό σ’ αγαπώ μωρή αρρώστια
οχι...ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπουΓια τους φίλους μας τους βαζελιακούς τίποτα?
ο πούσι κυκλοφορεί ανάμεσά μας κάπως...ξέρει κανείς?Εσύ πας;;;
Δε βλέπω κριτικούλες να βοηθήσεις την κοινότητα.
Έλεος με αυτή την καραμέλα. Και ειδικά με το καθυστερημένο το ναυάγιο που το χαντάκωσες περισσότερο άθελά σου.
ΑΝ είχε 300+ κριτικές πάλι ένας αυτιστικός μαλάκας που έκανε επίδειξη θα ήταν, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ακόμα και στις κριτικές.
Αλλά ΔΕΝ. Ας καθήσει στο καβούκι του, έχει γεμίσει τον τόπο νήματα, ας κάτσει εκεί στα κλουβιά του γιατί όπου πάει τον σφαλιαρίζουν τον κακομοίρη, πίστευα οτι δε θα υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας από τον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ πουσυ μέχρι που είπα να τσεκάρω λίγο αυτόν.
Ρε συ και η μάνα της που είναι στα ίδια κυβικά,δεν ξεφτιλιζόταν έτσι,πρόσεχε τι έλεγε και έκανε πάνταΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!
2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ
θα καταληξει τρελαδικο σαν την θωδη....Ρε συ και η μάνα της που είναι στα ίδια κυβικά,δεν ξεφτιλιζόταν έτσι,πρόσεχε τι έλεγε και έκανε πάντα
Μυρίζει μπαρούτι το νήμα,έτοιμο να εκραγεί είναι
Που είναι αυτό το μέρος?το νημα ειναι ονειρο
εκει κανει διακοπες ο βαροςΠου είναι αυτό το μέρος?
Το έχω σίγουρο.Καπιτάλας του θανατάεκει κανει διακοπες ο βαρος
ετσι ειναι ολοι οι μπουκαδωροι...καπιταλεςΤο έχω σίγουρο.Καπιτάλας του θανατά
Δεν πειραζει τυπε, ειμαι ασχετος. Ο γιαρμας παντως παραμενει μαλακας και μη μπαινεις στον κοπο να τον υπερασπιστεις, εσυ εχεις και μια καλη εικονα εδω μεσα.εισαι ασχετος εντελως τυπε σορρυ κιολας