Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
σας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
σας ΞΟΡΚΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...
ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ειπες ενα καλο αστειο, γελάσαμε , πηρες τα "πανω σου" και ξεκίνησες τις μαλακίες αστεία..
ποιο φουντα ,τον ταξιαρχη?
βάλε μέτρο στην ζωή σου, ΒΑΛΕ ΜΕΤΡΟ
οπως θα ελεγε και Τζορ
πάΝε πιο κει μωρη μαιμού
εχεις παρει 4 μερες απουσιες .. δεν σε βλεπω καλα
το διάβασα και εγωΜε την κυρία Χατζη είπε ρε μαλακα, θα τρελαθώ.... μα το θεό...
τυπαρα εχω χασει αρκετες σελιδες. εγινε κανα καλο σκηνικο;εχεις παρει 4 μερες απουσιες .. δεν σε βλεπω καλα
τύπε χωρις να εχω διαβασει τιποτα υποθετω να πουμε οτι αναφερεσαι στη γνωστη αυταρχική πορνοσταρ γιαβρι μ κλπ;Με την κυρία Χατζη είπε ρε μαλακα, θα τρελαθώ.... μα το θεό...
ολοι εναντιων ολων....τυπαρα εχω χασει αρκετες σελιδες. εγινε κανα καλο σκηνικο;
τυπαρα εχω χασει αρκετες σελιδες. εγινε κανα καλο σκηνικο;
τι υπογραφη ειναι αυτη ρε τύπε;ολοι εναντιων ολων....
α ρε νιαμου με βαλές και ψαχνω τωρα. θα εχει ενδιαφερο τούτη η παρεξηγησηΒίασα χουφταλο-νηματοθετη και υποτακτικό-μπαρόκ. Ξες, όπως παλιά, ως Παναγιώτης.
δεν σου λεωτι υπογραφη ειναι αυτη ρε τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α ρε νιαμου με βαλές και ψαχνω τωρα. θα εχει ενδιαφερο τούτη η παρεξηγηση
Για την οποια ομως ακομα να μας γραψει ο γυναικωτος πως του εκανε τον κωλο……τυπαρα εχω χασει αρκετες σελιδες. εγινε κανα καλο σκηνικο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τύπε χωρις να εχω διαβασει τιποτα υποθετω να πουμε οτι αναφερεσαι στη γνωστη αυταρχική πορνοσταρ γιαβρι μ κλπ;
βλεπω την ρεαλ να ζοριζεται σημερις..γιατι δεν δίνεις σημεία ;
Οπως βιασες και τους δονητες της κυριας Χατζη;;;Βίασα χουφταλο-νηματοθετη και υποτακτικό-μπαρόκ. Ξες, όπως παλιά, ως Παναγιώτης.