Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056
Ένδοξες τραβελομέρες. Το καρφωνες εκεί στην σκοπευτηρίου στον πρώτο ενώ πρώτα σε είχε κεράσει από μαύρο μέχρι σκονη. Ερχόσουν μετά εδώ, έβγαινε η πορδη ο Λάγνος αουαουαουαου εγωεγωεγω... σκάσε.
ρε μουνι τωρα που το θυμηθηκα με εναν κλωνο με εκραζες προμοτορα και ετσι :headbang2:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.805
Πόντοι
10.411
που θα βρουμε τετοιο τυπε
Δεν γνωρίζω μαν.εμένα μου το είχε δώσει ένας νταλικιέρης που ήξερα ο οποίος έκανε συχνά δρομολόγια από εκεί.Είναι ισάξιο του ελληνικού,μην σου πω και καλύτερο

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
:tooth::tooth::tooth: αλεμαο ροντεο τζορμακαρε κ

Ο Πανέμορφος; Χαχαχαχα μαλακα τι γέλιο είχα ρίξει... παίζει να έχω βριστει με ΟΛΟΥΣ έστω από μια φορά, ακόμα και με τον Ρεζ έχουμε ρίξει Παναγίες νομιζω κάποτε. Ειλικρινά, ΤΟ γέλιο. Θάνος Ασκητής... μαλακα.... ο Σαντ-μαν θυμάμαι είχε λυγίσει... Σαβιδης Τασλικερ συνάντηση στο Χιλτον, ρε συ είχε κάτι εκείνη η περίοδος... κάτι τις... τώρα δεν, καλά μεν αλλά όχι το ίδιο... εμπαινες έβλεπες πουλί ακαποειρα... πέθαινα.... στο νήμα του ΠΑΟΚ Παναγίες όλη μέρα κάθε μέρα. Δε ξέρω, είχε φάση. Τον μπαρόκ τον βλάκα τον βρίζαμε και τότε ήταν πραγματικά ΠΑΝΤΑ εκεί στο νήμα της Χατζη μαζί με τον ζουμπά τον Καριπιδη.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Δεν γνωρίζω μαν.εμένα μου το είχε δώσει ένας νταλικιέρης που ήξερα ο οποίος έκανε συχνά δρομολόγια από εκεί.Είναι ισάξιο του ελληνικού,μην σου πω και καλύτερο
οταν αρχισει το μαδομουνι ετοιμασου να πετας ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα υπερμουνα,να γινεται ωραιο μπαχαλο

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.805
Πόντοι
10.411
οταν αρχισει το μαδομουνι ετοιμασου να πετας ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα υπερμουνα,να γινεται ωραιο μπαχαλο
Έχει αρχίσει ήδη το αιματοκύλισμα αλλά βλέπω τον αγώνα :confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
ρε μουνι τωρα που το θυμηθηκα με εναν κλωνο με εκραζες προμοτορα και ετσι :headbang2:
Το θυμήθηκα και το έγραψα ρε μλκ χαχαχα δε θυμάμαι χριστο σοβαρά... θυμάμαι τον Φακιρη τότε που έγραφε για τραβελια κάθε μέρα και είχαμε πριζωσει τον Μαλλιά νομιζω. Ω ρε μαλακα... τι εποχές... μα το θεό σε λέω κοιμόμουν σα μωρό μετά τα γαμοσταυριδια εδώ. Οκταωρο ΣΑ μωρό.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
OP
OP