Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.343
- Πόντοι
- 12.756
καλα μην τρελενεσαι , και ο Μπαρος λεει οτι ειναι ηλεκτρολόγος , δεν ειναι .χαχαχα λεω και εγω τι ασχετο ποστ ειναι αυτο
Συνεργειο αυτοκινητων εχει
καλα μην τρελενεσαι , και ο Μπαρος λεει οτι ειναι ηλεκτρολόγος , δεν ειναι .χαχαχα λεω και εγω τι ασχετο ποστ ειναι αυτο
εφαγα μια συναγρίδα 2 κιλα ,οχι μονοςκαλα μην τρελενεσαι , και ο Μπαρος λεει οτι ειναι ηλεκτρολόγος , δεν ειναι .
Συνεργειο αυτοκινητων εχει
με τραβελο παρέα ? επρεπε να φωναξεις και λιονταρο να γλυψει κανα κοκκαλοεφαγα μια συναγρίδα 2 κιλα ,οχι μονος
οχι ρε με την σύζυγομε τραβελο παρέα ? επρεπε να φωναξεις και λιονταρο να γλυψει κανα κοκκαλο
Με το που ερθει πες του να κανει λογαριασμο εδω μεσα , εχει χώρο ακόμαΠαιδια κλεισαμε στη μπαλα εναν Πιπα...εχει γαμηθει το θεμα.
Τι πιπες λες μωρε αδερφε κι εσυ.Παιδια κλεισαμε στη μπαλα εναν Πιπα...εχει γαμηθει το θεμα.
Κατα την Συγγρου ψαχτην..Τραβελι ειναι.Κοντα στο Baby Gold κανει πιατσα.
Τα κοριτσια απο τα "τραβελια με προσοντα" θα σου δωσουν ακριβεστρες πληροφοριες..
Αυτα..
Aκριβως,νομιζω με ενα ασημι peugeot ειναι.
Όποιος πήγαινε baby gold τότε, που ήταν τότε κάτι αντίστοιχο με το alcatraz, ήξερε την ξανθιά με το πεζό που σύχναζε απ' έξω, που ήταν και στο βιντεάκι με τους μπάτσους.
Αφού απομένει να δούμε, τότε γιατί έγραψες με βεβαιότητα ότι έχω πατήσει το κουμπί αναφοράς; Σου είπα, αν θες να κάνεις tag τον αντισθένη να σου επιβεβαιώσει αν εχω πατήσει αναφορά και έκανες την κότα.Το τι ξέρω εκ των έσω, είναι δικός μου λογαριασμός.
Το ζήτημα όμως είναι άλλο.
Ότι στις δύο από τις τρείς υποθέσεις στις οποίες με αποκαλείς ψεύτη (καταγγελία εργαζόμενης για βίαιη συμπεριφορά μέλους & καρφί για το ότι συστήνομαι στις σεξεργάτριες με το νικ μου για να έχω απολαβές), οι άλλοι έχουν ήδη αποφανθεί με στοιχεία, και μάλιστα έχουν δηλώσει ότι δεν ευσταθεί το παραμικρό από αυτά που μου χρεώνεις. Απομένει λοιπόν να δούμε και για το ρουφιανόκουμπο για να κάνεις και χατ τρικ μαλακίας.
τι έφαγες σήμερα?Παιδιά λίγο προσοχή μόνο μην έχουμε τίποτα αιμομιξίες....
Στρέλλα πληροφορίες για την ταινία - Athinorama.gr
Ένα γενναίο ερωτικό δράμα, προσγειωμένο στη σύγχρονη αθηναϊκή πραγματικότητα. Τολμηρό, σκληρό, αλλά βαθιά αισιόδοξο, έφτασε ως το Φεστιβάλ Βερολίνου και βρήκε διανομή στις γαλλικές αίθουσες. Τέσσερα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ανάμεσά τους εκείνο για την ερμηνεία της Μίνας...www.athinorama.gr
Ροφό...τι έφαγες σήμερα?
Αυτό τώρα τι είναι βρε άχρηστε; Μια δουλειά της προκοπής δε μπορείς να κάνεις, άσε με λίγο και θα βρω πιο προκλητικά ποστ μουΚαμάρι μου εσύ!!!
Τελικά είσαι πολύ σκληρός πούστης. Παραδέχομαι ότι δεν στό ΄χα!
ωραιο ειχα φαει την περασμένη εβδομαδαΡοφό...
θα το δεχτώ μετά τις 5:30 , μέχρι τότε τραβα στο καβούκι σου.
Έναν από τη Χεντερσφιλντ λέει που το προσωνύμιο ειναι Πίπα...Και όχι δεν κάνω πλάκα.Τι πιπες λες μωρε αδερφε κι εσυ.
Όποιος πήγαινε baby gold τότε, που ήταν τότε κάτι αντίστοιχο με το alcatraz, ήξερε την ξανθιά με το πεζό που σύχναζε απ' έξω, που ήταν και στο βιντεάκι με τους μπάτσους.
Για συνέχισε.
Τσιμπούκια σου παίρνει ρε και ψάχνεσαι τόσο πολύ να του ξεπλύνεις την τιμή;
Όλα τα πελαγίσια γαμανε!ωραιο ειχα φαει την περασμένη εβδομαδα
Τι είναι αυτό; Βιογραφικό του Νιπλη;Παιδιά λίγο προσοχή μόνο μην έχουμε τίποτα αιμομιξίες....
Στρέλλα πληροφορίες για την ταινία - Athinorama.gr
Ένα γενναίο ερωτικό δράμα, προσγειωμένο στη σύγχρονη αθηναϊκή πραγματικότητα. Τολμηρό, σκληρό, αλλά βαθιά αισιόδοξο, έφτασε ως το Φεστιβάλ Βερολίνου και βρήκε διανομή στις γαλλικές αίθουσες. Τέσσερα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ανάμεσά τους εκείνο για την ερμηνεία της Μίνας...www.athinorama.gr