Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.349
Πόντοι
5.506
το παω στην αγαπη,στην ανεκτικοτητα,στην ομορφια,στην συγχωρεση και στον ουμανισμο
FVmsvjxXsAAxEhQ.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.554
Πόντοι
12.756
το παω στην αγαπη,στην ανεκτικοτητα,στην ομορφια,στην συγχωρεση και στον ουμανισμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χμμμ λες;αλλα ειναι εξω απο το ρεπερτοριο μου της αγαπης...
δεν πιστευω να παει και προς μουσουλμανισμο ;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.737
Πόντοι
6.056
ηρθε η ωρα η καλη,
η ομορφη,η πραγματικη,
να γεμισουμε αγαπη,
ομορφια και χαρη,
μακρια απο κιναιδους κακους,
νιπληδες , κακους περαστικους,
γεμιστε τις καρδιες σας με στοργη,
εμεις ειμαστε ζωηφοροι αληθινοι..
μακρια απο μας τοξικοι,κομπλεξικοι
ακολουθηστε τον ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ..
λιγο creepy μου ηρθε εικονα απο καμια αιρεση με ξυρισμενα κεφαλια να το τραγουδανε ολοι μαζι και μετα να εισπνεουν zyklon b :undecided:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Γειά σου ρε Νιαουρίνο καθαρέ ετεροφυλόφιλε που καυλώνεις με τραβέλια. :2funny::2funny::2funny:

Ψάξε ποστ να σώσεις την τιμή του φίλου σου. Όσο και να ψάξεις, ποστ που να ρωτάω για την ποιότητα του εργαλείου, ή να σχολιάζω πόσο... καμπανάτα αρχίδια έχει το τρανς δε θα βρεις!

αυτο βασικα ειναι χορταστικο δεν ειναι μικρο...αλλα δεν βλεπω πολυ καμπανατα αρχιδια
Γι αυτο εισαι σωστος , επειδη σου αρεσει η λεπτομερια ..Συμφωνω .

Αλλα σαν τεμαχιο καλο ειναι , δεν την λες ασχημη.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
Ψάξε ποστ να σώσεις την τιμή του φίλου σου. Όσο και να ψάξεις, ποστ που να ρωτάω για την ποιότητα του εργαλείου, ή να σχολιάζω πόσο... καμπανάτα αρχίδια έχει το τρανς δε θα βρεις!

Νταξ... Μπορεί να είσαι στενή.

Θα ανοίξεις κι εσύ με τον καιρό και θα γίνεις επιλεκτικός σαν το Νίπλη. Μην μου στεναχωριέσαι. Θέμα χρόνου είναι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Παιδια βρηκα και βιντεακι με τη Νανα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ειναι λιγο τρομακτικο....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.909
Πόντοι
6.256
Μας ζαλισατε ρε,τι γραψατε,τι ειπατε,τι εννοουσατε,τι θελατε να πειτε,τι κρυβοταν πισω απο τις λεξεις:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδια βρηκα και βιντεακι με τη Νανα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ειναι λιγο τρομακτικο....
Εχω επικο ποστ νικ1031385124 αλλα πρεπει να κουμπωσω αλλο σκλητο και βαριεμαι.Αξιζει λες:think::confused::confused::confused::hi:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467

Ντροπή. Αποκαλείς άλλο μέλος του παρόντος ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ;

ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΝΟΥ ΤΩΡΑ>

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Είσαι τόσο εμμονικά μονοδιάστατος και κολλημένος στην κακεντρέχεια σου, που δεν σου περνάει καν από το μυαλό ( ή επίτηδες αποκλείεις εκ των προτέρων) την περίπτωση του να μην συστήθηκα με το νικ μου, αλλά να κατάλαβε η δ. Άννα 24 το ποιος είμαι από μια ανάρτηση μου στο νήμα της και σχετική με κάτι "σημάδια" στα πόδια της.

Πράγμα βέβαια που θα επιβεβαιωθεί κι από την ίδια αν την ρωτήσεις, αλλά δεν το κάνεις για να μην φανερωθεί η εγκεφαλική σου ένδεια και η πραγματικές σου προθέσεις.
Είναι εφικτό να μην καρφωθείς ποιος είσαι αν θες. Ακόμα και γράφοντας κριτική την επόμενη μέρα (που λέει ο λόγος). Το θέμα είναι να θες να μην καρφωθείς, είτε με κριτική είτε με ποστ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Ντροπή. Αποκαλείς άλλο μέλος του παρόντος ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ;

ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΝΟΥ ΤΩΡΑ>
Ειναι απασχολημενος τωρα να αποδειξει οτι ο Νιπλης ειναι πιο μπουστης απο αυτον....:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ρε ξεφτίλα Νιαουρίνο; Εσύ δεν ήσουν που απαιτούσες να σου ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που ενέπλεξαν τρίτο πρόσωπο στις αναφορές τους για εσένα; Εσύ δεν ήσουν που κλαιγόσουν για αναφορά στην πρώην σου σχέση;

Για ποιά 10+ χρόνια και ποια κατανόηση για το τι εστί νικ μας τσαμπουνάς τώρα;

Άντε ξεκουβάλα γιατί είσαι για τον πούτσο μου καβάλα.
Πάλι ψέματα λες ρε βαρεμένε, πότε παρακάλαγα να μου πουν συγνώμη;

Είσαι τόσο εμμονικά κολλημένος στην μνησικακία σου, που ενώ παρέθεσα σχόλιο του λεγάμενου όπου εκτός του ότι καταμαρτυρά πως ουδέποτε με θεώρησε φίλο του (ή τουλάχιστον γνωστό του) αναφέρει γεγονότα της έξω ζωής για να δημιουργήσει εντυπώσεις, συνεχίζεις να γράφεις ασυναρτησίες.

Όσο τώρα για το αν έχεις πατήσει ή όχι το ρουφιανόκουμπο, άσε τους άλλους να κρίνουν.

Κι εσύ άσε να το κρίνουν οι άλλοι και μη γράφεις πούστικα ότι έχω πατήσει το κουμπί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ξέρεις εκ των έσω.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
Είναι εφικτό να μην καρφωθείς ποιος είσαι αν θες. Ακόμα και γράφοντας κριτική την επόμενη μέρα (που λέει ο λόγος). Το θέμα είναι να θες να μην καρφωθείς, είτε με κριτική είτε με ποστ

Παραδέχομαι ότι για μια και μόνη φορά υπήρξα απρόσεκτος στη διατύπωσή μου και ίσως να με κατάαβε. Τι θα γίνει τώρα; Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτή η εμμονική ενασχόλησή σου μαζί μου;

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom