troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.349
- Πόντοι
- 5.506
το παω στην αγαπη,στην ανεκτικοτητα,στην ομορφια,στην συγχωρεση και στον ουμανισμο
το παω στην αγαπη,στην ανεκτικοτητα,στην ομορφια,στην συγχωρεση και στον ουμανισμο
δεν πιστευω να παει και προς μουσουλμανισμο ;το παω στην αγαπη,στην ανεκτικοτητα,στην ομορφια,στην συγχωρεση και στον ουμανισμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χμμμ λες;αλλα ειναι εξω απο το ρεπερτοριο μου της αγαπης...
λιγο creepy μου ηρθε εικονα απο καμια αιρεση με ξυρισμενα κεφαλια να το τραγουδανε ολοι μαζι και μετα να εισπνεουν zyklon bηρθε η ωρα η καλη,
η ομορφη,η πραγματικη,
να γεμισουμε αγαπη,
ομορφια και χαρη,
μακρια απο κιναιδους κακους,
νιπληδες , κακους περαστικους,
γεμιστε τις καρδιες σας με στοργη,
εμεις ειμαστε ζωηφοροι αληθινοι..
μακρια απο μας τοξικοι,κομπλεξικοι
ακολουθηστε τον ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ..
αγαπαμε ολο τον κοσμο φιλε-Ντιξανδεν πιστευω να παει και προς μουσουλμανισμο ;
Τυπε εσυ που εισαι της κουλτουρας και της λογοτεχνιας θα εκτιμησεις αυτο το επος....
Γειά σου ρε Νιαουρίνο καθαρέ ετεροφυλόφιλε που καυλώνεις με τραβέλια.![]()
Κατι τετιο;
αυτο βασικα ειναι χορταστικο δεν ειναι μικρο...αλλα δεν βλεπω πολυ καμπανατα αρχιδια
Γι αυτο εισαι σωστος , επειδη σου αρεσει η λεπτομερια ..Συμφωνω .
Αλλα σαν τεμαχιο καλο ειναι , δεν την λες ασχημη.
Νιπλης και Λιονταρινος στα τρανσφορμερονηματα....
Ψάξε ποστ να σώσεις την τιμή του φίλου σου. Όσο και να ψάξεις, ποστ που να ρωτάω για την ποιότητα του εργαλείου, ή να σχολιάζω πόσο... καμπανάτα αρχίδια έχει το τρανς δε θα βρεις!
Εχω επικο ποστ νικ1031385124 αλλα πρεπει να κουμπωσω αλλο σκλητο και βαριεμαι.Αξιζει λεςΠαιδια βρηκα και βιντεακι με τη Νανα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ειναι λιγο τρομακτικο....
ποια Νανα;την Ταλατα;Παιδια βρηκα και βιντεακι με τη Νανα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ειναι λιγο τρομακτικο....
Παιδια βρηκα και βιντεακι με τη Νανα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ειναι λιγο τρομακτικο....
Είναι εφικτό να μην καρφωθείς ποιος είσαι αν θες. Ακόμα και γράφοντας κριτική την επόμενη μέρα (που λέει ο λόγος). Το θέμα είναι να θες να μην καρφωθείς, είτε με κριτική είτε με ποστΕίσαι τόσο εμμονικά μονοδιάστατος και κολλημένος στην κακεντρέχεια σου, που δεν σου περνάει καν από το μυαλό ( ή επίτηδες αποκλείεις εκ των προτέρων) την περίπτωση του να μην συστήθηκα με το νικ μου, αλλά να κατάλαβε η δ. Άννα 24 το ποιος είμαι από μια ανάρτηση μου στο νήμα της και σχετική με κάτι "σημάδια" στα πόδια της.
Πράγμα βέβαια που θα επιβεβαιωθεί κι από την ίδια αν την ρωτήσεις, αλλά δεν το κάνεις για να μην φανερωθεί η εγκεφαλική σου ένδεια και η πραγματικές σου προθέσεις.
Ειναι απασχολημενος τωρα να αποδειξει οτι ο Νιπλης ειναι πιο μπουστης απο αυτον....Ντροπή. Αποκαλείς άλλο μέλος του παρόντος ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ;
ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΝΟΥ ΤΩΡΑ>
Εσυ τυπε εχεις λιγουρευτει κανενα εργαλειο....εισαι των Φερραρι ή προτιμας Πορσε;
Πάλι ψέματα λες ρε βαρεμένε, πότε παρακάλαγα να μου πουν συγνώμη;Ρε ξεφτίλα Νιαουρίνο; Εσύ δεν ήσουν που απαιτούσες να σου ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που ενέπλεξαν τρίτο πρόσωπο στις αναφορές τους για εσένα; Εσύ δεν ήσουν που κλαιγόσουν για αναφορά στην πρώην σου σχέση;
Για ποιά 10+ χρόνια και ποια κατανόηση για το τι εστί νικ μας τσαμπουνάς τώρα;
Άντε ξεκουβάλα γιατί είσαι για τον πούτσο μου καβάλα.
Είσαι τόσο εμμονικά κολλημένος στην μνησικακία σου, που ενώ παρέθεσα σχόλιο του λεγάμενου όπου εκτός του ότι καταμαρτυρά πως ουδέποτε με θεώρησε φίλο του (ή τουλάχιστον γνωστό του) αναφέρει γεγονότα της έξω ζωής για να δημιουργήσει εντυπώσεις, συνεχίζεις να γράφεις ασυναρτησίες.
Όσο τώρα για το αν έχεις πατήσει ή όχι το ρουφιανόκουμπο, άσε τους άλλους να κρίνουν.
Είναι εφικτό να μην καρφωθείς ποιος είσαι αν θες. Ακόμα και γράφοντας κριτική την επόμενη μέρα (που λέει ο λόγος). Το θέμα είναι να θες να μην καρφωθείς, είτε με κριτική είτε με ποστ