Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
11000 μηνύματα έχω μόνο , δεν είναι δύσκολο να μάθεις;Εσυ τυπε εχεις λιγουρευτει κανενα εργαλειο....εισαι των Φερραρι ή προτιμας Πορσε;
O Λίλας είναι αυτός;
11000 μηνύματα έχω μόνο , δεν είναι δύσκολο να μάθεις;Εσυ τυπε εχεις λιγουρευτει κανενα εργαλειο....εισαι των Φερραρι ή προτιμας Πορσε;
θα το δεχτώ μετά τις 5:30 , μέχρι τότε τραβα στο καβούκι σου.
εκτος απο στρινκακι φορας και ζαρτιερες ...?Πάλι ψέματα λες ρε βαρεμένε, πότε παρακάλαγα να μου πουν συγνώμη;
Κι εσύ άσε να το κρίνουν οι άλλοι και μη γράφεις πούστικα ότι έχω πατήσει το κουμπί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ξέρεις εκ των έσω.
Πάλι ψέματα λες ρε βαρεμένε, πότε παρακάλαγα να μου πουν συγνώμη;
Μαλλον....τελικα αμα τρως κουτσουρα στο κωλο σκατογερνας.11000 μηνύματα έχω μόνο , δεν είναι δύσκολο να μάθεις;
O Λίλας είναι αυτός;
αυτο δεν χρειάζεται ψηφοφορία εισαι ο γλομπεαρχης της καρδιας μας !ας πουμε κατι αγνο και ομορφο..αν πρεπει να γινω γλομπεαρχης
Έχεις όμως καμιά 10αριά ακόλουθους....Μαλλον....τελικα αμα τρως κουτσουρα στο κωλο σκατογερνας.
Βγαζουν τοσα πολλα τελικα οι ηλεκτρολογοι που τα εχουν και για πεταμα;αυτο δεν χρειάζεται ψηφοφορία εισαι ο γλομπεαρχης της καρδιας μας !
υ.γ ενδιαφέρομαι να χρηματοδοτήσω το νεο μυθιστόρημα που θα γράψεις
ποιος ηλεκτρολόγος?Βγαζουν τοσα πολλα τελικα οι ηλεκτρολογοι που τα εχουν και για πεταμα;
Ελα ντε!ποιος ηλεκτρολόγος?
ο μονος ηλεκτρολόγος απο τι γνωρίζω εδω ειναι ο ΒαροςΕλα ντε!
Πάλι ψέματα λες ρε βαρεμένε, πότε παρακάλαγα να μου πουν συγνώμη;
Κι εσύ άσε να το κρίνουν οι άλλοι και μη γράφεις πούστικα ότι έχω πατήσει το κουμπί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ξέρεις εκ των έσω.
+1
μεινε στους ηλεκτρολογους, γιατι αμα πας στους πουστηδες παιζει μπερδεμα εδω μεσα, δεν θα ξερεις ποιος ειναι ποιοςο μονος ηλεκτρολόγος απο τι γνωρίζω εδω ειναι ο Βαρος
Κι εγω γι αυτον σε περασα. Ρε δεν πατε στα διαλα και οι δυο ολο αβαταρ αλαζετε και σας μπερδευω.ο μονος ηλεκτρολόγος απο τι γνωρίζω εδω ειναι ο Βαρος
εκανε παρελαση η λουγκρα...μαλακα ο νιαουρίνος ειναι εδω μεσα 24/7/365
Ουτε υπαλληλος σε γραφειο τελετων να ηταν ο πουστης ( οχι που λεει ο λόγος, κανονικος )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
+1
χαχαχα λεω και εγω τι ασχετο ποστ ειναι αυτοΚι εγω γι αυτον σε περασα. Ρε δεν πατε στα διαλα και οι δυο ολο αβαταρ αλαζετε και σας μπερδευω.
εμ ειδες που εισαι μαλακας και δεν ρωτας τον γατου΄λινο με την φουντωτη ουρα που εχει ψαξει ολα τα μηνυματα του φορουμ ..Κι εγω γι αυτον σε περασα. Ρε δεν πατε στα διαλα και οι δυο ολο αβαταρ αλαζετε και σας μπερδευω.
Ζουμε συγκινητικες στιγμες..τα 2 κορυφαια τρανς του σαιτ ανταλαζουν φιλοφρονητικες αποψεις μεταξυ τους..ειμαι πολυ συγκινιμενος..
Η απορια ομως παραμενει. Εχεις λεφτα για πεταμα να τα επενδυσεις στον Ατενεζο;χαχαχα λεω και εγω τι ασχετο ποστ ειναι αυτο