Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (0 μέλη και 307 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τι είναι αυτό; Βιογραφικό του Νιπλη;
Δεν το χεις δει;
Μλκ 2 πράγματα θα σου πω μόνο.

Πατέρας γαμαει το τραβεστί παιδί του χωρίς να το ξέρει αφού βγήκε από την φυλακή μετά χρόνια και στο τέλος όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια....:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.560
Πόντοι
6.256
Ορίστε γνωστός και ως πίπα...Αμα είναι να τον πάμε στη Συγγρού να γνωρίσει τη ξανθιά με το πεζό.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο και έκλεισε και τον αναπληρωματικό δεξιό μπακ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Χάντερσφιλντ για τον Άβιλα Γκόρντον, γνωστό και ως «Πίπα».

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.970
Πόντοι
28.246
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Ορίστε γνωστούς και ως πίπα...Αμα είναι να τον πάμε στη Συγγρού να γνωρίσει τη ξανθιά με το πεζό.

Μπορεί να έχει φύγει από εκεί, αλλά μην άγχεστε... Στείλτε μήνυμα στο νιαουρίνο και θα σας την βρει αμέσως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.560
Πόντοι
6.256
Δεν το χεις δει;
Μλκ 2 πράγματα θα σου πω μόνο.

Πατέρας γαμαει το τραβεστί παιδί του χωρίς να το ξέρει αφού βγήκε από την φυλακή μετά χρόνια και στο τέλος όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια....:confused::confused::confused:
Εντάξει για έναν πούτσο να χαλάει η σχέση πατέρα-γιου κρίμα είναι...μήπως ο τραβελοπουστας γιος λεγόταν Σαμανθα Λαντσια και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Εντάξει για έναν πούτσο να χαλάει η σχέση πατέρα-γιου κρίμα είναι...μήπως ο τραβελοπουστας γιος λεγόταν Σαμανθα Λαντσια και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος;

Μήπως ήθελε να σιδερώσει τα ρούχα του ο άνθρωπας, ζήτησε τη Στιρέλα και οι άλλοι παράκουσαν και του έφεραν τη Στρέλλα;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ήταν φτωχή η Στρέλλα, δεν είχε αυτοκίνητο της αγόρασε ένα πεζό μετά ο μπαμπάς της όταν την έβγαλε στο κλαρί...:confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.970
Πόντοι
28.246
Μήπως ήθελε να σιδερώσει τα ρούχα του ο άνθρωπας, ζήτησε τη Στιρέλα και οι άλλοι παράκουσαν και του έφεραν τη Στρέλα;
Μια φωτια ζητησε η "γυναικα" και αυτος αμεσως να την γαμησει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Κανενός την τιμή δεν ξεπλένω.

Εσύ είσαι αυτός που στηρίζεις όλη την τακτική σου τροφοδοτώντας την ηλιθιότητα του να αποδείξεις ότι ο Νίπλης είναι πιο πούστης από εσένα και άρα είναι χειρότερος.
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!

Μια χαρά τότε!

Εφόσον δεν κρίνει ο ένας το άλλον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, δεν μένει παρά να δώσετε τα χέρια... Και που ξέρεις!!! Μπορεί να προκύψει και καμιά αλλαξοκωλιά να γουστάρετε! :sunglasses:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μήπως την πέρασε για εμπρηστή και ήθελε να την τιμωρήσει με υγρή απαξίωση;
Δεν ήθελα να το πω για να μην χαλάσω το σασπένς στον Χελ...

Η Στρέλλα τον παγίδευσε,τον μπαμπά της, να την γαμησει για να τον εκδικηθεί...:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756
Κανενός την τιμή δεν ξεπλένω.

Εσύ είσαι αυτός που στηρίζεις όλη την τακτική σου τροφοδοτώντας την ηλιθιότητα του να αποδείξεις ότι ο Νίπλης είναι πιο πούστης από εσένα και άρα είναι χειρότερος.

Εγώ έγραψα ξεκάθαρα πως θεωρώ ομοφυλόφιλους και τους δυό σας. Άλλωστε από την στιγμή που είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι, καρφάκι δεν μου καίγεται για το ποιός είναι ο πιο ξεκωλιάρης
Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολας :confused::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.970
Πόντοι
28.246
Δηλαδή δεν είναι σκέτη τσόντα; Έχει και υπόθεση; Κοινωνικό σα να λέμε; Για λέγετε...
Οχι σκετη τσοντα δεν την λες αν και μα τα εδειξε... ολα ο Κουτρας. Αλλα ειχε σαξει και υποθεση εκδικησης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.970
Πόντοι
28.246

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ