Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.970
- Πόντοι
- 28.246
Αβιλα θα τον λεμε εμεις. Και ετσι τον λενε. Ακου πιπα.Έναν από τη Χεντερσφιλντ λέει που το προσωνύμιο ειναι Πίπα...Και όχι δεν κάνω πλάκα.
Αβιλα θα τον λεμε εμεις. Και ετσι τον λενε. Ακου πιπα.Έναν από τη Χεντερσφιλντ λέει που το προσωνύμιο ειναι Πίπα...Και όχι δεν κάνω πλάκα.
Βρε εσύ λέγε τον και Μερλιν Μονρο...Αυτός θέλει να τον λέμε Πιπα!Αβιλα θα τον λεμε εμεις. Και ετσι τον λενε. Ακου πιπα.
Δεν το χεις δει;Τι είναι αυτό; Βιογραφικό του Νιπλη;
Να παει γαμηθει τι θελει αυτος. Θα του εξηγησουν και θα το αλλαξει...Βρε εσύ λέγε τον και Μερλιν Μονρο...Αυτός θέλει να τον λέμε Πιπα!
Ορίστε γνωστούς και ως πίπα...Αμα είναι να τον πάμε στη Συγγρού να γνωρίσει τη ξανθιά με το πεζό.
Εντάξει για έναν πούτσο να χαλάει η σχέση πατέρα-γιου κρίμα είναι...μήπως ο τραβελοπουστας γιος λεγόταν Σαμανθα Λαντσια και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος;Δεν το χεις δει;
Μλκ 2 πράγματα θα σου πω μόνο.
Πατέρας γαμαει το τραβεστί παιδί του χωρίς να το ξέρει αφού βγήκε από την φυλακή μετά χρόνια και στο τέλος όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια....
Εντάξει για έναν πούτσο να χαλάει η σχέση πατέρα-γιου κρίμα είναι...μήπως ο τραβελοπουστας γιος λεγόταν Σαμανθα Λαντσια και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος;
Ήταν φτωχή η Στρέλλα, δεν είχε αυτοκίνητο της αγόρασε ένα πεζό μετά ο μπαμπάς της όταν την έβγαλε στο κλαρί...Εντάξει για έναν πούτσο να χαλάει η σχέση πατέρα-γιου κρίμα είναι...μήπως ο τραβελοπουστας γιος λεγόταν Σαμανθα Λαντσια και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος;
Μια φωτια ζητησε η "γυναικα" και αυτος αμεσως να την γαμησει.Μήπως ήθελε να σιδερώσει τα ρούχα του ο άνθρωπας, ζήτησε τη Στιρέλα και οι άλλοι παράκουσαν και του έφεραν τη Στρέλα;
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!Κανενός την τιμή δεν ξεπλένω.
Εσύ είσαι αυτός που στηρίζεις όλη την τακτική σου τροφοδοτώντας την ηλιθιότητα του να αποδείξεις ότι ο Νίπλης είναι πιο πούστης από εσένα και άρα είναι χειρότερος.
Μια φωτια ζητησε η "γυναικα" και αυτος αμεσως να την γαμησει.
Απο τη φυλακη βγηκε, να γαμησει ηθελε.Μήπως την πέρασε για εμπρηστή και ήθελε να την τιμωρήσει με υγρή απαξίωση;
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!
Δεν ήθελα να το πω για να μην χαλάσω το σασπένς στον Χελ...Μήπως την πέρασε για εμπρηστή και ήθελε να την τιμωρήσει με υγρή απαξίωση;
Την άλλη βδομάδα έχει 3ο τεστ μνήμης, μείνε συντονισμένοςθα το δεχτώ μετά τις 5:30 , μέχρι τότε τραβα στο καβούκι σου.
Απο τη φυλακη βγηκε, να γαμησει ηθελε.
Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολαςΚανενός την τιμή δεν ξεπλένω.
Εσύ είσαι αυτός που στηρίζεις όλη την τακτική σου τροφοδοτώντας την ηλιθιότητα του να αποδείξεις ότι ο Νίπλης είναι πιο πούστης από εσένα και άρα είναι χειρότερος.
Εγώ έγραψα ξεκάθαρα πως θεωρώ ομοφυλόφιλους και τους δυό σας. Άλλωστε από την στιγμή που είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι, καρφάκι δεν μου καίγεται για το ποιός είναι ο πιο ξεκωλιάρης
Οχι σκετη τσοντα δεν την λες αν και μα τα εδειξε... ολα ο Κουτρας. Αλλα ειχε σαξει και υποθεση εκδικησης.Δηλαδή δεν είναι σκέτη τσόντα; Έχει και υπόθεση; Κοινωνικό σα να λέμε; Για λέγετε...
Φυλαξου ρε φιλε. Φυλαξου μην σε βρει κανα κακο.Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολας