anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.555
- Πόντοι
- 4.636
Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολας![]()
Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολας![]()
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!
Αγιούκο τι κάνεις;
Μετά το 1ο πετυχημένο τεστ μνήμης, σου έχω και 2ο!
Ποιο μέλος που το παίζει πετυχημένος επιχειρηματίας, ζητούσε συμβουλές στο bourdela.com επειδη τον ειχαν εξαπατήσει οι συνέταιροι του;
Επίσης, κράζει τους τραβελογαμιάδες συνεχώς, αλλά κατα βάθος του αρέσουν κι αυτουνού τα βυζιά με αρχίδια;;;
Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 8 - bourdela.com forum
μόνος στο νήμα ???Εντάξει μωρέ!
Σιγά το πράγμα... Κι εγώ κάποτε υπήρξα ζευγάρι με τον Κόσνικ, και μάλιστα κάναμε και τριολέ με τον Άλπουλα. Θα τα βρεί κάποια στιγμή ο Νοαουρίνος και θα τα επαναφέρει, για να μην αισθάνεται ο μόνος ομοφυλόφιλος στο νήμα.
Που ναι ο Σεσκουλας τωρα που τον χρειάζομαι ?Έτσι νόμιζε το τραγανό μου το αγόρι.
Που ναι ο Σεσκουλας τωρα που τον χρειάζομαι ?
κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...Έλα μου ντε; Τώρα βρήκε να το παίξει κι αυτός αντρουά;
"Εσυ ξεκίνησες ρωτωντας"..... Μάλιστα ...
Εισαι και ψευτρα μωρη λιονταρινα φουντωτη ... δεν μπηκες σε αυτο το παιχνιδι το ξεκίνησες κιόλας.
Για κοιτα ποιος εβαλε ποστ , γιατι απο τα γαμησια που εχεις φαει εδω και 2 μερες τα εχεις ξεχάσει και τα λες οπως να ναι τα πραγματα
η τελευταια γραμμη σου λινκ απο ποστ ειναι , αλλα μετα βγηκαν στην φόρα τα δικά σου που το επαιζες αντρακλας μωρη σερβιετα και το εχεις κάνει σαλάτα στο κεφάλι..
Σύγχυση εντελως...αυτιστικέ μπαγλαμά..
κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...
Τροβα σου ερχομαι το 2025Σιγά μην τυχόν και το παραδεχθεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τι να παραδεχθώ, ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι έγραψε, έκανε και 3 τροποποιήσεις ο ηλίθιος απο τα νευρα τουΣιγά μην τυχόν και το παραδεχθεί.
Δεν μασάω εγώ απ'αυτά, αν ήμουν στη θέση σου μέχρι και βίντεο θα είχα αναρτήσει με τον λιονταράκια να κάνει πιάτσα στη Συγγρού...κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...
Δεν μασάω εγώ απ'αυτά, αν ήμουν στη θέση σου μέχρι και βίντεο θα είχα αναρτήσει με τον λιονταράκια να κάνει πιάτσα στη Συγγρού...
Οι γαμώμανες πότε θα 'ρθουν;Ναιαγοριναότι πεις ,,, οι τροποιησεις σε μαραναν ηλιθιε
κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...
Άγιε, όταν βρεις χρονο απάντα και σε αυτό αγορίναΑφού απομένει να δούμε, τότε γιατί έγραψες με βεβαιότητα ότι έχω πατήσει το κουμπί αναφοράς; Σου είπα, αν θες να κάνεις tag τον αντισθένη να σου επιβεβαιώσει αν εχω πατήσει αναφορά και έκανες την κότα.
ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΝΙΚ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚ LION7 ΤΩΡΑ!!!
Και τελικα βγαλαμε λαγό απο το καπελο που δεν ηταν λαγος ήταν λιονταρίναΈχει ήδη πέσει μαδοπούτσι για αυτό το θέμα, που το έβγαλε στη φόρα ο τουρκόφιλος. Μετά βρήκε και ο Τραβαμούνης κάτι ποσταρίσματα για τραβέλια του τουρκόφιλου, και τελικά η όλη διαμάχη κατέληξε στο ποιος ήταν ο πιο ξεκωλιάρης από του δυό τους.
Υπάρχει για όλους υλικό...Έχει ήδη πέσει μαδοπούτσι για αυτό το θέμα, που το έβγαλε στη φόρα ο τουρκόφιλος. Μετά βρήκε και ο Τραβαμούνης κάτι ποσταρίσματα για τραβέλια του τουρκόφιλου, και τελικά η όλη διαμάχη κατέληξε στο ποιος ήταν ο πιο ξεκωλιάρης από τους δυό τους.