Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Λάθος, ο φίλος σου ξεκίνησε αυτή την τακτική ψάχνοντας παλιά μου ποστ για να θολώσει τα νερά, κι εγώ απλά μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ ξεκίνησα ρωτώντας ποιο μέλος που κατηγορεί τους τραβελογαμιάδες είχε κι αυτός τις ίδιες προτιμήσεις στα πρώτα του βήματα στο σάιτ, χωρίς να τον κατηγορώ για τις προτιμήσεις του!

"Εσυ ξεκίνησες ρωτωντας"..... Μάλιστα ...
Εισαι και ψευτρα μωρη λιονταρινα φουντωτη ... δεν μπηκες σε αυτο το παιχνιδι το ξεκίνησες κιόλας.
Για κοιτα ποιος εβαλε ποστ , γιατι απο τα γαμησια που εχεις φαει εδω και 2 μερες τα εχεις ξεχάσει και τα λες οπως να ναι τα πραγματα

Αγιούκο τι κάνεις;
Μετά το 1ο πετυχημένο τεστ μνήμης, σου έχω και 2ο!

Ποιο μέλος που το παίζει πετυχημένος επιχειρηματίας, ζητούσε συμβουλές στο bourdela.com επειδη τον ειχαν εξαπατήσει οι συνέταιροι του;
Επίσης, κράζει τους τραβελογαμιάδες συνεχώς, αλλά κατα βάθος του αρέσουν κι αυτουνού τα βυζιά με αρχίδια;;;

Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 8 - bourdela.com forum

η τελευταια γραμμη σου λινκ απο ποστ ειναι , αλλα μετα βγηκαν στην φόρα τα δικά σου που το επαιζες αντρακλας μωρη σερβιετα και το εχεις κάνει σαλάτα στο κεφάλι..

Σύγχυση εντελως...αυτιστικέ μπαγλαμά..Ρομπα εχεις γινει ρε κακομοιρη , 3 σελιδες πισω ειναι, ουτε να ψαξει καποιος δεν χρειαζεται για να σε παρει χαμπαρι

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467
Ρε κατι πραγματα , πιο πολλες φορες με εχει πει πουστη ο Αγιος απο τον Ναιουρίνο που μου την πεφτει κιολας :confused::confused::confused::confused:

Εντάξει μωρέ!

Σιγά το πράγμα... Κι εγώ κάποτε υπήρξα ζευγάρι με τον Κόσνικ, και μάλιστα κάναμε και τριολέ με τον Άλπουλα. Θα τα βρεί κάποια στιγμή ο Νοαουρίνος και θα τα επαναφέρει, για να μην αισθάνεται ο μόνος ομοφυλόφιλος στο νήμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Εντάξει μωρέ!

Σιγά το πράγμα... Κι εγώ κάποτε υπήρξα ζευγάρι με τον Κόσνικ, και μάλιστα κάναμε και τριολέ με τον Άλπουλα. Θα τα βρεί κάποια στιγμή ο Νοαουρίνος και θα τα επαναφέρει, για να μην αισθάνεται ο μόνος ομοφυλόφιλος στο νήμα.
μόνος στο νήμα ??? :confused::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Έλα μου ντε; Τώρα βρήκε να το παίξει κι αυτός αντρουά;
κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467
"Εσυ ξεκίνησες ρωτωντας"..... Μάλιστα ...
Εισαι και ψευτρα μωρη λιονταρινα φουντωτη ... δεν μπηκες σε αυτο το παιχνιδι το ξεκίνησες κιόλας.
Για κοιτα ποιος εβαλε ποστ , γιατι απο τα γαμησια που εχεις φαει εδω και 2 μερες τα εχεις ξεχάσει και τα λες οπως να ναι τα πραγματα

η τελευταια γραμμη σου λινκ απο ποστ ειναι , αλλα μετα βγηκαν στην φόρα τα δικά σου που το επαιζες αντρακλας μωρη σερβιετα και το εχεις κάνει σαλάτα στο κεφάλι..

Σύγχυση εντελως...αυτιστικέ μπαγλαμά..

Σιγά μην τυχόν και το παραδεχθεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοιταξε να δεις πως ειναι τα πραγματα , σε λιγα χρονάκια θα αρχισω να παραθετω τα μηνυματα που εβαζε ο Τροβα εδω με τις φωτο απο τους τραβελους, οποτε ερχεται και η σειρα του ...
:2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Ναι αγορινα ότι πεις ,,, οι τροποποιησεις σε μαραναν ηλιθιε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Δεν μασάω εγώ απ'αυτά, αν ήμουν στη θέση σου μέχρι και βίντεο θα είχα αναρτήσει με τον λιονταράκια να κάνει πιάτσα στη Συγγρού...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467

Έχει ήδη πέσει μαδοπούτσι για αυτό το θέμα, που το έβγαλε στη φόρα ο τουρκόφιλος. Μετά βρήκε και ο Τραβαμούνης κάτι ποσταρίσματα για τραβέλια του τουρκόφιλου, και τελικά η όλη διαμάχη κατέληξε στο ποιος ήταν ο πιο ξεκωλιάρης από τους δυό τους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Αφού απομένει να δούμε, τότε γιατί έγραψες με βεβαιότητα ότι έχω πατήσει το κουμπί αναφοράς; Σου είπα, αν θες να κάνεις tag τον αντισθένη να σου επιβεβαιώσει αν εχω πατήσει αναφορά και έκανες την κότα.

ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΝΙΚ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚ LION7 ΤΩΡΑ!!!
Άγιε, όταν βρεις χρονο απάντα και σε αυτό αγορίνα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Έχει ήδη πέσει μαδοπούτσι για αυτό το θέμα, που το έβγαλε στη φόρα ο τουρκόφιλος. Μετά βρήκε και ο Τραβαμούνης κάτι ποσταρίσματα για τραβέλια του τουρκόφιλου, και τελικά η όλη διαμάχη κατέληξε στο ποιος ήταν ο πιο ξεκωλιάρης από του δυό τους.
Και τελικα βγαλαμε λαγό απο το καπελο που δεν ηταν λαγος ήταν λιονταρίνα
Ρε πως ερχονται τα πράγματα ....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Έχει ήδη πέσει μαδοπούτσι για αυτό το θέμα, που το έβγαλε στη φόρα ο τουρκόφιλος. Μετά βρήκε και ο Τραβαμούνης κάτι ποσταρίσματα για τραβέλια του τουρκόφιλου, και τελικά η όλη διαμάχη κατέληξε στο ποιος ήταν ο πιο ξεκωλιάρης από τους δυό τους.
Υπάρχει για όλους υλικό...:cool2::2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!
Top Bottom