Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.363
- Πόντοι
- 12.756
ειναι ωραιο πραγμα ο υπνοςΡεμαλια ακόμα κοιμόσαστε;σηκωθηται για δουλειά κοπριτες
ειναι ωραιο πραγμα ο υπνοςΡεμαλια ακόμα κοιμόσαστε;σηκωθηται για δουλειά κοπριτες
Ξυπνησε ο Αθηναιος τυπε , φτιαξε καφεΡεμαλια ακόμα κοιμόσαστε;σηκωθηται για δουλειά κοπριτες
γιατι δεν δουλευεις ?eygenikes kai kalosynates kalhmeres
eygenikes kai kalosynates kalhmeres
δουλευω αργοτερα..στην ζεστη,λιοπυρι,καυσωνα,λιβα κλπγιατι δεν δουλευεις ?
καλη εβδομαδα αγαπητε..Τα μπινελίκια πότε πέφτουν;
Για να ξέρουμε να ρυθμίσουμε ρολόγια.
α τέλεια , τωρα που ειναι καλά κατσε σπιτι , μετα στην λαβα βγεςδουλευω αργοτερα..στην ζεστη,λιοπυρι,καυσωνα,λιβα κλπ
αναγκαστικα..καφε,σπανακοπιτα σπιτικη να παρω δυναμειςα τέλεια , τωρα που ειναι καλά κατσε σπιτι , μετα στην λαβα βγες
δουλευω αργοτερα..στην ζεστη,λιοπυρι,καυσωνα,λιβα κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλη εβδομαδα αγαπητε..
ολα καλα..τα γατια θα μας θαψουν ολουςΚαλή σας εβδομάδα κ. Ατενέζο.
Πώς την έχετε την πολύτιμο υγεία σας; Η συμβία καλά; Τα γατιά;
με τυρι μεσα ή απο τώρα κανεις δοκιμές ΝΔ 2ης 4ετιας ?αναγκαστικα..καφε,σπανακοπιτα σπιτικη να παρω δυναμεις
τυρι δεν μου αρεσει καθολου θα προτιμουσα χωρις αλλα αναγκαστκα βαζει η κυρα λιγο ομωςμε τυρι μεσα ή απο τώρα κανεις δοκιμές ΝΔ 2ης 4ετιας ?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙ , ΧΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟτυρι δεν μου αρεσει καθολου θα προτιμουσα χωρις αλλα αναγκαστκα βαζει η κυρα λιγο ομως
Τσακο κρέμα να στρώσειτυρι δεν μου αρεσει καθολου θα προτιμουσα χωρις αλλα αναγκαστκα βαζει η κυρα λιγο ομως
δεν μου αρεσει η φετα..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙ , ΧΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
Έχουμε ραντεβού στις 2 ρομβηςΞυπνησε ο Αθηναιος τυπε , φτιαξε καφε
vre vre...Τσακο κρέμα να στρώσει
Από όλαετσι
δωστου μπεσαμελ